Κατά μέσο όρο πόσες μέρες έχετε περιμένει από istorm να παραλάβετε 15 Pro; Όχι Pro Max, το τονίζω !
Εγώ περιμένω το 15 pro black 128 GB από 24/09 ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Δημοσίευση 28/10/2023 - 14:17
Κατά μέσο όρο πόσες μέρες έχετε περιμένει από istorm να παραλάβετε 15 Pro; Όχι Pro Max, το τονίζω !
Εγώ περιμένω το 15 pro black 128 GB από 24/09 ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Δημοσίευση 29/10/2023 - 00:25
Παρήγγειλα προχθές το μπλε, έχω δρόμο λοιπόνΕγώ περιμένω το 15 pro black 128 GB από 24/09 ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Δημοσίευση 31/10/2023 - 11:13
Δημοσίευση 31/10/2023 - 20:03
Καλησπερα σε ολους. Μολις μου ηρθε ενημερωση για παραλαβη 256αρι PRO MAX Nati απο το ISTORM στο Κολωνακι. Εχω παραλαβει το ιδιο σε Ασπρο και δεν θα το χρειαστω αυτο. Ενημερωστε με αν καποιος το θελει για προσωπικη χρηση παντα και οχι για μεταπωληση να του δωσω στοιχεια να παει το παρει. Θα κρατηθει μου γραφουν στο email για 3 μερες απο σημερα. Αλλιως θα το ακυρωσω.
Δημοσίευση 01/11/2023 - 10:38
Καλησπερα σε ολους. Μολις μου ηρθε ενημερωση για παραλαβη 256αρι PRO MAX Nati απο το ISTORM στο Κολωνακι. Εχω παραλαβει το ιδιο σε Ασπρο και δεν θα το χρειαστω αυτο. Ενημερωστε με αν καποιος το θελει για προσωπικη χρηση παντα και οχι για μεταπωληση να του δωσω στοιχεια να παει το παρει. Θα κρατηθει μου γραφουν στο email για 3 μερες απο σημερα. Αλλιως θα το ακυρωσω.
Δημοσίευση 01/11/2023 - 11:36
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, έγινε η αγορά [emoji4][emoji4][emoji120][emoji120]Καλησπερα σε ολους. Μολις μου ηρθε ενημερωση για παραλαβη 256αρι PRO MAX Nati απο το ISTORM στο Κολωνακι. Εχω παραλαβει το ιδιο σε Ασπρο και δεν θα το χρειαστω αυτο. Ενημερωστε με αν καποιος το θελει για προσωπικη χρηση παντα και οχι για μεταπωληση να του δωσω στοιχεια να παει το παρει. Θα κρατηθει μου γραφουν στο email για 3 μερες απο σημερα. Αλλιως θα το ακυρωσω.
Δημοσίευση 01/11/2023 - 15:37
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ, έγινε η αγορά [emoji4][emoji4][emoji120][emoji120]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Τίποτα. Να ενημερώσω ότι έχω άλλο ένα ίδιο στης Γλυφάδας του αδελφού μου αλλά το πήρε από το εξωτερικό γιατί βαρέθηκε να περιμένει τους απατεώνες στην Ελλάδα. Αν μου στείλουν email θα το δώσω και αυτό εδώ σε όποιον προλάβει να πάει να το πάρει από την Γλυφάδα.
Δημοσίευση 02/11/2023 - 09:16
Να πω κι εγώ το δικό μου rant: πηγαίνοντας σε κατάστημα iStorm για να αγοράσω ένα iPhone 15 Plus μέσω της υπηρεσίας Trade and Upgrade στην αρχή φάνηκαν όλα καλά! Εξυπηρετήθηκα αμέσως, υπήρχε διαθεσιμότητα και μάλιστα μου έφεραν αμέσως την νέα συσκευή χωρίς ακόμα να έχουν αξιολογήσει την δική μου!
Σκέφτηκα: πολύ smooth διαδικασία όπως περιγράφεται στο site. Μέγα λάθος! Η συσκευή είχε 1-2 αμυδρές γραντζουνιές στην οθόνη άρα ένα iPhone 12 σε αυτή την κατάσταση (σύμφωνα με το site) θα άξιζε 415€ (μπαταρία 87%). Ο τεχνικός αφού εξέτασε το κινητό είπε: "τρία εξήντααααααααα, τρία εβδομήντααααααα, εκεί κάπου" - πως λέμε "ένα διακόσα, να τα αφήσω;" .
Αφού τον ρώτησα για την τιμή στο site μου είπε ότι η μία γραντζουνιά είναι βαθειά (λογικό την δοκίμασε και με το νυχάκι). Δεν θα σωζόμουν με τα 50€ αλλά λόγω της όλης φάσης και νοοτροπίας, δεν προχώρησα στην αντικατάσταση (ευτυχώς δεν είχα κάνει factory defaults).
Θα πω ότι από αντίστοιχη εμπειρία στο εξωτερικό και Apple Store, δεν υπήρχαν τέτοιες ματσακωνιές, οπότε μακάρι να επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή η έλευση Apple Store στην Ελλάδα και να μπουν στην θέση τους όλοι αυτοί...
/rant over
Τελευταία επεξεργασία από: theoapo, 02/11/2023 - 09:18
Δημοσίευση 02/11/2023 - 09:43
Να πω κι εγώ το δικό μου rant: πηγαίνοντας σε κατάστημα iStorm για να αγοράσω ένα iPhone 15 Plus μέσω της υπηρεσίας Trade and Upgrade στην αρχή φάνηκαν όλα καλά! Εξυπηρετήθηκα αμέσως, υπήρχε διαθεσιμότητα και μάλιστα μου έφεραν αμέσως την νέα συσκευή χωρίς ακόμα να έχουν αξιολογήσει την δική μου!
Σκέφτηκα: πολύ smooth διαδικασία όπως περιγράφεται στο site. Μέγα λάθος! Η συσκευή είχε 1-2 αμυδρές γραντζουνιές στην οθόνη άρα ένα iPhone 12 σε αυτή την κατάσταση (σύμφωνα με το site) θα άξιζε 415€ (μπαταρία 87%). Ο τεχνικός αφού εξέτασε το κινητό είπε: "τρία εξήντααααααααα, τρία εβδομήντααααααα, εκεί κάπου" - πως λέμε "ένα διακόσα, να τα αφήσω;" .
Αφού τον ρώτησα για την τιμή στο site μου είπε ότι η μία γραντζουνιά είναι βαθειά (λογικό την δοκίμασε και με το νυχάκι). Δεν θα σωζόμουν με τα 50€ αλλά λόγω της όλης φάσης και νοοτροπίας, δεν προχώρησα στην αντικατάσταση (ευτυχώς δεν είχα κάνει factory defaults).
Θα πω ότι από αντίστοιχη εμπειρία στο εξωτερικό και Apple Store, δεν υπήρχαν τέτοιες ματσακωνιές, οπότε μακάρι να επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή η έλευση Apple Store στην Ελλάδα και να μπουν στην θέση τους όλοι αυτοί...
/rant over
Δημοσίευση 02/11/2023 - 09:54
Γρατσουνια και 50αρικο πάει δηλαδή; Πως βγάζουν το πόρισμα ακριβώς;
Εγώ πριν λίγες μέρες έδωσα το 11PM στην απλ για παράδειγμα και δεν το είχα με θήκες κλπ, οπότε προφανώς είχε και γρατσουνιές και χρώμα είχε φύγει από το πλαίσιο.
Τα 350€ που έλεγαν στο site, αυτά μου πίστωσαν χωρίς πολλά πολλά.
Δεν ξέρω να σου πω, αλλά μου φάνηκε εντελώς αντι-επαγγελματική η αξιολόγηση της συσκευής και η συμπεριφορά του "τεχνικού" που αποφάσισα να μην την επιβραβεύσω με αγορά νέας.
Επίσης δεν ξέρω που πάνε οι συσκευές αυτές ώστε να τις αξιολογούν με αυτόν τον τρόπο (γραντζουνιά και 50ευρω), αλλά αν απλά πάνε για ανακύκλωση/refurbishing το όλο concept δείχνει απλά άλλη μια ελληνική πατέντα/απατεωνιά.
Αυτό ακριβώς που λες ξέρω κι εγώ από Apple Store στο εξωτερικό. Εδώ είμαστε ως γνωστόν Μπανανία οπότε άδικα περίμενα αντίστοιχη υπηρεσία.
Δημοσίευση 02/11/2023 - 09:57
Δεν έχει να κάνει με το κάθε κατάστημα, διότι συνδέεται η συσκευή σε εφαρμογή της Pandas Σημεία Pandas | pandas.io
Θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα οι όροι της Pandas για το κόστος των smartphone, smartwatch και tablet!
Για παράδειγμα για το Ultra σου αφαιρεί το μέγιστο μόνο 329€ !!!!
Αλλά ας μην το συνεχίσουμε εδώ διότι είμαστε off topic!
Τελευταία επεξεργασία από: ipacbros, 02/11/2023 - 10:03
Δημοσίευση 02/11/2023 - 10:03
Δεν έχει να κάνει με το κάθε κατάστημα, διότι συνδέεται η συσκευή σε εφαρμογή της Pandas Σημεία Pandas | pandas.io
Θα πρέπει να βελτιωθούν άμεσα οι όροι της Pandas για το κόστος των smartphone, smartwatch και tablet!
Η αξιολόγηση έγινε από έναν τεχνικό, δεν συνδέθηκε η συσκευή σε καμία εφαρμογή.
Επίσης, μόλις είδα ότι σε μέτρια κατάσταση το ποσό είναι στα 388€ αντί τα 360€ που μου είπε ο μαστρο-Στόρμης...
Ας μην δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα...
Τελευταία επεξεργασία από: theoapo, 02/11/2023 - 10:13
Δημοσίευση 02/11/2023 - 18:39
Μολις με πηραν απο isquare για μια παραγγελια που ειχα βαλει τοτε κι τους την ακυρωσα , αφου εχω παραλαβει ηδη , οποτε σιγα σιγα ομαλοποιειται η κατασταση κι φετος
Δημοσίευση 02/11/2023 - 20:47
Αυτό μαθαίνω και εγώ .....Μολις με πηραν απο isquare για μια παραγγελια που ειχα βαλει τοτε κι τους την ακυρωσα , αφου εχω παραλαβει ηδη , οποτε σιγα σιγα ομαλοποιειται η κατασταση κι φετος
Δημοσίευση 02/11/2023 - 23:27
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες