Ευχαριστώ guys, με το καλό και όποιοι άλλοι είναι παραλάβουν και περιμένουν με ανυπομονησία.
Μερικές πρώτες γρήγορες εντυπώσεις: το τηλέφωνο ελαφρύ, στο πλάι στρογγυλεμένο, κατά το data transfer που έκανα παρατήρησα ζεσταίνεται πολύ (όχι τρελά, αλλά αρκετά για να σου κάνει εντύπωση γιατί τόσο, τη νιώθεις τη ζέστη που διαμοιράζεται και στο τιτάνιο), ωραία η οθόνη (καλύτερα μαύρα, απόδοση χρωμάτων). Μέσα στη μέρα θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα.
Δεν τρελάθηκα με το τιτάνιο.... το γυαλιστερό μεταλλικό του pacific 12pm είναι πιο elegant για μένα. Στιγματίζεται ακόμα και με την ανάσα που λέμε.
Στα χρώματα: για το δικό μου προσωπικό γούστο τα δυνατά μαύρα, μπλε οτι είναι ωραιότερο και κοντινότερο σε εμένα ως χρώμα (είτε σε ρούχα, είτε σε αμάξι, είτε στα gadgets).
Τα καλύτερα χρώματα που είχα σε iPhone ήταν το Jet Black, Pacific Blue και τώρα αυτό αν και πιο πολύ στο γκρι με πάει αυτό το μπλέ του Iphone15.
Το Nati ως χρώμα δε θα το έπαιρνα ποτέ λόγω του οτι δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι αποχρώσεις τύπου κρέμ, off white, ταμπά, καφέ, μόκκες κτλ.
Όπως πχ δε μου άρεσε καθόλου το σκοτωμένο gold του XS Max. Είμαι της άποψης ή κάντο τέρμα χρυσό / χρυσό ματ (βλέπε Εμιράτα) ή μην το πειράζεις καθόλου.
Όμως το χρώμα και οι αποχρώσεις είναι καθαρά προσωπικές επιλογές και δεν θα πρέπει να είναι συγκρίσιμα ως μέτρηση ομορφιάς ανάμεσα στις επιλογές των ανθρώπων.
Καλές παραλαβές και να τα χαρείτε!
Το χρώμα πιο πολύ είναι γκρι παρά κρεμ!! Και εγώ το περίμενα πιο κρεμ αλλά τελικά είναι γκρι.!!!
Στην μπαταρία τώρα η αλήθεια είναι ότι βλέπω γύρω στις 7 h στην οθόνη αλλά δεν το πάω τέρμα χαμηλά κάτω από 20 τοις 100 οπότε δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει