iPhone 15/Plus/Pro/Pro Max - Διαθεσιμότητα / Παραγγελία / Παραλαβή
Δημοσίευση 05/10/2023 - 19:00
Παλαιότερα που το είχα ψάξει μόνο ο κότσο έκανε δόσεις και έτσι πήρα το xs max κάποτε..
Το 13pm το πήρα πάλι από κότσο ντούκου όμως
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 05/10/2023 - 19:28
Όπως και να ´χει μακάρι να παραλάβει σύντομα.
Δημοσίευση 05/10/2023 - 19:39
Τι να σου πω ρε Τζόρτζιο.. εδώ μέσα στο φόρουμ υπήρχαν άτομα που είχαν θέμα με τη Voda. Το τι έγινε τελικά δεν το γνωρίζω.. Μπορεί και να άλλαξε τροπάριο.
Γεγονός είναι ότι κάποτε το έκανε.
Έτσι ήξερα και εγώ και για αυτό ΠΑΝΤΑ έπαιρνα απο I storm επειδή έδινε πρώτο 2 χρόνια εγγύηση και το είχα γράψει και παλιότερα εδώ μέσα , το έκαναν παρα πολλοί αυτό αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα προς όφελος του καταναλωτή.
Δημοσίευση 05/10/2023 - 19:52
Δυστυχως εχω καταργησει τις πιστωτικες και εχω μονο χρεωστικες γιαυτο μονοδρομος ηταν ο κωτσο για δοσεις και μαλιστα εντοκες αρα πολυ παραπανω απο τη τιμη!
Δε ξερω αν αλλο μαγαζι κανει δοσεις χωρις πιστωτικη… 1500 ντουκου δεν εχω να δωσω δυστυχως…
Το θεμα ειναι οτι 15/10 πρεπει να πληρωσω τη πρωτη δοση για ενα κινητο που μπορει να ερθει και… Φλεβαρη στα χερια μου!
Ειμαι πολυ απογοητευμενος
Δημοσίευση 05/10/2023 - 19:55
Έτσι ήξερα και εγώ και για αυτό ΠΑΝΤΑ έπαιρνα απο I storm επειδή έδινε πρώτο 2 χρόνια εγγύηση και το είχα γράψει και παλιότερα εδώ μέσα , το έκαναν παρα πολλοί αυτό αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα προς όφελος του καταναλωτή.
Καταρχάς πρέπει να χωρίσουμε τα περιστατικά σε 2 περιόδους.
Την πρώτη περίοδο τα ελληνικά καταστήματα «έδιναν» 1 χρόνο εγγύηση επειδή αυτή ήταν η εγγύηση της κατασκευάστριας εταιρίας. Οι αγώνες που έκαναν κάποια παιδιά εδώ μέσα με την καταγραφή των νόμων παραθέτοντας τους ήταν αξιοθαύμαστη. Πάνω σε αυτούς τους νόμους, ελληνικούς και ευρωπαικούς, απαιτήσαμε την 2ετη εγγύηση.
Η δεύτερη περίοδος ήταν όταν ο νομοθέτης άλλαξε την διατύπωση και πιάστηκαν τα καταστήματα πάνω στο ότι καταναλωτής είναι μόνο αυτός που κόβει απόδειξη και όχι τιμολόγιο (ή όπως αλλιώς το έγραψε, δεν το θυμάμαι 100%). Αυτό είναι πλέον το πρόβλημα μας διότι παρανόμως κατ’εμέ μεταφράζουν το νόμο όπως τους βολεύει.
Τώρα, το ότι έχουμε δίκαιο έχουμε. Το ότι όμως το να έχω πρόβλημα με το κινητό μου, να πρέπει να αποδείξω τα αυτονόητα και να μένω χωρίς συσκευή για μήνες μέχρι να κάνουμε είτε καταγγελίες, είτε να αποδεχθούν τα καταστήματα τις υποχρεώσεις που έχουν προσωπικά με έχουν κάνει επιλεκτικό στις αλυσίδες που θα διαλέξω.
Για μένα, θέλεις τιμολόγιο; Μόνο Amazon. Μετά για απόδειξη υπάρχουν παρά πολλές αλυσίδες αλλά και πάλι την εξυπηρέτηση και την αμεσότητα του Amazon δεν την ξεπερνάει κανείς στην Ελλάδα.
Δημοσίευση 05/10/2023 - 21:29
Η iStorm (όπως και αρκετοί άλλοι) ξεκίνησαν να διαφημίζουν πριν κανα δυό χρόνια τα αυτονόητα (παρουσιάζοντας τα κιόλας για δικές τους ιδέες!) για να μαζέψουν πελάτες με άγνοια και για να χτυπήσουν το "κακό" Skroutz.Έτσι ήξερα και εγώ και για αυτό ΠΑΝΤΑ έπαιρνα απο I storm επειδή έδινε πρώτο 2 χρόνια εγγύηση και το είχα γράψει και παλιότερα εδώ μέσα , το έκαναν παρα πολλοί αυτό αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα προς όφελος του καταναλωτή.
Μέχρι τότε δηλώναν άγνοια και αυτοί με το περίφημο "η εγγύηση της απλ είναι ένας χρόνος".
Όλα αυτά όταν εδώ μέσα πόσα χρόνια τώρα φωνάζαμε και μιλάγαμε για 2ετία της εγγύησης, όπου και μας διάβαζαν σαν εξωγήινοι όλοι.
Όλα κερδήθηκαν (όσα κερδήθηκαν τέλοσπάντων), με πίεση και τρέξιμο για νόμους που υπάρχουν 10ετίες.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 05/10/2023 - 21:37
Δημοσίευση 05/10/2023 - 22:32
Αν έχεις βονταφον μπορείς να περάσεις την αξία του κινητού στους λογαριασμούς σου κάθε μήνα. Και φυσικά άτοκα.Ευχαριστω παιδια… μακαρι να παραλαβω πριν τις… Αποκριες!
Δυστυχως εχω καταργησει τις πιστωτικες και εχω μονο χρεωστικες γιαυτο μονοδρομος ηταν ο κωτσο για δοσεις και μαλιστα εντοκες αρα πολυ παραπανω απο τη τιμη!
Δε ξερω αν αλλο μαγαζι κανει δοσεις χωρις πιστωτικη… 1500 ντουκου δεν εχω να δωσω δυστυχως…
Το θεμα ειναι οτι 15/10 πρεπει να πληρωσω τη πρωτη δοση για ενα κινητο που μπορει να ερθει και… Φλεβαρη στα χερια μου!
Ειμαι πολυ απογοητευμενος
Παλιά γινόταν και στον ΟΤΕ αλλά δεν ξέρω αν γίνεται και σήμερα.
Δημοσίευση 05/10/2023 - 22:59
Αν έχεις βονταφον μπορείς να περάσεις την αξία του κινητού στους λογαριασμούς σου κάθε μήνα. Και φυσικά άτοκα.
Παλιά γινόταν και στον ΟΤΕ αλλά δεν ξέρω αν γίνεται και σήμερα.
μεχρι καποιο ποσο εχω την εντυπωση, οχι ολο.
Δημοσίευση 05/10/2023 - 23:33
Πάντως είναι αρκετά εξυπηρετικό.
Μακάρι να βολευτούν όσοι μπορούν.
Δημοσίευση 06/10/2023 - 05:01
.Η iStorm (όπως και αρκετοί άλλοι) ξεκίνησαν να διαφημίζουν πριν κανα δυό χρόνια τα αυτονόητα (παρουσιάζοντας τα κιόλας για δικές τους ιδέες!) για να μαζέψουν πελάτες με άγνοια και για να χτυπήσουν το "κακό" Skroutz.
Μέχρι τότε δηλώναν άγνοια και αυτοί με το περίφημο "η εγγύηση της απλ είναι ένας χρόνος".
Όλα αυτά όταν εδώ μέσα πόσα χρόνια τώρα φωνάζαμε και μιλάγαμε για 2ετία της εγγύησης, όπου και μας διάβαζαν σαν εξωγήινοι όλοι.
Όλα κερδήθηκαν (όσα κερδήθηκαν τέλοσπάντων), με πίεση και τρέξιμο για νόμους που υπάρχουν 10ετίες.
Θυμάμαι την περίοδο που έκαναν τον κινέζο , έχω την εντύπωση ότι έλεγαν διετία πιο πριν στην istorm και ήταν ο λόγος που πήγαινα εκεί γιατί πραγματικά δεν έχω χρόνο να αναλώνομαι σε διαδικασίες θέλω κάτι άμεσα επίλυση καο ποσό μάλλον στον κινητό που το χρειάζομαι καθημερινά.
Δημοσίευση 06/10/2023 - 11:19
Δεν μπορούμε να παραλάβουμε τηλέφωνα και έχει γεμίσει το Facebook αγγελίες που τα πουλάνε . Τι γίνεται ?
Δημοσίευση 06/10/2023 - 11:55
Για πολλές κλοτσιές όμως παιδιά.
Δημοσίευση 06/10/2023 - 13:02
Έχουν ξεκινήσει όμως και αγγελίες για PM , χωρίς να έχει ανοιχτεί, κάτω από την τιμή της λιανικής....Υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε 2000 το 256
Για πολλές κλοτσιές όμως παιδιά.
Σιγά σιγά θα ομαλοποιηθουν οι τιμές όπως κάθε χρόνο.
Το επόμενο διάστημα θα βρίσκεις όλο και περισσότερα να αγοράσεις κάτω από την λιανική τιμή και φυσικά πάνω από την τιμή τιμολογίου...
.
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 06/10/2023 - 13:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες