Πρωινό unboxing, iphone 15 ProMax Blue 256GB.
Παραλαβή εχτές από Amazon de
Για να δούμε....
Άντε μπράβο!!
Καλοτάξιδο
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:02
Για να δούμε....
Άντε μπράβο!!
Καλοτάξιδο
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:11
Για να δούμε....
Καλορίζικο!!! (Ωραία και η φωτογράφηση που έκανες στο μοντέλο!!)
Αυτό το Blue , μπορεί να είναι και το καλύτερο φετινό χρώμα (μετά το white )....
Για μένα το "τσιμεντί" (Nati) δεν μου αρέσει, περίσσότερο έχει γίνει hype αυτό το χρώμα...
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 28/09/2023 - 09:13
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:43
Ευχαριστώ guys, με το καλό και όποιοι άλλοι είναι παραλάβουν και περιμένουν με ανυπομονησία.
Μερικές πρώτες γρήγορες εντυπώσεις: το τηλέφωνο ελαφρύ, στο πλάι στρογγυλεμένο, κατά το data transfer που έκανα παρατήρησα ζεσταίνεται πολύ (όχι τρελά, αλλά αρκετά για να σου κάνει εντύπωση γιατί τόσο, τη νιώθεις τη ζέστη που διαμοιράζεται και στο τιτάνιο), ωραία η οθόνη (καλύτερα μαύρα, απόδοση χρωμάτων). Μέσα στη μέρα θα τσεκάρω και τα υπόλοιπα.
Δεν τρελάθηκα με το τιτάνιο.... το γυαλιστερό μεταλλικό του pacific 12pm είναι πιο elegant για μένα. Στιγματίζεται ακόμα και με την ανάσα που λέμε.
Στα χρώματα: για το δικό μου προσωπικό γούστο τα δυνατά μαύρα, μπλε οτι είναι ωραιότερο και κοντινότερο σε εμένα ως χρώμα (είτε σε ρούχα, είτε σε αμάξι, είτε στα gadgets).
Τα καλύτερα χρώματα που είχα σε iPhone ήταν το Jet Black, Pacific Blue και τώρα αυτό αν και πιο πολύ στο γκρι με πάει αυτό το μπλέ του Iphone15.
Το Nati ως χρώμα δε θα το έπαιρνα ποτέ λόγω του οτι δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι αποχρώσεις τύπου κρέμ, off white, ταμπά, καφέ, μόκκες κτλ.
Όπως πχ δε μου άρεσε καθόλου το σκοτωμένο gold του XS Max. Είμαι της άποψης ή κάντο τέρμα χρυσό / χρυσό ματ (βλέπε Εμιράτα) ή μην το πειράζεις καθόλου.
Όμως το χρώμα και οι αποχρώσεις είναι καθαρά προσωπικές επιλογές και δεν θα πρέπει να είναι συγκρίσιμα ως μέτρηση ομορφιάς ανάμεσα στις επιλογές των ανθρώπων.
Καλές παραλαβές και να τα χαρείτε!
Άντε μπράβο!!
Καλοτάξιδο
Καλορίζικο!!! (Ωραία και η φωτογράφηση που έκανες στο μοντέλο!!)
Αυτό το Blue , μπορεί να είναι και το καλύτερο φετινό χρώμα (μετά το white )....
Για μένα το "τσιμεντί" (Nati) δεν μου αρέσει, περίσσότερο έχει γίνει hype αυτό το χρώμα...
.
Δημοσίευση 28/09/2023 - 09:46
Παιδιά με 15 pro μετά από σχεδόν μια βδομάδα χρήσης πρέπει να παραδεχτώ ότι η μπαταρία είναι επιεικώς τραγική!! Έχω βάλει limit στο 80% που έχει πλέον σαν επιλογή και από τις 07:00 που φεύγω για δουλειά στις 14:30 είμαι με 20%. Κλήσεις και μηνύματα κυρίως και λίγο social. Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε επόμενη αναβάθμιση θα προβώ σε restore.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 28/09/2023 - 10:09
Όποτε περιμένω Νίκο και ότι έρθει ΟΤΑ φαντάζομαι με τέτοιο χαλι φέτος θα δώσουν κάτι άμεσα για τη μπαταρία..Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μη περιμένεις να δεις μεγάλες διαφορές με Restore..
Sent from my Vision Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 28/09/2023 - 11:09
Καλησπέρα,
Έστησα το 15pm και έκανα μεταφορά από άλλο iphone δεδομένα κτλ.. Η μπαταρία τραγική (καμία σχέση με 13pm που είχα - στα ίδια χάλια επίπεδα με το 14pro..)
Θα στρώσει καλύτερα αν κάνω restore, set up as new και restore από icloud? ή τσάμπα κόπος;
Δημοσίευση 28/09/2023 - 11:10
Δημοσίευση 28/09/2023 - 11:46
Τελικά ποια τα + του 15; γιατί είχαμε για χειρότερο εβερ το 14 - σκεφτομαι αυτούς που πουλάνε το 13 [emoji33]
Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 28/09/2023 - 12:06
Εγω δεν διαπιστωσα θεμα με την μπαταρια παντως.Δεν εχω κανει μεταφορα απο παλια συσκευη βεβαια.Ειναι στημενο απο την αρχη.Απο 100% στο 20% 7,5- 8 ωρες οθονη μου δινει ,και χθες απο 100% το πρωι εφτασε το βραδυ 52% με 4+ ωρες οθονη.Τα θεωρω καλα τα νουμερα.
Μιλαμε για το pro το μικρο.
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 28/09/2023 - 12:06
Δημοσίευση 28/09/2023 - 12:49
Δημοσίευση 28/09/2023 - 13:40
Για να δούμε....
Καλορίζικο και πολύ ωραίο!!!!
Καλή υπομονή και στα παιδιά που αναμένουν να παραλάβουν!!!!!
Δημοσίευση 28/09/2023 - 13:48
Παιδιά με 15 pro μετά από σχεδόν μια βδομάδα χρήσης πρέπει να παραδεχτώ ότι η μπαταρία είναι επιεικώς τραγική!! Έχω βάλει limit στο 80% που έχει πλέον σαν επιλογή και από τις 07:00 που φεύγω για δουλειά στις 14:30 είμαι με 20%. Κλήσεις και μηνύματα κυρίως και λίγο social. Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση σε επόμενη αναβάθμιση θα προβώ σε restore.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ούτε και εγώ αντιμετωπίζω κάποιο θέμα με την μπαταρία του 15 Pro. Έγινε restore μέσω itunes από 14 pro και πάει καλά μπορώ να πω, screen active 4h και screen idle 1h30m και κατανάλωσε περίπου 45% μπαταρία.
Δημοσίευση 28/09/2023 - 14:40
ios 17.1 beta - - -
lets see ))))
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες