Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 19/12/2023 - 19:49
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 19/12/2023 - 20:36
Δημοσίευση 20/12/2023 - 15:21
Πολύ δεν είναι εσείς τι στατιστικά έχετε
Τελευταία επεξεργασία από: grigorisP, 20/12/2023 - 15:31
Δημοσίευση 20/12/2023 - 16:42
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω και μερικά πράγματα:
1. Αναφορικά με την μπαταρία και τις φορτίσεις: να ενεργοποιήσω τη ρύθμιση που σταματάει τη φόρτιση στο 80%; Σε διάφορες ιστοσελίδες διάβασα διαφορετικές γνώμες, που όμως δεν κατέληγαν πουθενά.
2. Επίσης, αν αφήνω ανοιχτά τα δεδομένα όταν είναι συνδεδεμένο στο WiFi, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία;
3. Αξίζουν τα τζαμάκια για τους φακούς της κάμερας; Διάβασα reviews για αρκετά ότι αλλοιώνουν την ποιότητα των φωτογραφιών και δεν αξίζουν.
Δημοσίευση 20/12/2023 - 17:18
Καλησπέρα στην παρέα. Έκανα τη μετάβαση τελικά σε 15 PM (από 13 PM) εδώ και ένα μήνα περίπου. Η αλήθεια είναι ότι το βάρος με εξέπληξε ευχάριστα σε σχέση με το 13άρι, γιατί είναι αισθητή η διαφορά. Ωραίο το Dynamic Island (το προτιμώ από το notch). Επίσης, κατάλαβα μεγάλη διαφορά στην κάμερα αν και ακόμα δεν έχω βγάλει πολλές φωτογραφίες και δεν το έχω δοκιμάσει και σε νυχτερινές λήψεις. Το action button μου άρεσε σαν προσθήκη και νομίζω το προτιμώ από το προηγούμενο switch. Η μπαταρία, δυστυχώς, μέχρι στιγμής δε με έχει αφήσει ικανοποιημένο: είναι ΠΟΛΥ χειρότερη από το 13PM που είχα με παρόμοια χρήση εννοείται (και στη 17.1 και στη 17.1.1).
Θα ήθελα όμως να ρωτήσω και μερικά πράγματα:
1. Αναφορικά με την μπαταρία και τις φορτίσεις: να ενεργοποιήσω τη ρύθμιση που σταματάει τη φόρτιση στο 80%; Σε διάφορες ιστοσελίδες διάβασα διαφορετικές γνώμες, που όμως δεν κατέληγαν πουθενά.
2. Επίσης, αν αφήνω ανοιχτά τα δεδομένα όταν είναι συνδεδεμένο στο WiFi, καταναλώνει περισσότερη μπαταρία;
3. Αξίζουν τα τζαμάκια για τους φακούς της κάμερας; Διάβασα reviews για αρκετά ότι αλλοιώνουν την ποιότητα των φωτογραφιών και δεν αξίζουν.
Φίλε μου δηλώνεις ότι δεν είσαι ευχαριστημένος με την μπαταρία και μετά ρωτάς αν πρέπει να την περιορίσεις στο 80% αυτού που δεν είσαι ευχαριστημένος. Αν το κάνεις θα είσαι 20% λιγότερο ευχαριστημένος.
Τη γνώμη μου την έχω πει. Το 13PM δεν είναι 800 ευρώ χειρότερο από το 15PM. Βασικά ούτε 100 ευρώ χειρότερο δεν είναι για μένα. Εφόσον όμως το έκανες, κάτσε και ξέσκισε το καινούριο σου κινητό χωρίς να σε απασχολεί τίποτα. Έδωσες τόσα λεφτά για να κοιτάς τη μπαταρία; Άσε να τη δει ο επόμενος όταν έρθει η ώρα να το πουλήσεις. Γνώμη μου πάντα.
Δημοσίευση 20/12/2023 - 18:11
Δημοσίευση 20/12/2023 - 19:30
Τελευταία επεξεργασία από: alex89, 20/12/2023 - 19:40
Δημοσίευση 21/12/2023 - 00:43
Δημοσίευση 21/12/2023 - 06:56
Είχα διαβάσει ότι φεύγει εύκολα ο χρωματισμός για αυτό επέλεξα και το natural titaniumΤο χρωματισμένο τιτάνιο χάνει εύκολα το χρωμα του από ότι έχω διαβάζει σε reviews.. Άλλο αντοχή σε κόπωση άλλο αντοχη στην επίστρωση
Δημοσίευση 21/12/2023 - 09:19
Δημοσίευση 24/12/2023 - 11:00
Δημοσίευση 24/12/2023 - 21:46
Δηλαδή χάνεις καθημερινά 20% από τη μπαταρία σου για να μην χάσεις σε 2 χρόνια 20% από τη μπαταρία σου.! Εμένα λογικό μου ακούγεται
Μη μπερδεύεται ανόμοια πράγματα. Άλλο το αυτοκίνητο και και άλλο το κινητό. Επειδή δώσατε κάποια χρήματα για ένα κινητό που δεν το αντέχει η τσέπη σας μη κάνετε αλχημείες με τι μπαταρία για να σας κρατήσει περισσότερο. Να περνάτε android να κρατεί περισσότερο. Εγώ προσωπικά το φορτίσω όποτε νιώθω ότι θα το χρειαστώ και πάντα 100 % στο κάτω κάτω ένα τηλέφωνο είναι που η μπαταρία του είναι αναλώσιμη. Αν χαλάσει 90€ και την αλλάζω. Τι σκοτώνεστε να επιβάλετε ο ένας στον άλλο τη γνώμη του. ΠΡΟΤΕΙΝΩ όσοι έχετε άγχη με τη μπαταρία μακριά από iPhone. Όσο για τη Ferrari που λέει ο φίλος είναι σα να συγκρίνω τη Λούτσα με ……. Αυτά
Ευχαριστηθήτε το κινητό σας και άμα τα φτύσει η μπαταρία αλλαγή. Να μην περνάτε iPhone για μούρη αν δεν το αντέχετε όπως δεν θα παίρνατε και Ferrari αν δεν το άντεχε η τσέπη σας. Φιλιά
Δημοσίευση 24/12/2023 - 22:45
Δημοσίευση 25/12/2023 - 08:46
Μη μπερδεύεται ανόμοια πράγματα. Άλλο το αυτοκίνητο και και άλλο το κινητό. Επειδή δώσατε κάποια χρήματα για ένα κινητό που δεν το αντέχει η τσέπη σας μη κάνετε αλχημείες με τι μπαταρία για να σας κρατήσει περισσότερο. Να περνάτε android να κρατεί περισσότερο. Εγώ προσωπικά το φορτίσω όποτε νιώθω ότι θα το χρειαστώ και πάντα 100 % στο κάτω κάτω ένα τηλέφωνο είναι που η μπαταρία του είναι αναλώσιμη. Αν χαλάσει 90€ και την αλλάζω. Τι σκοτώνεστε να επιβάλετε ο ένας στον άλλο τη γνώμη του. ΠΡΟΤΕΙΝΩ όσοι έχετε άγχη με τη μπαταρία μακριά από iPhone. Όσο για τη Ferrari που λέει ο φίλος είναι σα να συγκρίνω τη Λούτσα με ……. Αυτά
Ευχαριστηθήτε το κινητό σας και άμα τα φτύσει η μπαταρία αλλαγή. Να μην περνάτε iPhone για μούρη αν δεν το αντέχετε όπως δεν θα παίρνατε και Ferrari αν δεν το άντεχε η τσέπη σας. Φιλιά
Γέλασα φίλος όντως !
Αλλά μέρες που είναι πάνε πες τα κάλαντα μπας και καταφέρεις να βάλεις και καμία καρτα στο κινητό ότι κ αν έχεις [emoji23]
Μαρεσεις που λες τι σκοτώνεστε να επιβάλετε την γνώμη ο ένας στον άλλον , αλλά προσπαθείς να επιβληθείς εσυ! Χαχαχαχ!
Ποιος έχει πάρει κινητό για μούρη φαίνεται από το σχόλιο σου !
Και το τι αντέχει η τσέπη του καθένος άσε να το ξέρει ο ίδιος για τον εαυτό του γιατί μερικοί μόλις μαθαίνετε από την μιζέρια σας μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας και είναι κρίμα !
[emoji41][emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Δημοσίευση 25/12/2023 - 12:03
Εκτος του οτι δε σε ρωτησε κανεις δεν μας ενδιαφερει κιολας τι κανεις. Εχετε κουρασει ολοι εσεις με τις υποδειξεις σας. Θελει να προστατεψει τη μπαταρια του; Καλα κανει! Εσυ να πηγαινεις να αλλαζεις μπαταριες αφου εισαι λεφτας.Μη μπερδεύεται ανόμοια πράγματα. Άλλο το αυτοκίνητο και και άλλο το κινητό. Επειδή δώσατε κάποια χρήματα για ένα κινητό που δεν το αντέχει η τσέπη σας μη κάνετε αλχημείες με τι μπαταρία για να σας κρατήσει περισσότερο. Να περνάτε android να κρατεί περισσότερο. Εγώ προσωπικά το φορτίσω όποτε νιώθω ότι θα το χρειαστώ και πάντα 100 % στο κάτω κάτω ένα τηλέφωνο είναι που η μπαταρία του είναι αναλώσιμη. Αν χαλάσει 90€ και την αλλάζω. Τι σκοτώνεστε να επιβάλετε ο ένας στον άλλο τη γνώμη του. ΠΡΟΤΕΙΝΩ όσοι έχετε άγχη με τη μπαταρία μακριά από iPhone. Όσο για τη Ferrari που λέει ο φίλος είναι σα να συγκρίνω τη Λούτσα με ……. Αυτά
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες