Σάκη, ακολούθησα τα βήματα στο link και πλέον δουλεύει κανονικά και πάλι. Ελπίζω μόνο να κρατήσει.
MacOS Ventura 13.X
Δημοσίευση 03/04/2023 - 10:06
Ad
Δημοσίευση 04/04/2023 - 07:51
Είχα κάνει τα βήματα εκτός από 7 και 8 που δεν μπορούσα να τα βρω έτσι όπως το αναφέρει και δούλεψε για λίγες φορές. Μετά πάλι τα ίδια.
Χρειάζονται όμως γιατί ουσιαστικά είναι ας πούμε τα cookies για το Auto Unlock. Και τώρα που ήρθα πάλι στο γραφείο ξεκλείδωσε κανονικά με το ρολόι.
Δημοσίευση 04/04/2023 - 09:55
Χρειάζονται όμως γιατί ουσιαστικά είναι ας πούμε τα cookies για το Auto Unlock. Και τώρα που ήρθα πάλι στο γραφείο ξεκλείδωσε κανονικά με το ρολόι.
Το αντιλαμβάνομαι! Εμένα ξαφνικά σήμερα λειτουργούσε κανονικά. Ενώ εχθές πχ δεν ξεκλείδωνε με τίποτα.
Δημοσίευση 04/04/2023 - 11:12
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα να μοιραστώ. Στο mac mini δε μου έρχονται τα sms μηνύματα στο messages app. Ενώ μου έρχονται κανονικά όλα τα imessage, τα άλλα δε χτυπάνε. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσει και τα συγχρονίζει το icloud, συγχρονίζονται κάποια στιγμή αλλά όταν έρχονται στο κινητό και στο ipad, στο mac mini τίποτα..
Δημοσίευση 05/04/2023 - 08:32
Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα να μοιραστώ. Στο mac mini δε μου έρχονται τα sms μηνύματα στο messages app. Ενώ μου έρχονται κανονικά όλα τα imessage, τα άλλα δε χτυπάνε. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσει και τα συγχρονίζει το icloud, συγχρονίζονται κάποια στιγμή αλλά όταν έρχονται στο κινητό και στο ipad, στο mac mini τίποτα..
Μόλις το τέσταρα, πράγματι έτσι είναι. Στο sms εμφανίζεται μόνο οπτική ειδοποίηση, ενώ στο iMessage έχει ειδοποίηση οπτική και ηχητική.
Δημοσίευση 20/06/2023 - 21:35
Στέλνω mail κ κάθεται στα εξερχόμενα καμία 6-7 λεπτά.
Ομοίως λαμβάνω mail πολύ πιο αργά σε σύγκριση με το outlook. Πρώτα έρχονται στο outlook κ μετά από 8 λεπτά στο mail app.
Μου συμβαίνει το ίδιο σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές κ ίσως κ στο iPhone.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 21/06/2023 - 09:04
Έχει κανείς θέμα σήμερα με το native mail app σε λογαριασμό office 365?
Στέλνω mail κ κάθεται στα εξερχόμενα καμία 6-7 λεπτά.
Ομοίως λαμβάνω mail πολύ πιο αργά σε σύγκριση με το outlook. Πρώτα έρχονται στο outlook κ μετά από 8 λεπτά στο mail app.
Μου συμβαίνει το ίδιο σε δυο διαφορετικούς υπολογιστές κ ίσως κ στο iPhone.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Μάλλον οφείλεται σε αυτό https://www.insomnia...ke-h-microsoft/
Δημοσίευση 21/06/2023 - 09:14
Μάλλον οφείλεται σε αυτό https://www.insomnia...ke-h-microsoft/
Μακαρι να ειναι απο αυτο, αλλα το κουλο ειναι οτι δεν εχει προβληματα στο outlook που εκει λαμβανω και δεχομαι κανονικα.
Μονο οτι περναει απο την native εφαρμογη μου τα χαλαει.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες