Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 15/12/2023 - 18:18
Ξεζουμίστε τα, πιείτε τους το αίμα, σιγά μην έδωσα 1200€ για να κάθομαι με το άγχος μην κάνω καμία κλήση παραπάνω και μείνω από μπαταρία ή να αγχώνομαι αν θα μου φτάσει μέχρι το βράδυ που γυρίσω σπίτι..!!
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 15/12/2023 - 18:35
Πλέον με αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο το ποσοστό της μπαταρίας.
Ξεζουμίστε τα, πιείτε τους το αίμα, σιγά μην έδωσα 1200€ για να κάθομαι με το άγχος μην κάνω καμία κλήση παραπάνω και μείνω από μπαταρία ή να αγχώνομαι αν θα μου φτάσει μέχρι το βράδυ που γυρίσω σπίτι..!!
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Έτσι ακριβώς. Συμφωνώ απόλυτα.
Δημοσίευση 15/12/2023 - 19:21
Έτσι ακριβώς. Συμφωνώ απόλυτα.
Χ3
Δημοσίευση 16/12/2023 - 16:26
Το ότι δώσαμε ότι δώσαμε δεν έχει καμία σχέση με τι χρήση θα το κάνει ο καθένας , κ ότι επειδή το κανείς εσυ πρέπει να το κάνω κ εγώ !
Αν θες να σου κρατήσει η μπαταρία για καιρό χωρίς θέματα χωρίς να χρειαστείς αλλαγές το σωστό είναι αυτό !
Όχι επειδή το λέει η αππλε γιατί έτσι είναι η τεχνολογία μπαταρίας.
Με αυτή την λογική κάποιος Φεράρι αγοράζει αλλά δεν την πάει μέσα στο βουνό να κάνει ανεβάσει σε ανώμαλο έδαφος !
Τόσα λεφτά έδωσε !
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 16/12/2023 - 17:06
Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί τι σου ακούγεται εσένα κ δεν σε ρώτησε κανείς !Δηλαδή χάνεις καθημερινά 20% από τη μπαταρία σου για να μην χάσεις σε 2 χρόνια 20% από τη μπαταρία σου.! Εμένα λογικό μου ακούγεται [emoji23]
Και το δικό σου θέμα πιο είναι το αν εγώ η οποιοσδήποτε λειτουργεί την συσκευή του όπως γουστάρει ;!
Ρε ένα κόμπλεξ πάντως που έχετε εσείς οι ανύπαρκτοι , με το να προσπαθείτε πείσετε ότι μόνο ο δικός σας τρόπος είναι σωστός ! Να το κοιτάξετε λίγο !
Δημοσίευση 16/12/2023 - 18:16
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνω το macro (σε θέση ΟΝ) και να μην απενεργοποιείται ανάλογα την απόσταση; Πχ η εφαρμογή halide το κάνει αλλά σώζει τις φωτός με αλλαγές. Δεν έχω δοκιμάσει από notes για να δω πως συμπεριφέρεται αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω οι photos να αποθηκεύονται και στο camera roll.
Τελευταία επεξεργασία από: fdlap, 16/12/2023 - 18:18
Δημοσίευση 16/12/2023 - 20:12
Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί τι σου ακούγεται εσένα κ δεν σε ρώτησε κανείς !
Και το δικό σου θέμα πιο είναι το αν εγώ η οποιοσδήποτε λειτουργεί την συσκευή του όπως γουστάρει ;!
Ρε ένα κόμπλεξ πάντως που έχετε εσείς οι ανύπαρκτοι , με το να προσπαθείτε πείσετε ότι μόνο ο δικός σας τρόπος είναι σωστός ! Να το κοιτάξετε λίγο !
Ναι φίλε… εγώ είμαι ο κομπλεξικός 😆
Δημοσίευση 16/12/2023 - 20:16
Τόσο το 14 pro (pro max) όσο και το αντίστοιχο 15 (ίσως και το 13) έχει ένα μεγάλο κακό. Όταν θέλω να βγάλω φωτό από κοντά μιας σελίδας Α4, δε μπαίνει σε macro αν την τραβήξεις όσο κοντά είναι δυνατόν για να καλύψει όλο το έγγραφο (όρια σελίδας). Αυτό έχει ως συνέπεια να γυρίζει στην κλασική (1χ) και τα γράμματα στο έγγραφο να μην έχουν μεγάλη ευκρίνεια όσο με τη macro. Δοκιμάστε το.
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κλειδώνω το macro (σε θέση ΟΝ) και να μην απενεργοποιείται ανάλογα την απόσταση; Πχ η εφαρμογή halide το κάνει αλλά σώζει τις φωτός με αλλαγές. Δεν έχω δοκιμάσει από notes για να δω πως συμπεριφέρεται αλλά σε κάθε περίπτωση θέλω οι photos να αποθηκεύονται και στο camera roll.
Εγώ προσπαθώ να έχω σχετικά καλό φωτισμό και τραβάω με 3x κάνοντας λίγο πιο πίσω. Τον προτιμώ σαν φακό για κείμενο από τον 0.5 που τραβάει ο macro που έτσι κι αλλιώς είναι λίγο πιο soft από τους άλλους 2.
Δημοσίευση 17/12/2023 - 08:35
Αν και αργησα, γιατι ηθελα γενικα να δω πως θα παει με τα διαφορα που ακουγα το 15pm, τελικα χθες εκανα μεταβαση απο το 14pm σε 15pm nati.
Ολα σουπερ, αν και οπως εχει ξαναγραφει δεν εχει και τρελες διαφορες.
Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει…..
Ολα τα χρονια, δουλευω με πριζακι 5watt.
Το θεωρω κατ εμε τον καλυτερο τροπο φορτισης και δεν εχω θεμα αν θα περιμενω παραπανω σε χρονο και παντα 30-80
Τωρα λοιπον με το 15pm εχω ενα καλωδιο usb σε typec απο ενα ρολοι huawei
Να φορτιζω κανονικα με αυτο και τον 5watt πριζακι που εχω της apple?
Υπαρχει απο usb σε typec της apple καλωδιο ή και με αυτο που εχω μια χαρα θα ειμαι?
Εχω γενικα απο το ipad air και γρηγορο 30watt πριζακι με το αντιστοιχο καλωδιο φορτισης που ειναι το ιδιο με του 15pm αλλα επειδη προτιμω το 5watt να κανω χρηση του κσλωδιου της hawwei που ειναι ολοκσινουργιο?
Αυτα και καλη κυριακη σε ολους!
Δημοσίευση 17/12/2023 - 10:06
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 17/12/2023 - 10:10
Καλημέρα Βαγγέλη καλορίζικο ,ναι δεν έχεις κανένα πρόβλημα .
Καλημερα Μανο μου.
Εισαι αδελφος
Ευχαριστω Κρητικαρε και καλες γιορτες!
Δημοσίευση 17/12/2023 - 10:15
Δημοσίευση 17/12/2023 - 10:31
Κανείς μας τελικά δεν άντεξε [emoji12]
Χαχαχα
Ελληναρες 100%
Κραζουμε στην αρχη- οπως τα ειχα πει πριν ερθει το 15pm και τελικα ολοι θα το παρουμε.
Ασε που ειναι και ψυχολογικο πια κολλημα- πας στα καταστηματα και τα εχουν πρωτη μουρη και μονα τους.
Θηκες μονο για σειρα 15 και λες δεν γμτ θα το παρω και ας εχει μονο το 5χ και λιγοτερο ελαχιστα βαρος.
Παντως εγω τζαμακι και θηκες που ειχα απο το 14pm μια χαρα τις κρατησα.
Κατι ειναι και αυτο
Δημοσίευση 17/12/2023 - 18:47
Δημοσίευση 19/12/2023 - 08:44
Η μπαταρία πέφτει σε όλα τα iPhone με την 17 ακόμα και οταν το κλείσεις.Pro max 15αρι, βασικά άλλαξα ένα 13 προ για την μπαταρία κ μόνο κ έχω να πω πως απογοητεύτηκα, περίμενα μεγάλη διαφορά
Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 19/12/2023 - 08:45
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες