Προσωπικά δίνω ελάχιστες πιθανότητες να κράτησε την αποστολή. Όπως είπαν και τα παιδιά παραλαμβάνεις και μέσα από την παραγγελία σου επιλέγεις επιστροφή. Drop off σε μια DHL και καθάρισες.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας,
μίλησα με το customer support του Amazon de και τους είπα να ενημερώσουν την UPS να σταματήσει το shipping και να το γυρίσουν πίσω στην αποθήκη τους, όπως και έγινε, μιας και φαίνεται να είναι ακόμη Γερμανία. Μόλις το παραλάβουν θα εκκινήσουν την διαδικασία επιστροφής χρημάτων.
Τώρα μένει να δω αν η iSystem θα τηρήσει τον λόγο της και αν θα παραλάβω το 15 PM NaTi 256 το οποίο ήταν η πέτρα του σκανδάλου.
Η κοπέλα στο τηλέφωνο μου είπε ότι παραλαμβάνουν ελάχιστα κομμάτια ιδίως σ' αυτόν τον κωδικό προϊόντος και στο μαύρο.
Τα πιο πολλά είναι τιμολόγια μου είπε επίσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα παραλαβής και πληρωμής στο κατάστημα με κράτηση για 1 ημέρα εφόσον το επιθυμώ.
Ο προμηθευτής τους ενημερώνει την προηγούμενη ημέρα, ότι θα παραλάβουν την επόμενη, αλλά δεν έχουν εικόνα της παραλαβής.
Απλά για την ιστορία η παραγγελία μου έγινε 03:08μμ, 15 Σεπ, 2023.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk