Γιατι αν εχεις χρεωστικη δεν περναει !! και εγω το ηθελα απο εκει αλλα μου το εκοψε ! Πιστωτικη καρτα δεν εχω
Κάνεις λάθος. Αγοράζω πολλά χρόνια από Amazon, μόνο με χρεωστική!
Δημοσίευση 02/12/2023 - 11:04
Γιατι αν εχεις χρεωστικη δεν περναει !! και εγω το ηθελα απο εκει αλλα μου το εκοψε ! Πιστωτικη καρτα δεν εχω
Δημοσίευση 02/12/2023 - 15:00
Καλησπερα σε όλους. Μολις μου ηρθε ενημερωση απο το PUBLIC στο ATHENS METRO MALL για να παραλαβω 15 PRO MAX 256αρι NaTi παραγγελια απο 15/09. Το εχω αγορασει απο το AMAZON και δεν το θελω. Δεν ειναι πληρωμενο. Οποιος το θελει μου στελνει μηνυμα να του δωσω πληροφοριες να παει να το παραλαβει.
Δημοσίευση 02/12/2023 - 16:32
Δεν ισχύει αυτό που λες. 15 χρόνια ψωνίζω από Amazon (είτε ατομικά είτε ως επιχείρηση) σε όλες τις περιπτώσεις με χρεωστικές.
Κάνεις λάθος. Αγοράζω πολλά χρόνια από Amazon, μόνο με χρεωστική!
Μάλλον ο φίλος εννοεί ότι δε μπορείς να βάλεις δόσεις με χρεωστική όχι ότι δε μπορείς να αγοράσεις κάτι "ντούκου" με χρεωστική...
Δημοσίευση 02/12/2023 - 18:09
Δημοσίευση 02/12/2023 - 23:41
Δημοσίευση 03/12/2023 - 08:49
Δημοσίευση 04/12/2023 - 20:57
Περιμένω κι εγώ παραλαβή εντός των επόμενων ημερών.
Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, αλλά να επαναφέρω μηνύματα και επαφές.
Πώς το κάνω;
Δημοσίευση 05/12/2023 - 01:39
Από 01-12-2023 κάτοχος iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium
Δημοσίευση 05/12/2023 - 12:00
Από αυτά που βλέπετε κάθε χρόνο, πότε περίπου υποτίθεται ότι θα εξομαλυνθεί η διαθεσιμότητα;
"Εξομαλυνθεί" εννοώ, πότε θα μπορεί να μπει κάποιος σε ένα φυσικό κατάστημα και να πει "Γεια σας, ένα iPhone 15 Pro παρακαλώ" και -αντί να εισπράξει ένα βλέμμα τύπου "Ωραίο το ανέκδοτό σας κύριε"- να του απαντήσουν "Ορίστε, με γεια σας";
Δημοσίευση 05/12/2023 - 12:31
Από αυτά που βλέπετε κάθε χρόνο, πότε περίπου υποτίθεται ότι θα εξομαλυνθεί η διαθεσιμότητα;
"Εξομαλυνθεί" εννοώ, πότε θα μπορεί να μπει κάποιος σε ένα φυσικό κατάστημα και να πει "Γεια σας, ένα iPhone 15 Pro παρακαλώ" και -αντί να εισπράξει ένα βλέμμα τύπου "Ωραίο το ανέκδοτό σας κύριε"- να του απαντήσουν "Ορίστε, με γεια σας";
Μετά τις γιορτές, από Γενάρη-Φλεβάρη.
Δημοσίευση 05/12/2023 - 22:08
Περιμένω κι εγώ παραλαβή εντός των επόμενων ημερών.
Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση, αλλά να επαναφέρω μηνύματα και επαφές.
Πώς το κάνω;
Δημοσίευση 06/12/2023 - 00:26
Έχεις back up στο iCloud; Αν ναι, αφού κάνεις καθαρή εγκατάσταση, ανοίγεις τους συγκεκριμένους διακόπτες από το iCloud και κατεβαίνουν στη συσκευή σου. Για πολλές λεπτομέρειες, ο Νίκος είναι ο καταλληλότερος για να σε συμβουλέψει.
Δημοσίευση 06/12/2023 - 06:15
Ευχαριστώ.
Ας περιμένω και τον Νίκο που γιορτάζει. Χρόνια πολλά, Νίκο, και σε ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις.
Δημοσίευση 06/12/2023 - 12:22
Ευχαριστώ.
Ας περιμένω και τον Νίκο που γιορτάζει. Χρόνια πολλά, Νίκο, και σε ευχαριστούμε για όσα προσφέρεις.
Οταν επιλεξεις στο καινουργιο τηλεφωνο as new δηλ να μην επαναφερεις backup απλα πας στις ρυθμισεις και ανοιγεις τους διακοπτες του icloud που σε ενδιαφερουν πχ Επαφες, Σημειωσεις κλπ.
Προυποθεση ειναι και στη προηγουμενη συσκευη να ειναι ανοιχτοι αυτοι οι διακοπτες. Το backup στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν χρειαζεται να εχει γινει γιατι αυτα τα data συγχρονιζονται με το που ανοιγεις διακοπτες και χωρις απαραιτητα την ενεργοποιηση του icloud backup
Δημοσίευση 06/12/2023 - 14:34
Ευχαριστώ.
Γενικά να ξέρεις πως ο,τι έχει διακόπτη στις ρυθμίσεις του iCloud απο τις Native, είναι ξεχωριστά του γενικού Backup που κάνεις.
Οι διακόπτες εν/ποιούνται αυτόματα μετά, εκτός απο αυτόν των μηνυμάτων που πρέπει να το κάνεις εσύ χειροκίνητα και με τη συσκευή στο ρεύμα.
Επίσης για κάρτες περασμένες στο Wallet θα πρέπει να δηλώσεις ξανά το CVV για την εν/ποίηση τους.
Ευχαριστώ για τις ευχές!
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες