Αυτά που διαβάζεις βέβαια ή είναι γενικότερο θέμα ή προέρχονται από άτομα που περνάνε με restore..
Τι εννοεις? Δεν σε καταλαβαινω φιλε μου.
Δημοσίευση 29/10/2023 - 13:09
Αυτά που διαβάζεις βέβαια ή είναι γενικότερο θέμα ή προέρχονται από άτομα που περνάνε με restore..
Δημοσίευση 29/10/2023 - 13:46
Παιδια να ρωτησω κατι?
Εχω συγχρονισει τα παντα στο iCloud..
Με καθαρη εγκατασταση 17.1 , set up as new και εισαγωγη του appleID, θα μου φερει οτιδηποτε εχει σωστα?
Φωτο, Messages, Notes, viber, whatsapp, etc (οτιδηποτε χρησιμοποιει το iCloud βασικα..σωστα?
Τι αλλο χανω?
Εφαρμογες, ρυθμισεις εφαρμογων, λογαριασμους, email και τετοια σωστα?
Σκεφτομουν... αν μπορω να αποφυγω το restore from backup μετα.. και ταυτοχρονα να κανε set up as new την 17.1 γιατι την τρεμω με αυτα που διαβαζω..
Δημοσίευση 29/10/2023 - 18:52
Set Up As New κάνεις μόνο αν πρίν είχες κάποιο θέμα/πρόβλημα.
Απο ‘κει και πέρα, ο,τι έχει διακόπτη στο iCloud απο ρυθμίσεις, επανέρχεται μετά, είναι ξεχωριστά του γενικού Backup.
Το ίδιο και οι εφαρμογές που έχουν επιλογή να συγχρονίζουν με iCloud.
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Ακριβως οπως το ειχα στο μυαλο μου Νικο!
Σε ευχαριστω για ακομη μια φορα!
Παω για back up με iTunes και επαναφορα μετα το περασμα της 17.1
Δημοσίευση 29/10/2023 - 19:16
Δημοσίευση 29/10/2023 - 19:23
Πρόσεχε μόνο στο Backup απο iTunes να έχεις τικάρει το Encrypted (για κωδικούς, Health Data κτλ.)
Ναι παντα Νικο! Thanks anyway!
Είπες ότι τρέμεις με αυτά που διαβάζεις και απλά τόνισα ότι με restore περνάνε οι περισσότεροι εδώ, οπότε από αυτούς τα διαβάζεις!
Εκτός αν εννοούσες σε άλλα φόρουμ και δεν κατάλαβα καλά, οποτε με συγχωρείς!
Αα οχι! Απο παντου διαβαζω φιλε μου. Για θερμοκρασιες , για μπαταριες, για wifi, για για για...
Θα το τολμησω ομως και οτι γινει!
Παντα με restore παιζω σε οτι update και αν κανω (σπανια κανω βεβαια και μονο αν ειναι major)... Set up as new κανω μονο σε αλλαγη τηλεφωνου!
Δημοσίευση 29/10/2023 - 21:06
Τελευταία επεξεργασία από: tgousopoulos, 29/10/2023 - 21:06
Δημοσίευση 29/10/2023 - 21:19
Αν έχεις το κιν airplane mode και το βγάλεις ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στο wifi δε έχει νετ. Πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοιξω το wifi για να δουλεψει. Το εχει κανενας αλλος;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 29/10/2023 - 21:25
Αν έχεις το κιν airplane mode και το βγάλεις ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στο wifi δε έχει νετ. Πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοιξω το wifi για να δουλεψει. Το εχει κανενας αλλος;
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Feature".
Υπάρχει Day 1 και πετάνε χαρταετό.
Δημοσίευση 29/10/2023 - 21:31
"Feature".
Δημοσίευση 29/10/2023 - 21:38
Δημοσίευση 30/10/2023 - 09:48
Τελικα χθες εκανα τα ευκολα δυσκολα ο @@@@....
Ενω ξεκινησα και πηρα backup με iTunes .. restore στην 17.1 ... μετα στην προσπαθεια για επαναφορα του backup κολλησε στο 90% και σκαλωσε λογω μη επαρκους διαθεσιμου χωρου στο PC...
Παω να σβησω το folder στο PC για την προσπαθεια επαναφορας... και σβηνω και ενα αλλο παλιο backup για περισσοτερο χωρο και μετα ενω συνδεοταν το κινητο στο iTunes , δεν μου εφερνε τπτ...
Οποτε set up as new ... υποθεση 1 ωρας και την εκανα 4 ωρες μεχρι να βαλω εφαρμογες, login σε ολα και να τα ρυθμισω ολα οπως ηθελα..Ευτυχως δεν εχασα data γιατι τα ειχα συγχρονισει στο iCloud..
Κατα τα αλλα.. ωραιο το 17.1 ... ωραιες αλλαγες εμφανισιακες τουλαχιστον, τις λειτουργικες θα τις ανακαλυψω σιγα σιγα.. κανενα θεμα προς το παρον ουτε με wifi (συνδεθηκε αμεσως απο μονο τους στο wifi της δουλειας με internet access) ουτε με battery drain ουτε τπτ..
ΥΓ. προσεξτε μην την πατησετε και εσεις παιδια ετσι....
Δημοσίευση 30/10/2023 - 11:54
"Feature".
Καλημέρα. Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα ακόμα και ύστερα την αναβάθμιση σε 17.1. Κι εγώ περίμενα ότι θα το έφτιαχναν αλλά δεν.
Τις τελευταίες μέρες όμως έφτιαξε. Η μόνη αλλαγή που έκανα ήταν ότι ενεργοποίησα ξανά τα δύο calibration στα system location services (motion sensor και compass).
Μετά από αυτή την αλλαγή, το wifi συνδέεται κανονικά μετά από reboot. Όποιος θέλει ας το δοκιμάσει κι αυτό.
Προφανώς είναι bug, αλλά δεν τρέφω ελπίδες ότι θα το δουν σύντομα...
Δημοσίευση 30/10/2023 - 12:41
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 30/10/2023 - 12:41
Δημοσίευση 30/10/2023 - 13:44
Το log out από icloud και πάλι log in το δοκίμασε κανείς?
Με εμένα έτσι έστρωσε.
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες