iPhone 15/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 18/10/2023 - 23:14
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 19/10/2023 - 10:06
Δημοσίευση 19/10/2023 - 10:16
Το σάιτ της Vodafone δείχνει ότι έχει κάποια διαθέσιμα 15 PM. Έχει πάρει κανείς από εκεί ποτέ;;
Σπάνια ο,τι δείχνει είναι και το σωστό.
Όπως και με Κώτσο, μη κάνει κανείς το λάθος να πληρώσει χωρίς να ξέρει πότε θα παραλάβει.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 19/10/2023 - 10:16
Δημοσίευση 19/10/2023 - 10:34
Σπάνια ο,τι δείχνει είναι και το σωστό.
Όπως και με Κώτσο, μη κάνει κανείς το λάθος να πληρώσει χωρίς να ξέρει πότε θα παραλάβει.
Παρηγγειλα χθες.. Σήμερα μ έδωσαν tracking number.. 15PM μαύρο 256.
Δημοσίευση 19/10/2023 - 11:34
Για τον Γερμανό - Cosmote ισχύουν τα παρακάτω για τα 15αρια για να ξέρουν όσοι περιμένουν να το πάρουν με επιδότηση: Οι επιδοτήσεις στην COSMOTE όλων και των υπαλλήλων θα διατεθούν μόνο όταν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα τα κινητά στα μαγαζιά. Έτσι έγινε και πέρσι και πρόπερσι. Θα γίνει έτσι και φέτος αφού έχω στα χέρια μου την εσωτερική ενημέρωση που γράφει από τέλος Νοεμβρίου και είναι ίδια με την περσινή και προπέρσινη. Προς το παρόν το παίρνει οποίος έχει κάνει προπαραγγελια και το έχει προπληρώσει ή αν το βρει ετοιμοπαράδοτο στο site. Δεν φεύγει κινητό από την Αποθήκη αν δεν είναι προπληρωμένο κανονικά ή με τιμολόγιο. Δεν παίζει καμία άλλη έκπτωση για τα 15αρια.
Δημοσίευση 19/10/2023 - 12:52
Καλοριζικο σε οσους παρελαβαν παιδες! εγω με προπαραγγελια day 1 απο κωτσοβολο 15 PM καμια ενημερωση ακομα. εχει ερθει ηδη εδω και 10 μερες η θηκη και το τζαμακι, αλλα σαν να λειπει κατι βασικο
Τελευταία επεξεργασία από: Kostas_GR, 19/10/2023 - 12:53
Δημοσίευση 19/10/2023 - 14:08
Παρηγγειλα χθες.. Σήμερα μ έδωσαν tracking number.. 15PM μαύρο 256.
Καλορίζικο και με το καλό να το παραλάβεις!
Δημοσίευση 20/10/2023 - 09:02
Τελευταία επεξεργασία από: SLK200GR, 20/10/2023 - 09:04
Δημοσίευση 20/10/2023 - 09:44
Παρέλαβα χτες ,πρώτες εντυπώσεις - τζαμάκι της TORRAS απίστευτο πρώτη φορά κατάφερα να το περάσω χωρίς μια φουσκάλα .θηκη της TORRAS επίσης παρά πολύ καλή .Πρωτη φορά ζοριστικα με την μεταφορά από το παλιό στο καινούργιο ,κάποια στιγμή έχασε την σύνδεση και δεν συνδέθηκε ποτέ ξανά ,μετά πήγα να κάνω επαναφορά από cloud και εκεί έχανε την σύνδεση και αρχινουσε ξανά από την αρχή ,γανιασα ,μετά από 15 προσπάθειες τελικά το έκανε ,το ρολόι δεν το βλέπει ,παιδευτικής πάνω από μια ώρα ,δεν το κατάφερα ακόμα ,το cloud μου κατέβασε και τις φωτό που είχα σβήσει άλλο κουφό και αυτό ,ανάμεικτες εντυπώσεις
Καταρχήν Καλορίζικο !!
Εγώ φέτος με το τζάμι παιδεύτηκα πολύ, μου χάλασαν σε 2 προσπάθειες τα τζαμάκια και η Torras μου έστειλε ξανά πακέτο, όπου τελικά τα κατάφερα!!
Η ποιότητα τζαμιών και θήκης πάντα κορυφαία... Την spigen που δοκίμασα την θεωρώ υποδεέστερη.
Το ρολόι φέτος και εμένα δεν το έβλεπε..
Το έσβησα από το κινητό και το ξαναέκανα pair και το βρήκε...
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 20/10/2023 - 09:46
Δημοσίευση 20/10/2023 - 09:58
Παρέλαβα χτες ,πρώτες εντυπώσεις - τζαμάκι της TORRAS απίστευτο πρώτη φορά κατάφερα να το περάσω χωρίς μια φουσκάλα .θηκη της TORRAS επίσης παρά πολύ καλή .Πρωτη φορά ζοριστικα με την μεταφορά από το παλιό στο καινούργιο ,κάποια στιγμή έχασε την σύνδεση και δεν συνδέθηκε ποτέ ξανά ,μετά πήγα να κάνω επαναφορά από cloud και εκεί έχανε την σύνδεση και αρχινουσε ξανά από την αρχή ,γανιασα ,μετά από 15 προσπάθειες τελικά το έκανε ,το ρολόι δεν το βλέπει ,παιδευτικής πάνω από μια ώρα ,δεν το κατάφερα ακόμα ,το cloud μου κατέβασε και τις φωτό που είχα σβήσει άλλο κουφό και αυτό ,ανάμεικτες εντυπώσεις
Το τζαμάκι πιάνει όλη την οθόνη ;
Δημοσίευση 20/10/2023 - 10:23
ναι καλύτερα δεν γίνεταιΤο τζαμάκι πιάνει όλη την οθόνη ;
Δημοσίευση 20/10/2023 - 10:23
πως το έσβησε στο κινητό αφού δεν το βρίσκει και δεν το αναγνωρίζει ?Καταρχήν Καλορίζικο !!
Εγώ φέτος με το τζάμι παιδεύτηκα πολύ, μου χάλασαν σε 2 προσπάθειες τα τζαμάκια και η Torras μου έστειλε ξανά πακέτο, όπου τελικά τα κατάφερα!!
Η ποιότητα τζαμιών και θήκης πάντα κορυφαία... Την spigen που δοκίμασα την θεωρώ υποδεέστερη.
.
Δημοσίευση 20/10/2023 - 10:29
πως το έσβησε στο κινητό αφού δεν το βρίσκει και δεν το αναγνωρίζει ?
Στο κινητο στο watch app , δεν σου έφερε από το icloud το ρολόι σου, μαζί μετα υπόλοιπα δεδομένα?
Εμένα το είχε φέρει και μπήκα στη εφαρμογή του κινητου και το διέγραψα..
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 20/10/2023 - 10:34
Δημοσίευση 20/10/2023 - 10:47
Καταρχήν Καλορίζικο !!
.
Από που παράγγειλες το τζαμάκι Torras; Από το επίσημο site;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες