Ωραία βουρ για ultra 2
Ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να το πάρω με το ocean band είναι βολικό, το έχει κανενας;
Στάλθηκε από το SM-X516B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω το πηρα με το Orange Ocean band... γιατι πρωτον το θεωρω το πιο ομορφο συνδυασμο και ηθελα να το εχω αυθεντικο αυτο, συν οτι δεν ηξερα αν θα το εβρισκα σε imitation στην συγκεκριμενη αποχρωση 100% ιδιο...
Δευτερον, λιγο καιρο πριν παρω το ρολοι, ειχα ηδη παραγγειλει μερικα imitation απο ολα τα υπολοιπα (Trail, Alpine και Ocean) σε 99,9% ιδιους χρωματισμους με τα αυθεντικα... συν μερικα ακομα χρωματα που μου αρεσουν σε συνδυασμο με το ρολοι...
Το Ocean αν και ομορφο για μενα, δεν ειναι το πιο ανετο... Πρεπει να το συνηθισεις... ειναι για καλοκαιρι οντως..
Το πιο ανετο για μενα ειναι το Trail και αυτο εβαλα αμεσως... δεν νιωθεις οτι φορας κατι.. το Ocean στο κουτι του ειναι ακομα..
Έχω ναι εγώ το Ocean blue. Κατά την άποψη μου ταιριάζει περισσότερο. Τα loop δεν μου αρέσουν καθόλου.
Το Ocean είναι ελαστικό και ειλικρινά δεν σε σφίγγει ή περιορίζει τις κινήσεις του καρπού.
Χρησιμοποιώ αυτό και ένα titanium bracelet της Bezeli για πιο κυριλέ ντυσίματα.
Πιστεύω ότι δεν θα το μετανιώσεις
Wow..Πανεμορφο!!! Και οτι ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο πιο κυριλε που να ταιριαζει με το χρωμα του ρολογιου...
Με καλυψες ηδη...
Ευχαριστω για το link!!