iOS 16 | iPadOS 16
Δημοσίευση 08/08/2023 - 21:34
Ad
Δημοσίευση 08/08/2023 - 21:54
Το κύριο ζητούμενο είναι η πληρότητα μέσω του ίδιου λειτουργικού συστήματος κι όχι η εξάρτηση από τρίτους, όσο και η παροχή πληροφοριών στους τελευταίους.Προσωπικά το έχω γυρίσει σε 3rd Party εφαρμογή και τέλος.
Πάντως εξακολουθώ να το έχω απορία, όπως όλα τα χρόνια γίνεται ντόρος για διάφορα προβλήματα ή ελλείψεις και κάποια στιγμή τελικά αυτά διευθετούνται, για το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι να έχει συζητηθεί καθώς κι αν το καταγράφουν ως αίτημα όσοι ασχολούνται με development στο iOS.
Δημοσίευση 09/08/2023 - 01:14
Λοιπόν πήγα κι εγώ παιδιά να κάνω καθαρή εγκατάσταση με iTunes και μόνο καθαρή που δεν ήταν. Κόλλησε το κινητό σε restore mode (αυτό με το εικονίδιο υπολογιστή και καλωδίου) και δεν ξεκολλούσε με τίποτα, τι το έβαζα και έβγαζα το καλώδιο τίποτα. Εν τω μεταξύ οι εφαρμογές για να σου το ξεκολλήσουν όλες με αγορά καμία δωρεάν από εδώ και από εκεί κατέβηκε το bonjur προφανώς από άλλες εφαρμογές που κατέβαζε για να ξεκολλήσω το κινητό και εν τελεί ξεκόλλησε. Άποψη μου μην ασχολείστε πλέον με καλώδια και iTunes να κάνετε εγκαταστάσεις μόνο ΟΤΑ εκτός και αν έχετε καμία δωρεάν ή αγορασμένη εφαρμογή που ξεκολλάει το κινητό αν έρθει σε τέτοια κατάσταση
Άποψή σου.Από το 2008 που έχω iphone δεν αντιμετώπισα ποτέ τέτοιο θέμα μέσω iTunes.
Δημοσίευση 09/08/2023 - 08:27
Λοιπόν πήγα κι εγώ παιδιά να κάνω καθαρή εγκατάσταση με iTunes και μόνο καθαρή που δεν ήταν. Κόλλησε το κινητό σε restore mode (αυτό με το εικονίδιο υπολογιστή και καλωδίου) και δεν ξεκολλούσε με τίποτα, τι το έβαζα και έβγαζα το καλώδιο τίποτα. Εν τω μεταξύ οι εφαρμογές για να σου το ξεκολλήσουν όλες με αγορά καμία δωρεάν από εδώ και από εκεί κατέβηκε το bonjur προφανώς από άλλες εφαρμογές που κατέβαζε για να ξεκολλήσω το κινητό και εν τελεί ξεκόλλησε. Άποψη μου μην ασχολείστε πλέον με καλώδια και iTunes να κάνετε εγκαταστάσεις μόνο ΟΤΑ εκτός και αν έχετε καμία δωρεάν ή αγορασμένη εφαρμογή που ξεκολλάει το κινητό αν έρθει σε τέτοια κατάσταση
Το Restore στα Updates είναι η καλύτερη λύση για να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα όπως εσύ.
Αυτό που έπαθες πιο πάνω δεν είναι ο κανόνας, αλλά επειδή λογικά είχες το iTunes απο το Store της Μικρομαλακής.
Οι εφαρμογές και το όποιο κόλλημα είχες απο εκεί δεν είναι απο τη διαδικασία που ακολούθησες.
Το κύριο ζητούμενο είναι η πληρότητα μέσω του ίδιου λειτουργικού συστήματος κι όχι η εξάρτηση από τρίτους, όσο και η παροχή πληροφοριών στους τελευταίους.
Πάντως εξακολουθώ να το έχω απορία, όπως όλα τα χρόνια γίνεται ντόρος για διάφορα προβλήματα ή ελλείψεις και κάποια στιγμή τελικά αυτά διευθετούνται, για το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι να έχει συζητηθεί καθώς κι αν το καταγράφουν ως αίτημα όσοι ασχολούνται με development στο iOS.
Για τον ίδιο λόγο που υπήρχαν/υπάρχουν βασικές ελλείψεις χρόνια ολόκληρα τώρα και ευχαριστούσαμε που υπήρχε JB να τις καλύψει.
Δημοσίευση 10/08/2023 - 08:47
Πατάω να ελέγξω για αναβάθμιση ενώ είμαι στην έκδοση 16.6 και μου βγάζει οτι δεν μπορεί να κάνει έλεγχο για ενημέρωση. Μου βγάζει οτι παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο και μου δίνει δυι επιλογές ακύρωση και νέα δοκιμή. Έκανα restart τη συσκευή αποσυνδέθηκα από το wifi κτλ αλλά και πάλι βγάζει βλάβη. Άλλος με παρόμοιο πρόβλημα?
Δημοσίευση 10/08/2023 - 09:23
Πατάω να ελέγξω για αναβάθμιση ενώ είμαι στην έκδοση 16.6 και μου βγάζει οτι δεν μπορεί να κάνει έλεγχο για ενημέρωση. Μου βγάζει οτι παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τον έλεγχο και μου δίνει δυι επιλογές ακύρωση και νέα δοκιμή. Έκανα restart τη συσκευή αποσυνδέθηκα από το wifi κτλ αλλά και πάλι βγάζει βλάβη. Άλλος με παρόμοιο πρόβλημα?
Και σε εμένα το κάνει αυτό. Παίζει να βγει καινούργια έκδοση
Δημοσίευση 10/08/2023 - 09:48
Δεν είναι θέμα συσκευής.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 10/08/2023 - 09:56
Και σε φόρα έξω αναφέρεται το ίδιο πρόβλημα.
Δεν είναι θέμα συσκευής.
Και στο apple watch στην αναζήτηση για νέα έκδοση κάνει 10 ώρες και τελικά δεν βρίσκει τίποτα.
Δημοσίευση 10/08/2023 - 10:10
Μια από τα ίδια κι εγώ!
Η 16.6 έχει μικρό θεματακια. Λογικά, σε μερικές μέρες θα βγει ενημέρωση. Του τύπου 16.6.1
Δημοσίευση 10/08/2023 - 13:34
Μια από τα ίδια κι εγώ!
Η 16.6 έχει μικρό θεματακια. Λογικά, σε μερικές μέρες θα βγει ενημέρωση. Του τύπου 16.6.1
Κι εγώ έτσι πιστεύω
Δημοσίευση 10/08/2023 - 15:01
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 10/08/2023 - 15:52
Δημοσίευση 10/08/2023 - 16:09
Μου κάνει εντύπωση γιατί να η ίδια έκδοση να έχει τόσο διαφορετική συμπεριφορά.
Δημοσίευση 10/08/2023 - 16:53
Και εγώ έχω το ίδιο θέμα εδώ σε iPhone 14.
Και την 16.6 την έβαλα με alt + restore από Mac.
Δημοσίευση 10/08/2023 - 16:59
https://bgr.com/tech...and-ipad-users/
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες