εγω που το περιμενω απο τη πρωτη μερα 15/9 και 15:20 τι να πω ??
θα περιμενουμε ακομα λιγο , αν παει για χριστουγεννα θ ατο αφησω και θα παω για το επομενο με αγορα απο εξωτερικο ομως
Δημοσίευση 21/10/2023 - 15:11
εγω που το περιμενω απο τη πρωτη μερα 15/9 και 15:20 τι να πω ??
θα περιμενουμε ακομα λιγο , αν παει για χριστουγεννα θ ατο αφησω και θα παω για το επομενο με αγορα απο εξωτερικο ομως
Δημοσίευση 21/10/2023 - 15:32
Το public με ενημέρωσε για παραλαβή σήμερα pro max 256 blue.
Με ενδιαφέρει το natural titanium.
Το ανταλλάσσει κανείς ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συγγνώμη, αλλά έτσι που το έγραψες μου θύμισες αυτό…
Χωρίς παρεξήγηση ε;
Τελευταία επεξεργασία από: BIOXALK, 21/10/2023 - 15:34
Δημοσίευση 21/10/2023 - 17:26
Δημοσίευση 21/10/2023 - 23:09
Εγώ περιμένω από Istorm πρώτη μέρα 15.09 και δεν έχω παραλάβει ακόμη. Έχουν εξυπηρετήσει μόνο του πρώτου 5λεπτου για να ξέρετε στο Istorm.
Δημοσίευση 21/10/2023 - 23:17
Μάλλον δεν ισχύει αυτό που λες. Εγώ με παραγγελία 15:37 παράγγειλα χθες.Εγώ περιμένω από Istorm πρώτη μέρα 15.09 και δεν έχω παραλάβει ακόμη. Έχουν εξυπηρετήσει μόνο του πρώτου 5λεπτου για να ξέρετε στο Istorm.
Δημοσίευση 22/10/2023 - 07:47
Εγώ περιμένω από Istorm πρώτη μέρα 15.09 και δεν έχω παραλάβει ακόμη. Έχουν εξυπηρετήσει μόνο του πρώτου 5λεπτου για να ξέρετε στο Istorm.
Δημοσίευση 22/10/2023 - 10:21
Καλημερα για το ISTORM μιλαω και φυσικα για 256αρια PRO MAX στα δυσκολα χρωματα NaTi και White. Εχετε δει κανεναν εδω μεσα να εχει παραλαβει DAY 1 σε αυτα τα 2 χρωματα περαν του 5λεπτου?
Δημοσίευση 22/10/2023 - 15:08
Γνωρίζει κανείς πόσο εύκολη είναι η επιστροφή στο Amazon de και πόσο γρήγορα επσιτρέφουν τα χρήματα ;
Έχω παραγγείλει ένα iPhone 15 Pro 25GB Blue Titanium το οποίο είναι καθ' οδόν και θα το έχω Τετάρτη / Πέμπτη,
αλλά 1 ημέρα μετά με ενημέρωσε η iSystem ότι μπορώ να παραλάβω εντός της εβδομάδας iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium.
Εκτός αν βρεθεί κάποιος να το αγοράσει όσο το πήρα, δεν θέλω κάτι έξτρα. Δεν ξέρω τι είναι πιο safe πάντως.
Απλά φοβάμαι λίγο την επιστροφή σε Amazon.
Αν δεν το παραλάβω τι θα γίνει ;
Στην παρούσα φάση επειδή είναι shipped δεν έχει σχετική επιλογή για cancel.
Έχω παραγγείλει και θήκη και wallet αλλά αυτά οκ.
Δημοσίευση 22/10/2023 - 15:12
Παραγγελία στο PUBLIC 15/9 παρέλαβα χθες Blue Titanium 256 με πληρωμή στο κατάστημα και αποφορολόγηση χωρίς πρόβλημα.
Δημοσίευση 22/10/2023 - 15:22
Γνωρίζει κανείς πόσο εύκολη είναι η επιστροφή στο Amazon de και πόσο γρήγορα επσιτρέφουν τα χρήματα ;
Έχω παραγγείλει ένα iPhone 15 Pro 25GB Blue Titanium το οποίο είναι καθ' οδόν και θα το έχω Τετάρτη / Πέμπτη,
αλλά 1 ημέρα μετά με ενημέρωσε η iSystem ότι μπορώ να παραλάβω εντός της εβδομάδας iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium.
Εκτός αν βρεθεί κάποιος να το αγοράσει όσο το πήρα, δεν θέλω κάτι έξτρα. Δεν ξέρω τι είναι πιο safe πάντως.
Δεν εχω παρει κινητο απο εκει.Αλλα πραγματα που ειχα παρει ειχε μεσα στο κουτι ενα αυτοκολλητο κ το επισυναψα κ μετα με το ταχυδρομειο ατελως τα εστειλα πισω.Τα λεφτα τα ελαβα καποιες μερες μετα.Κανε κ μια επικοιωνια μαζι τους με μαιλ
Δημοσίευση 22/10/2023 - 15:51
Εχεις δικαίωμα να το επιστρέψεις μέσα σε 30 ημέρες.
Εφόσον είναι από Amazon.de λογικά θα σου βγει στο αιτημα επιστροφής να το κάνεις εύκολα με dropoff στην DHL (θα δεις οτι θα γραφει DHL επάνω) και χωρίς να πληρώσεις κάτι. Θα χρειαστει να εκτυπώσεις τη νεα ετικέτα επιστροφής και το barcode της παραγγελιας το οποίο μπαινει μεσα στο κουτι που θα βαλεις το κινητο.
Μόλις παραλάβουν και το ελέγξουν μετά από κάποιες ημέρες σου επιστρέφουν τα χρήματα.
Έχει και chat μέσα από το οποίο μπορείς να μιλήσεις για περισσοτερες λεπτομερειες αλλά θα σου πουν αυτά ακριβώς παραπάνω.
Για να το επιστρεψεις θα χρειαστεις πρωτα να το παραλαβεις.
Αν αρνηθεις παραλαβη η διαδικασια επιστροφης ειναι πολυ πιο μακροχρονια και εξαρταται απο την εταιρεια που στο φερνει. Αν μεσολαβει ελληνικη κουριερ (δηλαδή άλλη από DHL, UPS) ειναι πιο πολύπλοκο.
Σου συνιστω να παραλαβεις και να ξεκινησεις διαδικασια επιστροφης μεσα στο προφιλ σου στον τομέα my orders --> return item.
Τα ιδια ισχύουν και για τη θηκη και για το wallet. Επιστρεφονται και αυτα. Σε κάποιες θήκες σου κρατάνε κάποια χρήματα (πχ Ringke).
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 22/10/2023 - 15:54
Δημοσίευση 22/10/2023 - 15:55
Ειμαι ο μονος που απορώ γιατί παράγγειλες μια ακριβή συσκευή σε χρώμα που δεν επιθυμούσες και τώρα πρέπει να ασχολείσαι με την επιστροφή της;
Δημιουργείς προβλήματα για να τρέχεις μετά να τα λύνεις;
Τελευταία επεξεργασία από: ariadgr, 22/10/2023 - 15:56
Δημοσίευση 22/10/2023 - 16:49
Εγώ ένα ρουτερ είχε χρειαστεί να επιστρέψω. Έκανα τη διαδικασία επιστροφής από το app, μου έβγαλε να εκτυπώσω το shipping code μέσω dhl, πετάχτηκα σε ένα κατάστημα dhl, άφησα το κουτί με το barcode, το έβαλαν αυτοί σε μια συσκευασία, και έφυγα. Μετά από 2-3 μέρες είχαν μπει τα λεφτά.Γνωρίζει κανείς πόσο εύκολη είναι η επιστροφή στο Amazon de και πόσο γρήγορα επσιτρέφουν τα χρήματα ;
Δημοσίευση 23/10/2023 - 10:27
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,
μίλησα με το customer support του Amazon de και τους είπα να ενημερώσουν την UPS να σταματήσει το shipping και να το γυρίσουν πίσω στην αποθήκη τους, όπως και έγινε, μιας και φαίνεται να είναι ακόμη Γερμανία. Μόλις το παραλάβουν θα εκκινήσουν την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.
Τώρα μένει να δω αν η iSystem θα τηρήσει τον λόγο της και αν θα παραλάβω το 15 PM NaTi 256 το οποίο ήταν η πέτρα του σκανδάλου.
Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι παραλαμβάνουν ελάχιστα κομμάτια ιδίως σ' αυτόν τον κωδικό προϊόντος και στο μαύρο.
Τα πιο πολλά είναι τιμολόγια μου είπε επίσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και πληρωμής στο κατάστημα με κράτηση για 1 ημέρα εφόσον το επιθυμώ.
Ο προμηθευτής τους ενημερώνει την προηγούμενη ημέρα, ότι θα παραλάβουν την επόμενη, αλλά δεν έχουν εικόνα της παραλαβής.
Απλά για την ιστορία η παραγγελία μου έγινε 03:08μμ, 15 Σεπ, 2023.
Δημοσίευση 23/10/2023 - 13:05
προσωπικά δεν θα ακύρωνα το amazon που ήταν και καθ οδον.
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες