Εφαρμογή για διαχείριση εξόδων
Δημοσίευση 07/05/2023 - 17:44
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 07/05/2023 - 20:04
Ο χρήστης aaatoel, στις 07 May 2023 - 15:44, έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα πριν λίγο το Spendee το οποίο συγχρονίζει με ελληνικές τράπεζες και περνάνε αυτόματα οι συναλλαγές που κάνεις από ελληνικές τράπεζες και κάρτες απλά είναι λίγο πιο ακριβό από ότι ήθελα (25 ευρώ/χρόνο). Έχετε δει άλλη εφαρμογή που να το κάνει αυτό και να είναι πιο οικονομική;
https://apps.apple.c...it/id1032467659
Βγάζει συχνά προσφορά για αγορά στα 22€, χωρίς συνδρομή.
Δημοσίευση 07/05/2023 - 22:33
Τις είχα δει παλιότερα αλλά φοβόμουν να δώσω τέτοια πρόσβαση.
Δημοσίευση 08/05/2023 - 10:06
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 08/05/2023 - 13:12
Ο χρήστης gesvts, στις 07 May 2023 - 20:33, έγραψε:
Εγώ σύνδεσα τους λογαριασμούς μου στην παραπάνω εφαρμογή για δοκιμή, αλλά επειδή δεν ένιωθα και τόσο safe, τους αφαίρεσα από την εφαρμογή και έκατσα και άλλαξα κωδικούς σε όποια τράπεζα είχα προσθέσει.Οι εφαρμογές αυτές που συνδέονται με τις τράπεζες, δεν έχουν έναν βαθμό ρίσκου;
Παρόλα αυτά είναι πολύς ο κόσμος που το κάνει..
Δημοσίευση 08/05/2023 - 13:56
Ο χρήστης gesvts, στις 07 May 2023 - 20:33, έγραψε:
Προσωπικά επ’ουδενί δε θα έδινα πρόσβαση σε τέτοιες εφαρμογές για τραπεζικούς λογαριασμούς. Πόσο μάλλον δε, από τη στιγμή που δεν είναι open source.Οι εφαρμογές αυτές που συνδέονται με τις τράπεζες, δεν έχουν έναν βαθμό ρίσκου;
Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk
Δημοσίευση 09/05/2023 - 09:12
Ο χρήστης billviper, στις 08 May 2023 - 11:56, έγραψε:
Προσωπικά επ’ουδενί δε θα έδινα πρόσβαση σε τέτοιες εφαρμογές για τραπεζικούς λογαριασμούς. Πόσο μάλλον δε, από τη στιγμή που δεν είναι open source.
Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk
Δηλαδή αν ήταν open source θα έδινες ...... με ποιά λογική π.χ. θα οτι θα το κάνεις host σε δικό σου server και θα ξέρεις......
Η άποψη μου είναι οτι ούτε σε open source δίνεις εκτός αν την έχεις γράψει εσύ την εφαρμογή και ξέρεις τι κάνεις.
Δημοσίευση 09/05/2023 - 13:49
Ο χρήστης jtheogr, στις 09 May 2023 - 07:12, έγραψε:
Δηλαδή αν ήταν open source θα έδινες ...... με ποιά λογική π.χ. θα οτι θα το κάνεις host σε δικό σου server και θα ξέρεις......
Η άποψη μου είναι οτι ούτε σε open source δίνεις εκτός αν την έχεις γράψει εσύ την εφαρμογή και ξέρεις τι κάνεις.
+1 συμφωνώ και επαυξάνω
Δημοσίευση 09/05/2023 - 15:27
Σωστός.
ΠΟΥΘΕΝΑ.
Δημοσίευση 10/05/2023 - 08:33
Στην open source μπορείς να δεις επ'ακριβώς τι γίνεται στο παρασκήνιο.
Προφανώς όμως ότι ούτε εκεί θα έδινα.
Δημοσίευση 27/08/2023 - 22:42
Κατέβασα και πλήρωσα το Moneyboard, αλλά μετά διαπίστωσα ότι δεν έχει λογαριασμούς πιστωτικών καρτών. Το έχει στα considered features βέβαια, αλλά εδώ και πολλά χρόνια.
Ποια εφαρμογή είναι πληρέστερη με κόστος μέχρι 20€ εφάπαξ;
Ο χρήστης agpol07, στις 30 Apr 2023 - 11:06, έγραψε:
Εγώ όλον αυτό το καιρό δοκίμασα διάφορα.
Τελικά αγόρασα το "spending tracker - budget app" το οποίο σου δίνει και επιλογές να περάσεις subscriptions, καθώς και δόσεις των πιστωτικών καρτών που έχεις.
Επίσης σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις ποτέ αλλάζει ο μήνας, αναλόγως πότε πληρώνεσαι δηλαδή.
Έχει επιλογές να κάνεις track που έχεις δανείσει και από που έχεις δανειστεί, και άλλα πολλά.
Και τέλος σου δίνει και την επιλογή να κάνεις backup και sync στο icloud, έτσι ώστε να τα βλέπεις όλα σε ότι Apple συσκευή έχεις.
Είναι από τα πιο ολοκληρωμένα απ όλα όσα δοκίμασα.
Αυτή φαίνεται να έχει αυτά που ζητάω.
Θα δοκιμάσω και το M+ του @vrachamis
Δημοσίευση 27/08/2023 - 22:57
Δημοσίευση 16/09/2023 - 14:03
1. Widget να εμφανίζει τις προγραμματισμένες πληρωμές του μήνα (ακόμα και εάν η ημερομηνία είναι μπροστά) και να σου δείχνει το υπόλοιπο που μένει μετά από αυτές όχι το τωρινό
2. Να δουλεύει με Siri δηλαδή στην καταχώρηση και ερώτηση υπόλοιπου
3. iCloud back up
4. Εύκολη καταχώρηση εξόδων και εαν μπορεί να εχει και current location πχ φαγητό €40 στα goody’s. Υπάρχουν εφαρμογές που βρίσκουν το μαγαζί
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Δημοσίευση 21/09/2023 - 12:48
καλησπερα σας,
υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη η shortcut που μπορει να γινει , οπου με μια βαση δεδομενων με ονοματα-πολη(περιοχη) , να μπορεις να καταχωρησεις καποιες συντομες πληροφοριες, ημερομηνια και να μπορει να ρυθμιστει αυτοματα ενα follow up σε συγκεκριμενο ευρος ημερομηνιας? ( γενικοτερα για επισκεψεις σε ανθρωπους , χωρις απαραιτητα να πρεπει να περιλαμβανει οικονομικα δεδομενα)
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες