Καλορίζικο Νίκο!!
Έχω ένα MBP 13αρι Retina του 2013 (8gb ram/128gb sad) και τότε λίγο πριν το αγοράσω, είχα διαβάσει κάπου σε φόρουμ τη γνωστή ρήση “Once you go Mac, you never go back” και έλεγα…υπερβολές!
Ε λοιπόν, 10 χρόνια σχεδόν μετά, παρά τις κάποιες δυσκολίες που ξεπέρασα με λίγο ψάξιμο (έχω βάλει και windows με virtualbox σε μια 200αρα κάρτα SD, για να δουλεύω 1-2 προγράμματα που δεν ήταν συμβατά) το αποτέλεσμα είναι ότι όταν ακουμπάω οποιοδήποτε Windows μηχάνημα, να νιώθω ένα ξενέρωμα και «αποστροφή».
Και νιώθω επίσης και δικαιωμένος, επειδή είχα πει στη γυναίκα, ότι εντάξει δίνουμε αρκετά παραπάνω €, αλλά θα μας κρατήσει καμιά 10αριά χρόνια![emoji1] Και ακόμα δεν νιώθω την ανάγκη να αλλάξω! (Βέβαια δεν δουλεύω και πολύ βαριά προγράμματα).
ΥΓ. Σίγουρα τα μηχανήματα με M1 αυτή τη στιγμή είναι value for money, αλλά με τρώει η τσέπη μου να δοκιμάσω έστω το MBA με τον Μ2, λόγω α) Διαφορετικού σχεδιασμού με λεπτότερα bezels & β) MagSafe (ευτυχώς επέστρεψε!!).
Αν είχε βγει ξανά και με φωτιζόμενο Μήλο, δεν θα κρατιόμουν![emoji28]
Να είσαι καλά! Το ρητό είναι μεγάλη αλήθεια. Καμία υπερβολή.
Επειδή και εγώ δε κάνω βαριά χρήση (άντε να ανοίξω καλά Lr που και που), την 7ετία νομίζω θα μου τη βγάλει εύκολα.
Πρώτη σκέψη η Satechi αλλά είδα τιμή και προσπέρασα. Ευχαριστώ πάντως.
Νίκο ένα link από εκεί που το πήρες σε παρακαλώ. Είδα λίγο στο εταιρικό το Amazon αλλά δεν βρήκα κάτι.
Εδώ είσαι. Αλλά όπως λογικά ξέρεις δεν στέλνει εδώ.
Επίσης έβαλαν χθές και SG. Πρίν είχε μόνο Silver.
Εγώ ευτυχώς έχω άτομο να μου το στείλει απο εκεί.
Εξαιρετική τιμή αν αναλογιστείς ότι το base 15αρι Air κοστολογείται στα 1749€ (εφόσον δε σε ενδιαφέρει βέβαια και το Ελληνικό keyboard).
Από Βέλγικο Apple Store, προφανώς είχες κάποιον δικό σου άνθρωπο εκεί και στο τσίμπησε να στο στείλει; Με AC+ τι έκανες;
Ναι έχω να μου το στείλουν διαφορετικά δεν..
Θα βάλω και AppleCare αργότερα. Δε θα το αφήσω.
Θα ρωτήσω τον ντόκτορ (όποιος άλλος θέλει εννοείται απαντάει).
Με φορτίσεις τι κάνεις? Όπως και στο τηλ μεταξύ 40-90%?
Μιας και θα είναι μόνιμα σε γραφείο, έλεγα να εν/ποιήσω Optimize Charching και να το αφήνω στο ρεύμα και κατά περιόδους να το αφαιρώ.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 15/06/2023 - 09:22