Apple Watch Ultra: Πρώτες εντυπώσεις/πληροφορίες
Ad
Δημοσίευση 23/09/2023 - 10:13
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 04/10/2023 - 07:17
Τεράστια διαφορα σε μέγεθος και βάρος, αλλά και μεγάλη αλλαγή σε οθόνη.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 04/10/2023 - 08:48
Δημοσίευση 04/10/2023 - 09:34
Δημοσίευση 10/10/2023 - 07:03
Ή να το σπρώξω και να πάρω το 2 με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 10/10/2023 - 09:03
Για τον αποχρωματισμό, μπορεί να στο πέρναγαν. Θα το δοκίμαζα στη θέση σου.
Αλλά γενικά ναι, είναι αστείο στο συγκεκριμένο να έχεις τέτοια θέματα.
Προσωπικά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνει κανείς τη μετάβαση στο 2 όντας κάτοχος του πρώτου.
Βέβαια αυτό ισχύει γενικότερα με τα AWs. Το να αλλάζεις κάθε χρόνο δεν έχει καμία ουσία.
Δημοσίευση 10/10/2023 - 09:27
Παιδιά έχω απογοητευτεί πλήρως με την αντοχή του ρολογιού. Με θήκη μαλακή σιλικόνης που βάζω/βγαζω μόνο όταν είμαι γυμναστήριο έκανε ένα σημάδι στο πλαίσιο και φαίνεται η γυαλάδα σε εκείνο το σημείο. Επίσης δίπλα στο action button βρήκα μια κηλίδα σαν αποχρωματισμό. Το ρολόι το έχω 6 μήνες και κάτι. Σκεφτείτε ούτε στη δουλειά δε το φοράω (πολιτικός μηχανικός σε εργοτάξιο). Η εγγύηση δεν καλύπτει τέτοια πράγματα παρά την υπέρ διαφήμιση περί αντοχής κλπ. Σε αυτό το σημείο όμως έρχομαι να σας ρωτήσω το εξής. Να το κρατήσω να το χαρώ ως έχει χωρίς θηκες και ψυχαναγκασμους μέχρι του χρόνου για το ultra 3?
Ή να το σπρώξω και να πάρω το 2 με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά;
Εφόσον δεν το χρησιμοποιείς εντατικά και αφου έχεις ήδη χαλαστεί από το ρολόι , το δίνεις , για να πας στο ultra 3 σε 1 χρόνο, ώστε να πιάσει τώρα το μτχ και μια σχετικά καλή τιμή....
Αν δεν σε ενδιαφέρει το οικονομικό και δεν θέλεις να μείνεις χωρίς ρολόι κράτα το...
Εγώ δεν θα πήγαινα από το 1 στο 2...
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 10/10/2023 - 09:28
Δημοσίευση 10/10/2023 - 09:34
Για τον αποχρωματισμό, μπορεί να στο πέρναγαν. Θα το δοκίμαζα στη θέση σου.
Αλλά γενικά ναι, είναι αστείο στο συγκεκριμένο να έχεις τέτοια θέματα.
Προσωπικά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να κάνει κανείς τη μετάβαση στο 2 όντας κάτοχος του πρώτου.
Βέβαια αυτό ισχύει γενικότερα με τα AWs. Το να αλλάζεις κάθε χρόνο δεν έχει καμία ουσία.
Νίκο θα περάσω από istorm τσιμισκη να κάνω μια προσπάθεια. Εκτός αν μου το βγάλουν cosmetic. Το είδα χθες καθώς το έπλενα μετά το γυμναστήριο και το ξενέρωμα είναι μεγάλο. Τι παραπάνω μπορώ να τους πω για να ισχυροποίηση τη θέση μου για το πρόβλημα; Το υλικό του τιτανίου;
Δημοσίευση 10/10/2023 - 11:11
Νίκο δεν έχω ξανά κάνει παρόμοια ενέργεια. Στα ελληνικά συνεννοουμαι; Τι ακριβώς τους αναφέρω;Πρίν πας, πάρε ένα τηλ στο Support και άνοιξε Case.
Για τον αποχρωματισμό νομίζω κάτι θα κάνουν.
Δημοσίευση 10/10/2023 - 14:51
Νίκο μόλις κάλεσα, μου άνοιξε case αλλά μου λέω κρατάω μια επιφύλαξη επειδή ίσως θα περαστεί για cosmetic. Με ρώτησε αν του κάνω σκληρή χρήση και του είπα πως σε γυμναστική με βάρη φοράω μια θήκη σιλικόνης. Μην στα πολυλογώ μου έκανε κάποιες ερωτήσεις για το υλικό της θήκης κλπ και του φάνηκε γενικά περίεργο. Επειδή δεν το έχω μαζί μου τώρα σε λίγο που θα επιστρέψω μου είπε να καλέσω πάλι ώστε να ανοίξουμε κάμερα να δει το σημείο της γυαλάδας. Δεν τον είδα και πολύ αισιόδοξο αυτόν να σου πω την αλήθεια.Θα πάρεις εδώ 00800 4414 5417 και θα τους αναφέρεις τι έχει συμβεί ακριβώς.
Μετά θα σε κατευθύνουν εκείνοι. Λογικά θα πας για αντ/σταση.
Αποχρωματισμός δεν δικαιολογείται πάντως.
Δημοσίευση 10/10/2023 - 16:46
Δεν τους κάλυψαν οι φωτό καθώς δεν επηρεάζει τη λειτουργία του ρολογιού είπε. Απάντησα λέγοντας τους ότι «μια συσκευή μπορεί να είναι τρακαρισμένη και να λειτουργεί, τι μου λέτε τώρα;» Είναι δυνατόν το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το ρολόι να φεύγει το χρώμα από μια θήκη σιλικόνης;»Θα πάρεις εδώ 00800 4414 5417 και θα τους αναφέρεις τι έχει συμβεί ακριβώς.
Μετά θα σε κατευθύνουν εκείνοι. Λογικά θα πας για αντ/σταση.
Αποχρωματισμός δεν δικαιολογείται πάντως.
Με παρέπεμψε αν θέλω να το πάω σε κατάστημα για επι τόπου διάγνωση.
ΓΕΛΑΩ ΑΠΛΑ!
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 10/10/2023 - 16:47
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 21
0 μέλη, 21 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες