Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 29/09/2023 - 16:00
Κοινώς και το 14 και το 15 πιθανότητα βγάζουν την ίδια ακριβώς θερμοκρασία κατά τη λειτουργία τους ίσως το 15 να είναι λίγο πιο ζεστό και αυτό πάλι το λέω ίσως
Ad
Δημοσίευση 29/09/2023 - 16:28
Πείτε μου σας παρακαλώ και οι πιο έμπειροι αν το drain αυτό είναι φυσιολογικό γιατί θα τρελαθώ.. Σήμερα με πολύ ελάχιστη χρήση περισσότερο μηνύματα και ανοιχτό 5G.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Όταν δουλεύεις το 50% της αυτονομίας σου είναι λογικότατο.
Τώρα το πόσο καλό θα κάνεις στην μπαταρία σου με φόρτιση 30-80 ενώ θα την φορτίζεις 2-3 φορές τη μέρα όπως φαίνεται, δεν ξέρω.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 16:32
Πάει για απενεργοποίηση αυτό και θα επιστρέψω στην κλασική βραδινή βελτιστοποιημένη φορτισηΌταν δουλεύεις το 50% της αυτονομίας σου είναι λογικότατο.
Τώρα το πόσο καλό θα κάνεις στην μπαταρία σου με φόρτιση 30-80 ενώ θα την φορτίζεις 2-3 φορές τη μέρα όπως φαίνεται, δεν ξέρω.
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 29/09/2023 - 17:16
εχεις κάνει κλήση 6-7 λεπτά με το 15 pro στο αυτί ;;Εάν όχι τότε δοκίμασε το και πες μας εάν ξεπερνάει την υπερθέρμανση του πλανήτη ή όχι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και γιατί δεν το πας να το δει κάποιος ειδικός τότε; Δηλαδή ένας που δεν ασχολείται με φόρουμ αυτό θα έκανε κατευθείαν
Δημοσίευση 29/09/2023 - 17:19
Η μεγαλυτερη κληση μου σε διαρκεια ηταν σημερα για μια ωρα και εικοσι λεπτα και δεν παρατηρησα να ζεσταθει.
Μου ζεσταθηκε αρκετα κατα τη μεταφορα των δεδομενων από τη μια συσκευη στην αλλη.
Ηταν ομως μονο αυτη τη μια φορα και μοναδικη που παρατηρησα να εχει ζεσταθει εντονα.
15 pro max η συσκευη.
εχεις κάνει κλήση 6-7 λεπτά με το 15 pro στο αυτί ;;Εάν όχι τότε δοκίμασε το και πες μας εάν ξεπερνάει την υπερθέρμανση του πλανήτη ή όχι.
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgiosL, 29/09/2023 - 17:23
Δημοσίευση 29/09/2023 - 17:23
να το πάω δεν έχω θέμα αλλά από τη στιγμή που διαβάζω ότι είναι κοινό φαινόμενο η θερμότητα που αναπτύσσει θα μου πούνε περιμένουμε update και οδηγίες από την apple.Οποτε δεν έχω καμία διάθεση να τραβιέμαι και να μαλώνω.Και γιατί δεν το πας να το δει κάποιος ειδικός τότε; Δηλαδή ένας που δεν ασχολείται με φόρουμ αυτό θα έκανε κατευθείαν
Πέρα από τις κλήσεις ,σε καμία άλλη περίπτωση δεν ανεβάζει θερμοκρασία και η μπαταρία δείχνει ότι αποφορτίζει πολύ ομαλά και σε καλούς χρόνους.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 17:24
Νομιζω πως αν κάνω κλήση 1 ώρα και 20 λεπτά θα εκραγεί.[emoji38]Η μεγαλυτερη κληση μου σε διαρκεια ηταν σημερα για μια ωρα και εικοσι λεπτα και δεν παρατηρησα να ζεσταθει.
Μου ζεσταθηκε αρκετα κατα τη μεταφορα των δεδομενων από τη μια συσκευη στην αλλη.
Ηταν ομως μονο αυτη τη μια φορα και μοναδικη που παρατηρησα να εχει ζεσταθει εντονα.
15 pro max η συσκευη.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 18:48
Δεν το αναγνωρίζουν έτσι και αλλιώς (ακόμα).να το πάω δεν έχω θέμα αλλά από τη στιγμή που διαβάζω ότι είναι κοινό φαινόμενο η θερμότητα που αναπτύσσει θα μου πούνε περιμένουμε update και οδηγίες από την apple.Οποτε δεν έχω καμία διάθεση να τραβιέμαι και να μαλώνω.
Πέρα από τις κλήσεις ,σε καμία άλλη περίπτωση δεν ανεβάζει θερμοκρασία και η μπαταρία δείχνει ότι αποφορτίζει πολύ ομαλά και σε καλούς χρόνους.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:07
Σε μια 10λεπτη κλήση που είχα τώρα δεν κατάλαβα κάτι. Με 14 pro. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω esim βέβαια.Νομιζω πως αν κάνω κλήση 1 ώρα και 20 λεπτά θα εκραγεί.[emoji38]
Παρεμπιπτόντως 5€ η μεταφορά της esim από Γερμανό. Πήγα πρώτα από εκεί με το παλιό και έκανα τη διαδικασία και ενεργοποιήθηκε αμέσως η καινούρια.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:23
στο 15 pro εντοπίζεται το θέμα όχι στο 14Σε μια 10λεπτη κλήση που είχα τώρα δεν κατάλαβα κάτι. Με 14 pro. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω esim βέβαια.
Παρεμπιπτόντως 5€ η μεταφορά της esim από Γερμανό. Πήγα πρώτα από εκεί με το παλιό και έκανα τη διαδικασία και ενεργοποιήθηκε αμέσως η καινούρια.
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:24
Συγνώμη 15 pro εννοούσα. Είναι μέχρι να συνηθίσωστο 15 pro εντοπίζεται το θέμα όχι στο 14
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:31
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:35
Σε μια 10λεπτη κλήση που είχα τώρα δεν κατάλαβα κάτι. Με 14 pro. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω esim βέβαια.
Αν έχετε γνωστό στο Γερμανό η μεταφορά γίνεται και δωρεάν
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:38
Εγώ δεν "φόρτωσα" backup.Του έκανα ένα hard reset και μετά έκανα μια κλήση να δοκιμάσω και δεν ζεστάθηκε αυτή τη φορά.Δεν ξέρω τι να πω.Θα το παρακολουθώ
Ήθελα αν προκύψει κάτι να ξέρω ότι δεν θα φταίει το backup. Φυσάμε και το γιαούρτι πλέον..
Δημοσίευση 29/09/2023 - 19:59
Καθαρο το έστησα δεν είχα backup προερχόμενος από android.Εγώ δεν "φόρτωσα" backup.
Ήθελα αν προκύψει κάτι να ξέρω ότι δεν θα φταίει το backup. Φυσάμε και το γιαούρτι πλέον..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες