Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 24/12/2022 - 13:14
Περί Εγγυήσεων
Δημοσίευση 24/12/2022 - 13:12
Ad
Δημοσίευση 24/12/2022 - 14:03
Τα 'χουμε γράψει πολλάκις εδώ μέσα χρόνια τώρα.
Ο 2ος χρόνος είναι υποχρέωση του πωλητή να σε καλύψει.
Κάποιες φορές η Info κάνει εξαίρεση και μπορεί να στο αναλάβει, όπως στη περίπτωση που το Skroutzομαγάζο έχει κλείσει.
Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ρίσκο να αγοράζεις απο εκεί.
Η χώρα προέλευσης δεν παίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει το παραστατικό του καταστήματος.
Δημοσίευση 24/12/2022 - 14:22
το εχω διαβασει αυτο το ποστ αλλα ειχε τελευταια ενημερωση το 2021 γιαυτο ρωτησα
στους επίσημους reseller μου ειπαν οτι ισχυει κανονικα ο δευτερος χρονος και με τιμολογιο
οπως και στην κοσμοτε που πηρα το δικο μου με αποφορολογηση παροτι μου γραφουν στην απόδειξη 12 μηνες
θα δειξει λοιπον στην πραξη εαν χρειαστει
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι τοτε ποια η διαφορα του να αγορασεις απο επισημο μεταπωλητή σε σχεση με καποιον που μπαινει στο καλαθι του σκρουτζ
ίσως ειναι και καλυτερα απο το σκρουτζ γιατι αναλαμβανει το ιδιο απο οτι λεει το δευτερο χρονο και το θεωρω λιγο πιο αξιοπιστο
Τελευταία επεξεργασία από: Chaplin, 24/12/2022 - 14:31
Δημοσίευση 24/12/2022 - 19:19
Σαφώς, δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι με απόδειξη ή τιμολόγιο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 24/12/2022 - 19:41
ίσως ειναι και καλυτερα απο το σκρουτζ γιατι αναλαμβανει το ιδιο απο οτι λεει το δευτερο χρονο και το θεωρω λιγο πιο αξιοπιστο
Παντως εδω λεει οτι μετα τους 6 μηνες εξαρτάσαι απ το κατάστημα.
https://help.skroutz...α-το-επιστρέψω-
Δημοσίευση 25/12/2022 - 15:00
Από όσο καταλαβαίνω το επιστρέφεις σε αυτούς και εκείνοι αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουνε με το κατάστημα.Παντως εδω λεει οτι μετα τους 6 μηνες εξαρτάσαι απ το κατάστημα.
https://help.skroutz...α-το-επιστρέψω-
«Μετά τους 6 μήνες
Μετά το πέρας των 6 μηνών από την παραλαβή μπορείς ακόμη να επιστρέψεις ένα ελαττωματικό προϊόν με βάση τη νόμιμη ή και την εμπορική εγγύηση του.
Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις μαζί μας, ώστε να αναλάβουμε την επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα και να γίνει έλεγχος.
Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για τις εγγυήσεις στην Πολιτική Επιστροφών.»
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/12/2022 - 16:30
Από όσο καταλαβαίνω το επιστρέφεις σε αυτούς και εκείνοι αναλαμβάνουν να επικοινωνήσουνε με το κατάστημα.
Λάθος καταλαβαίνεις.
Ποτέ δεν επιστρέφεις τίποτα "σε αυτούς"
Το σκρουτζ κάνει πάντα τον μεσάζοντα.
Οταν λεει "ωστε να αναλαβουμε την επιστροφη στο καταστημα", εννοει οτι θα κανονισουν το ραντεβου με τον κουριερ που θα το παρει απο ΕΣΕΝΑ και θα το παει ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Δημοσίευση 26/12/2022 - 22:46
Λάθος καταλαβαίνεις.
Ποτέ δεν επιστρέφεις τίποτα "σε αυτούς"
Το σκρουτζ κάνει πάντα τον μεσάζοντα.
Οταν λεει "ωστε να αναλαβουμε την επιστροφη στο καταστημα", εννοει οτι θα κανονισουν το ραντεβου με τον κουριερ που θα το παρει απο ΕΣΕΝΑ και θα το παει ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
Νομίζω δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρακτικά σου κάνει τον μεσάζοντα αλλά αυτός αναλαμβάνει την επικοινωνία. Δηλαδή αν εγώ επιστρέψω κάτι, μιλάω με τη Σκρουτζ. Δε θα γυρίσει να μου πει «α το κατάστημα μου είπε έτσι, όποτε τι θέλεις να κάνουμε;». Αυτό σου γλυτωνει πολύτιμο χρόνο με καταστήματα που το παίζουνε τρελίτσα με τον απλό πελάτη.
Δημοσίευση 26/12/2022 - 23:23
Νομίζω δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρακτικά σου κάνει τον μεσάζοντα αλλά αυτός αναλαμβάνει την επικοινωνία. Δηλαδή αν εγώ επιστρέψω κάτι, μιλάω με τη Σκρουτζ. Δε θα γυρίσει να μου πει «α το κατάστημα μου είπε έτσι, όποτε τι θέλεις να κάνουμε;». Αυτό σου γλυτωνει πολύτιμο χρόνο με καταστήματα που το παίζουνε τρελίτσα με τον απλό πελάτη.
Σε ένα βαθμό ναι, αλλά για μετά το 6μηνο το διευκρινίζει ότι θα περιμένει πρώτα την άποψη του καταστήματος (ενώ μέσα στο 6μηνο αποφασίσει το skroutz).
Δημοσίευση 26/12/2022 - 23:31
Κοινώς θεωρώ πως από τη στιγμή που κάνει τον μεσάζοντα, πως έχει όλη την ευθύνη για τις εγγυήσεις που θα πρέπει να παρέχει, και θεωρώ πως σίγουρα με τα μαγαζιά που έχει σύμβαση με το καλάθι του πως θα έχει προνοήσει για τέτοιες περιπτώσεις.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες