Μένω μακριά. Γιαυτό και επέλεξα την διαδικτυακή αγορά και αποστολή στο χώρο μου. Μην προτρέχεις.
Αν το μακρυα ειναι εντος Αττικης, θα επαναλαβω ότι χωρις λογο το έχασες
Στην προκειμένη περίπτωση, δεν επέλεξες διαδικτυακή αγορά, όπως γράφεις. Να παραλάβεις την παραγγελία αλλουνού που ήταν για παραλαβή από κατάστημα επέλεξες. Οπότε για να το καταφέρεις αυτό χωρίς παρατράγουδα, όταν το προϊον είναι στο κατάστημα, απλά πηγαίνεις στο κατάστημα!
Τέλος πάντων, αφού προτρέχω, τώρα περίμενε να δεήσουν να σου απαντήσουν (αν δεν το έχουν δώσει αλλού).
1) Ενώ γράφω «Μένω μακριά. Γιαυτό και επέλεξα την διαδικτυακή αγορά και αποστολή στο χώρο μου» εσύ γράφεις «Στην προκειμένη περίπτωση, δεν επέλεξες διαδικτυακή αγορά, όπως γράφεις.» ΑΠΑΝΤΩ: Το αγόρασα και πλήρωσα μεσω διαδικτύου.
2) Γράφεις «Να παραλάβεις την παραγγελία αλλουνού που ήταν για παραλαβή από κατάστημα επέλεξες. Οπότε για να το καταφέρεις αυτό χωρίς παρατράγουδα, όταν το προϊον είναι στο κατάστημα, απλά πηγαίνεις στο κατάστημα!»
ΑΠΑΝΤΩ: Η προπαραγγελία που είχε κάνει ο άνθρωπος, 14 Pro Max 128, δεν τον ενδιέφερε γιατί είχε ήδη παραλάβει. Έστειλε email στο κατάστημαι ότι δεν ενδιαφέρεται καθώς και τα στοιχεία μου.
3) Γράφεις «Τέλος πάντων, αφού προτρέχω, τώρα περίμενε να δεήσουν να σου απαντήσουν (αν δεν το έχουν δώσει αλλού).».
ΑΠΑΝΤΩ: Το κατάστημα επικοινώνησε μαζί μου, μου έστειλε link πληρωμής, το αγόρασα και απο εβδομαδα παραλαμβάνω.