Αν είναι αυτή η διαφορα τιμής, το ίδιο έρχεται με εδώ, να το πουλήσεις και να αγοράσεις εδώ με απόδειξη...
Ακριβότερα βγαίνει από Αμερική. 544$ σε σχέση με 277€ με από φορολόγηση.
Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσίευση 16/09/2023 - 14:36
Αν είναι αυτή η διαφορα τιμής, το ίδιο έρχεται με εδώ, να το πουλήσεις και να αγοράσεις εδώ με απόδειξη...
Δημοσίευση 16/09/2023 - 14:39
Δημοσίευση 16/09/2023 - 14:43
Άρα γίνεται trade in με τιμολόγιο και χρήση του νόμου 39α για αποφορολόγηση; Το λέω γιατί στην ιστοσελίδα της iStorm αναφέρει πως γίνεται μόνο για ελεύθερους επαγγελματίες.
Δημοσίευση 16/09/2023 - 15:06
Έχω ρωτήσει για trade in με τιμολόγιο μπορεί να γίνει μόνο αε ατομική εταιρία όπως γράφεις όχι όμως σε εταιρία νομικού προσώπου πχ ΑΕ ΙΚΕ ΟΕ κλπ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 16/09/2023 - 18:29
Δημοσίευση 16/09/2023 - 18:46
Τελευταία επεξεργασία από: aggelos321, 16/09/2023 - 18:47
Δημοσίευση 16/09/2023 - 20:42
Μετά μην λέτε μα γιατί ο κωτσος και άλλα μεγάλα μαγαζιά μας λένε βάλτε όλο το ποσό για να σας το φέρουμε...όταν υπάρχουν άτομα που το κλείνουν σε όσο ποιο πολλά μαγαζιά μπορουν και οποίο το φέρει το φέρει πρώτο..τα υπόλοιπα στα...του..καλά κάνουν και σου λένε το θες;για να είμαι σίγουρος ότι θα το πάρεις και δεν θα μας γράψεις πλερωνε και όλα καλά..και κάπως έτσι μας παίρνει και εμάς η μπάλα και από εκεί που κάναμε της προηγούμενες χρονιές απλά παραγγελία χωρίς λεφτά τώρα μας ζητάνε και εμάς.. πάντα φιλικά τα γράφω
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατανοητό αυτό που λες και εν μέρει έχει βάση. Από την άλλη δεν θα αναγκάζονταν ο κόσμος να προ παραγγέλνει σε 4-5 μέρη αν δεν γίνονταν τα γνωστά παρατράγουδα (του στυλ πληρωμένες παραγγελιες να μην εκτελούνται γιατί θέλουν να πάρουν λεφτακια από την αρπαχτη και όχι από αυτόν που ήδη πλήρωσε και είναι σιγουρακι)
Δημοσίευση 17/09/2023 - 00:03
Εν μέρει έχεις δίκιο.Μετά μην λέτε μα γιατί ο κωτσος και άλλα μεγάλα μαγαζιά μας λένε βάλτε όλο το ποσό για να σας το φέρουμε...όταν υπάρχουν άτομα που το κλείνουν σε όσο ποιο πολλά μαγαζιά μπορουν και οποίο το φέρει το φέρει πρώτο..τα υπόλοιπα στα...του..καλά κάνουν και σου λένε το θες;για να είμαι σίγουρος ότι θα το πάρεις και δεν θα μας γράψεις πλερωνε και όλα καλά..και κάπως έτσι μας παίρνει και εμάς η μπάλα και από εκεί που κάναμε της προηγούμενες χρονιές απλά παραγγελία χωρίς λεφτά τώρα μας ζητάνε και εμάς.. πάντα φιλικά τα γράφω
Δημοσίευση 17/09/2023 - 05:39
Συγνώμη γράφεις ευθέως ότι πχ ο κωτσος παίρνει τα χρήματα και δεν σου δίνει την συσκευή;ίσως πρέπει να το σβήσεις αυτό το ποστ σου γιατί είναι απίστευτα άκυρο και λάθος και θα το διαβάσουν πολλοί.Εν μέρει έχεις δίκιο.
Από την άλλη, ωραία θα ήταν να έβρισκα κι εγώ στη δουλειά μου κάποιες εκατοντάδες/χιλιάδες χρηματοδότες, να τους έπαιρνα τα χρήματα χωρίς να παραδώσω κάτι, να τα τζίραρα, να μου έφερναν κέρδη, να γλύτωνα και τα επιτόκια των τραπεζών..
Sent from my iPad Pro M1 using Tapatalk
Δημοσίευση 17/09/2023 - 08:58
Σε ξαναρωταει στο τηλ. ποιο μοντέλο θέλεις, οπότε μπορείς να δηλώσεις εκεί οποίο θέλεις...Ποιο μοντέλο;
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 17/09/2023 - 08:59
Δημοσίευση 17/09/2023 - 09:03
Ε; Για δείξε μου με bold που το έγραψα αυτό;Συγνώμη γράφεις ευθέως ότι πχ ο κωτσος παίρνει τα χρήματα και δεν σου δίνει την συσκευή;ίσως πρέπει να το σβήσεις αυτό το ποστ σου γιατί είναι απίστευτα άκυρο και λάθος και θα το διαβάσουν πολλοί.
Δημοσίευση 17/09/2023 - 09:35
Ναι. Αυτό γράφουμε, αυτό γίνεται κάθε χρόνο.Συγνώμη γράφεις ευθέως ότι πχ ο κωτσος παίρνει τα χρήματα και δεν σου δίνει την συσκευή;ίσως πρέπει να το σβήσεις αυτό το ποστ σου γιατί είναι απίστευτα άκυρο και λάθος και θα το διαβάσουν πολλοί.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 17/09/2023 - 10:10
Δημοσίευση 17/09/2023 - 10:20
Τέτοιες διαστρεβλώσεις, δεν χωράνε φίλε σε αυτό το φόρουμ, μπορείς να συνεχίσεις να γράφεις σε αντίστοιχα άλλα (πχ. F/b..) με τον αντίστοιχο χαβαλέ....Συγνώμη γράφεις ευθέως ότι πχ ο κωτσος παίρνει τα χρήματα και δεν σου δίνει την συσκευή;ίσως πρέπει να το σβήσεις αυτό το ποστ σου γιατί είναι απίστευτα άκυρο και λάθος και θα το διαβάσουν πολλοί.
Δημοσίευση 17/09/2023 - 11:31
Εγω λοιπον το λεω ευθεως οτι ο συγκεκριμενος εμπορος εχει πολλες κοκκινες καρτες στο παρελθον, πριν το ανακαλυψεις εσυ σαν καταστημα ή πριν ξεκινησεις να δουλευεις για αυτους.Συγνώμη γράφεις ευθέως ότι πχ ο κωτσος παίρνει τα χρήματα και δεν σου δίνει την συσκευή;ίσως πρέπει να το σβήσεις αυτό το ποστ σου γιατί είναι απίστευτα άκυρο και λάθος και θα το διαβάσουν πολλοί.
Τελευταία επεξεργασία από: vagfilippo, 17/09/2023 - 11:33
Δημοσίευση 17/09/2023 - 11:50
Ας καταλάβουμε ΟΛΟΙ σαν καταναλωτές και κυρίως ως αγοραστές προϊόντων πολυτελείας (iPhone, iPad, Apple Watch) που η αξία τους σε κάποια μοντέλα ξεπερνάει τα 2.000€, ότι όταν το αγοράζουμε, δλδ δίνουμε τα χρήματά μας είτε εφάπαξ είτε με δόσεις, θέλουμε ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ και όχι να παίρνουμε ως αντιπαροχή... μία αόριστη υπόσχεση παραλαβής χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία. Είναι τουλάχιστον καταχρηστική αυτή η αντιμετώπιση από τον έμπορο και ο μόνος που μπορεί με τη συναλλακτική συμπεριφορά του να το αντιμετωπίσει είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ που το αγοράζουμε.
Για να μην πολυλογώ... Η ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΓΟΡΑΣ είναι είτε με αντικαταβολή (πληρωμή στον courier όταν παραλάβουμε) είτε με πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος στο κατάστημα. Οι υπολοιπες "επιλογές" αγοράς είναι τουλάχιστον καταχρηστικές και οπωσδήποτε ανήθικες και στρεβλές και το μόνο που κάνουν είναι να αποθρασύνουν τους εμπόρους για ακόμη χειρότερες εις βάρος μας συναλλαγές του χρόνου και του παραχρόνου.
Ας καταλάβουμε κι ας μην δικαιολογούμε. Κάπου, φτάνει πλέον.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες