Ισχυει..
Αλλα το χω μονο για την ωρα που ειμαι εγω στο σπιτι ορθιος και σε μονοκατοικια. Δουλευει δλδ μια φορα τη μερα.
Μετατροπή της συρόμενης αυλόπορτας σε smart
Από
kominis
, 03/04/2023 14:09
33 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 07/04/2023 - 17:32
Δημοσίευση 28/05/2024 - 12:50
εγω θελω να κανω το συρρομενο ρολο μεσω κινητου...το θεμα μου ειναι να μπορω να το ανοιγω και απο το κινητο αλλα και απο το τηλεκοντρολ που εχω ηδη.. γινεται;
Δημοσίευση 29/05/2024 - 07:54
[quote name="sbassios" post="2091337" timestamp="1716893400"]
εγω θελω να κανω το συρρομενο ρολο μεσω κινητου...το θεμα μου ειναι να μπορω να το ανοιγω και απο το κινητο αλλα και απο το τηλεκοντρολ που εχω ηδη.. γινεται;[/quote
]
Ψαξε στην Meross έχει νομίζω plug-in διακόπτες για υπάρχουσες πόρτες γκαράζ , που τις μετατρέπει σε smart
εγω θελω να κανω το συρρομενο ρολο μεσω κινητου...το θεμα μου ειναι να μπορω να το ανοιγω και απο το κινητο αλλα και απο το τηλεκοντρολ που εχω ηδη.. γινεται;[/quote
]
Ψαξε στην Meross έχει νομίζω plug-in διακόπτες για υπάρχουσες πόρτες γκαράζ , που τις μετατρέπει σε smart
Δημοσίευση 01/06/2024 - 15:08
Σε γενικες γραμμες γινεται! Εξαρταται απο τον controller του μηχανισμου που εχεις!εγω θελω να κανω το συρρομενο ρολο μεσω κινητου...το θεμα μου ειναι να μπορω να το ανοιγω και απο το κινητο αλλα και απο το τηλεκοντρολ που εχω ηδη.. γινεται;
Φανταζομαι με οποιοδηποτε μαρκας smart relay.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ!
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες