Το Α.Φ.Μ. δεν παίζει κανένα ρόλο όπως λέει και ο φίλος ariadgr παραπάνω. Τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου και μαζί κι εμάς.
Τα πάντα γίνονται σύμφωνα με το serial number και την ημερομηνία αγοράς που αναγράφει πάνω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παραστατικό.
Δημοσίευση 05/07/2023 - 07:53
Το Α.Φ.Μ. δεν παίζει κανένα ρόλο όπως λέει και ο φίλος ariadgr παραπάνω. Τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου και μαζί κι εμάς.
Τα πάντα γίνονται σύμφωνα με το serial number και την ημερομηνία αγοράς που αναγράφει πάνω ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παραστατικό.
Δημοσίευση 07/07/2023 - 13:23
Ναι, ο ΑΦΜ δεν αφορα κανεναν αλλα του ειπε ο λογιστης του να το σβησει και ηθελα να μαθω εαν θα εχω προβλημα στην εγγυηση. Η αρχικη αγορα εγινε με τιμολογιο και εγω θα το αγορασω
μεταχειρισμενο ως ιδιωτης (Το αγορασε ο Χ περσι με τιμολογιο και φετος το πουλαει) και θελω να ξερω εαν θα περασει ο 2ος ο χρονος 1) επειδη ειναι με τιμολογιο 2) επειδη θα εχει σβησει τον ΑΦΜ απο την αποδειξη βασει οδηγιων του λογιστη του.
Ημερομηνια αγορας εχει 6/2022 και θελω να ξερω εαν εχει εγγυηση μεχρι 6/2024.
Ρωταω επειδη δεν ξερω και θυμαμαι οτι με τιμολογιο ΔΕΝ εδιναν 2ο χρονο παλιοτερα.
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από: efib, 07/07/2023 - 13:24
Δημοσίευση 08/07/2023 - 16:02
Ναι, ο ΑΦΜ δεν αφορα κανεναν αλλα του ειπε ο λογιστης του να το σβησει και ηθελα να μαθω εαν θα εχω προβλημα στην εγγυηση. Η αρχικη αγορα εγινε με τιμολογιο και εγω θα το αγορασω
μεταχειρισμενο ως ιδιωτης (Το αγορασε ο Χ περσι με τιμολογιο και φετος το πουλαει) και θελω να ξερω εαν θα περασει ο 2ος ο χρονος 1) επειδη ειναι με τιμολογιο 2) επειδη θα εχει σβησει τον ΑΦΜ απο την αποδειξη βασει οδηγιων του λογιστη του.
Ημερομηνια αγορας εχει 6/2022 και θελω να ξερω εαν εχει εγγυηση μεχρι 6/2024.
Ρωταω επειδη δεν ξερω και θυμαμαι οτι με τιμολογιο ΔΕΝ εδιναν 2ο χρονο παλιοτερα.
Όπως θυμάσαι, για το 2ο χρόνο, κανονικά διατίθεται αν είχε αγοραστεί από τους επίσημους μεταπωλητές με απόδειξη λιανικής.
Με τιμολόγιο ή από μη επίσημο μεταπωλητή, κέφια να' χεις να τσακώνεσαι.
Οπότε θεώρησε ότι το παίρνεις χωρίς εγγύηση, και αμα είσαι τυχερός κάτι μπορεί να γίνει ίσως κλπ
Δεν παίζει κανένα ρόλο το τιμολόγιο για τη 2ετία.
Ποτέ δεν έπαιζε.
Βλέπε ανωτέρω.
Πχ απο istorm (τα ίδια γράφουν όλοι οι επίσημοι)
https://www.istorm.g...space-gray.html
* Η διετής εγγύηση ισχύει μόνο για πωλήσεις προς καταναλωτές/φυσικά πρόσωπα που λαμβάνουν απόδειξη λιανικών συναλλαγών.
Η Vodafone χωρίς καταγγελίες δεν παρέχει το 2ο χρόνο ούτε σε αποδείξεις.
Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 08/07/2023 - 16:08
Δημοσίευση 08/07/2023 - 21:07
Δημοσίευση 09/07/2023 - 12:29
1. Έχει κάνει φίλος αντ/σταση στο 2ο χρόνο με τιμολόγιο στην iStorm.
2. http://www.iphonehel...ν-με-τιμολογιο/
Πλάκα θα έχει αυτό όταν θα επιχειρήσει να πάρει το 2ο έτος εγγύησης ενώ δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία που είχε αγοράσει με τιμολόγιο το μηχάνημα, και το παραστατικό αγοράς θα είναι παραποιημένο (θα έχει σβηστεί το ΑΦΜ), οπότε θα καταλάβουν ότι δεν εκπροσωπεί νόμιμα την εταιρία που είχε αγοράσει το μηχάνημα, και δεν θα υπάρχει παραστατικό για το πως βρέθηκε στα δικά του χέρια το μηχάνημα.
Δημοσίευση 09/07/2023 - 13:32
1. Έχει κάνει φίλος αντ/σταση στο 2ο χρόνο με τιμολόγιο στην iStorm.
Μετά από καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή, και όντας ο ίδιος αυτός που αρχικά είχε αγοράσει τη συσκευή με τιμολόγιο.
Γι' αυτό έγραψα εξαρχής: "Με τιμολόγιο ή από μη επίσημο μεταπωλητή, κέφια να' χεις να τσακώνεσαι."
Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 09/07/2023 - 13:33
Δημοσίευση 09/07/2023 - 17:21
Δημοσίευση 09/07/2023 - 17:53
Συμπτωματικα, επιστρεφει μια φιλη μου απο US, και αφου βλεπω πολλα εμποδια στην αγορα μτχ, θα το παρω απο εκει με Apple Care. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Τελευταία επεξεργασία από: efib, 09/07/2023 - 17:54
Δημοσίευση 09/07/2023 - 22:43
Δημοσίευση 10/07/2023 - 00:54
Θα αγοραστει ο macbook μαζι με το apple care απο US. Παντου καλυπτεται το apple care.
Δημοσίευση 10/04/2024 - 16:45
Δημοσίευση 10/04/2024 - 20:23
Γεια χαρά σε όλους !!
Για να μην ανοίξω νέο θέμα κάνω ανάρτηση εδώ .. έχω ένα MacBook Pro 2015 early το οποίο είναι με 250gb σκληρό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα και σκέφτομαι να το αναβάθμιση με 1tb η και 2tb εάν βρω κάτι οικονομικό ,,? Μπορείτε να μου πείτε κάποιον συμβατό έχω βρει Samsung 970 evo plus θα παίζει η όχι ;;
Δεν αναφέρεις ίντσες οθόνης, αλλά έψαξες καθόλου στο google αυτό που θες να κάνεις, μήπως το μηχάνημά σου έχει proprietary connector και δεν δέχεται οποιονδήποτε ssd χωρίς ειδικό adapter κλπ;
Στο ifixit είδες κανέναν οδηγό;
Οταν λες "έχω βρει Samsung 970 evo plus θα παίζει η όχι", αφού δεν έχεις ελέγξει αν θα παίζει, τι "έχεις βρει";
Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 10/04/2024 - 20:25
Δημοσίευση 11/04/2024 - 12:16
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες