Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 3 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 15 Pro/Pro Max - Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
568 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2023 - 06:28

Έχω baseus φορτιστές και power bank είχα μέχρι που πήρε φωτιά ένα 65watt που είχα στο αυτοκίνητο μέσα χειμώνα χωρίς κανένα λόγο . Οι φορτιστές είναι εντάξει πάντως έσω τους 120 και 100watt αλλά πραγματικά η άτακτη φορτίζει έως 20watt και πέφτει και στα 5 πάνω από το 85 με 90%

Αρα, καλύτερα που δεν προτίμησα baseus. 
Εκανα συνδυασμό ανκερ με ugreen (καλώδιο). 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   MarkosMonk

MarkosMonk

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 12/10/2023 - 06:34

Εγώ τι καλώδιο έχω τώρα που πήρα το 15pro.....? Τι διαφορά θα έχει αυτό που λέτε...USB 2..... USB..3...πιο έχω :huh:[emoji2369][emoji2369]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εάν έχω καταλάβει σωστά… ένα απλό usb 3 έρχεται με το προ. 
Αφού έκανα αλλαγή σε φορτιστή και μετά από την σύντομη κουβέντα με τον Νίκο (και πάλι ευχαριστώ) Κατέληξα και παράγγειλα, ένα καλώδιο της ugreen για γρηγορότερη φόρτιση (5Α) αλλά και γρηγορότερη μεταφορά αρχείων από αυτό που δίνει η απλ. 

#303   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2023 - 07:25

Πάντως δεν έχω δει χειρότερη συμπεριφορά σε κινητό κατά τη φόρτιση.
Κάκιστο implementation του USB C από την Apple.

-Δεν αναγνωρίζει θύρες σε φορτιστές και δεν ξεκινά η φόρτιση.
-Αντί να φορτίζει από power bank, φορτίζει το κινητό το powerbank.
-Το βάζεις να φορτίσει και ανά 10 δευτερόλεπτα ξεκινά η φόρτιση από την αρχή.

Ελπίζω να τα φτιάξουν με update όλα αυτά.

#304   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 08:04

Πάντως στην θεωρία λένε ότι η φόρτιση απο powerbank προς το κινητο γινεται, όταν το ποσοστό της μπαταρίας του κινητού είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το ποσοστό μπαταρίας του power bank.

Αλλιώς γίνεται το αντίθετο και φορτίζεται το powerbank...

Τώρα στην πράξη , δεν το έχω δοκιμάσει..

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 12/10/2023 - 08:05

#305   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 08:25

Πάντως στην θεωρία λένε ότι η φόρτιση απο powerbank προς το κινητο γινεται, όταν το ποσοστό της μπαταρίας του κινητού είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟ από το ποσοστό μπαταρίας του power bank.
Αλλιώς γίνεται το αντίθετο και φορτίζεται το powerbank...

Τώρα στην πράξη , δεν το έχω δοκιμάσει..

.

Έχει λογική αυτό; Δηλαδή κάνει το handshake με το powerbank και αποφασίζει να το φορτίσει; Ποιος ερασιτέχνης έγραψε τον κώδικα; Τόσα εργαστήρια έχουν, ένας δεν έβαλε ένα powerbank με λιγότερη μπαταρία να δει τι γίνεται;

Αγόρασα έναν 3πλο φορτιστή Samsung 2 USB C + 1 USB A και όταν βάζω το 15άρι στην δεύτερη USB C δεν ξεκινάει η φόρτιση. Βγάζει και μήνυμα ότι συνδέθηκε αξεσουάρ στο κινητό. Αν κλείσω όμως το κινητό και βάλω το καλώδιο ξεκινά κανονικά η φόρτιση!

Προφανώς όλες οι άλλες συσκευές δουλεύουν σωστά (iPhone 12 PM, iPad Pro 2021, Airpods Pro, ακουστικά Huawei, ηχείο Sonos και πολλές άλλες).

Άρα το πρόβλημα είναι στο 15άρι και στο πώς έχει κάνει implement η Apple το USB C, όπως φαίνεται και από τα άπειρα άρθρα σε sites ειδήσεων και στο Reddit.

Ελπίζω να τα φτιάξουν, καθώς στο ipad έχουν κάνει τρομερή δουλειά με το USB C, και όλα λειτουργούν όπως πρέπει.

#306   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 09:10

Έχει λογική αυτό; Δηλαδή κάνει το handshake με το powerbank και αποφασίζει να το φορτίσει; Ποιος ερασιτέχνης έγραψε τον κώδικα; Τόσα εργαστήρια έχουν, ένας δεν έβαλε ένα powerbank με λιγότερη μπαταρία να δει τι γίνεται;

Σίγουρα χρειάζεται διόρθωση ο κώδικας...

Σκοπός τους ήταν να φορτίζεται η συσκευή , που έχει την λιγότερη μπαταρία, είτε ακουστικά , είτε είναι iphone ή android....

Θα έπρεπε όμως να αναγνωρίζει ένα powerbank, ακόμα και με λιγότερη μπαταρία , αφού δεν βρίσκω λογική το κινητο να φορτίζει το powerbank...

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 12/10/2023 - 09:11

#307   hrrsppzgl

hrrsppzgl

iPH newbie

• 50 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 16:05

Έκανα κάποιες από τις ρυθμίσεις που αναφέρει στο video και έχω δει θεαματική αλλαγή στην αυτονομία. Αυτή την στιγμή έχω 2:30h SOT με κατανάλωση 20%.

https://youtu.be/PsK...NCtwI2XxLsfDkPz

#308   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/10/2023 - 19:23

αυτά είναι όλα σκουπιδο εικασίες . 17 φορτίσεις έκανα από power bank όλες !!! Εντάξει για γέλια είναι αυτά που ακούγονται !!! Και δεν σταματάει καθόλου η φορτίσει ξεκινάει κανονικά και απλά σταματάει όταν φουλάρει . Τα αλλά όλα είναι του καφενείου

#309   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 20:06

αυτά είναι όλα σκουπιδο εικασίες . 17 φορτίσεις έκανα από power bank όλες !!! Εντάξει για γέλια είναι αυτά που ακούγονται !!! Και δεν σταματάει καθόλου η φορτίσει ξεκινάει κανονικά και απλά σταματάει όταν φουλάρει . Τα αλλά όλα είναι του καφενείου

Τι γράφεις ακριβώς; Δε γράφω εικασίες. Επειδή κάτι δεν εμφανίζεται στο δικό σου, δε σημαίνει ότι δε συμβαίνει σε κανέναν.

Αυτά συμβαίνουν σε εμένα με συγκεκριμένους φορτιστές, δε τα διάβασα στο internet. Και δε φταίει το κινητό μου, γιατί δοκίμασα και με iPhone 15 (απλό) φίλου και κάνει τα ίδια με τους συγκεκριμένους συνδιασμούς φορτιστών καλωδίων.

Σε άλλο θέμα γράφουν πολλοί ότι κλείνει το κινητό τους το βράδυ ενώ φορτίζει. Και αυτό ψέματα είναι επειδή δε συμβαίνει σε εσένα ή εμένα;

#310   ElectTheDeaD

ElectTheDeaD

iPH Member

• 344 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 20:19

Συμβαίνει και σε κάποιες android συσκευές (το είδα σε nothing προσωπικά) αυτό με κάποια power bank.
Απλά δεν βγαίνει μεροκάματο αν δεν έχει την λέξη iPhone ο τίτλος του άρθρου οπότε ποιος νοιάζεται;

Όσο για αυτό το θέμα που κλείνει, μήπως είναι κανένα bug με το green energy? Γιατί μου φαίνεται περίεργο να συμβαίνει μόνο το βράδυ.

#311   supergeorge

supergeorge

iPH Member

• 332 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 20:24

Συμβαίνει και σε κάποιες android συσκευές (το είδα σε nothing προσωπικά) αυτό με κάποια power bank.
Απλά δεν βγαίνει μεροκάματο αν δεν έχει την λέξη iPhone ο τίτλος του άρθρου οπότε ποιος νοιάζεται;

Όσο για αυτό το θέμα που κλείνει, μήπως είναι κανένα bug με το green energy? Γιατί μου φαίνεται περίεργο να συμβαίνει μόνο το βράδυ.

Προφανώς είναι bugs και ελπίζουμε να τα διορθώσουν.

Προσωπικά έστειλα και αναλυτικό report από το Feedback app της Apple. Δεν αρκεί να τα λέμε μόνο στα forums.

#312   nickvog

nickvog

iPH Member

• 334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 12/10/2023 - 22:31

Τελικά αυτή η ΜΕΓΑΛΗ προεξοχή της κάμερας (μιλάω για το pro/max) ίσως αποδειχθεί μεγάλος μπελάς. Κίνδυνος οι πρώτες γρατζουνιές να μπουν εκεί ακόμη και όταν ακουμπάμε κάτω κινητό (συνήθως με την πλάτη). Και μιλάω ότι το φοβάμαι αν και του έχω φορέσει θήκη, αλλά είναι μεγάλη η περιοχή της κάμερας στην πλάτη.

#313   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 23:06

Λοιπόν ερχόμενος από 14 pro και πριν 14 pro max πήγα σε 15 pro και σήμερα πήρα και το μαξ . Μπορώ να πω ότι τελικά το μαξ αξίζει με τα χίλια !!! Η μπαταρία όλη μέρα σκυλί !!! Άνετο σε όλα ακόμα κ στα βίντεο π είχα καιρό να δω με τα μικρά !

#314   Dimisdrama

Dimisdrama

iPH newbie

• 59 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2023 - 23:09

Τι γράφεις ακριβώς; Δε γράφω εικασίες. Επειδή κάτι δεν εμφανίζεται στο δικό σου, δε σημαίνει ότι δε συμβαίνει σε κανέναν.

Αυτά συμβαίνουν σε εμένα με συγκεκριμένους φορτιστές, δε τα διάβασα στο internet. Και δε φταίει το κινητό μου, γιατί δοκίμασα και με iPhone 15 (απλό) φίλου και κάνει τα ίδια με τους συγκεκριμένους συνδιασμούς φορτιστών καλωδίων.

Σε άλλο θέμα γράφουν πολλοί ότι κλείνει το κινητό τους το βράδυ ενώ φορτίζει. Και αυτό ψέματα είναι επειδή δε συμβαίνει σε εσένα ή εμένα;

Επώνυμο power Bank ;; Γιατί σε επώνυμο εμένα κοτε ουρήσει άψογα και σήμερα πήρα και ένα μαξ και αυτό άψογα.

#315   frankk

frankk

iPH Enthousiast

• 355 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2023 - 23:09

Λοιπόν ερχόμενος από 14 pro και πριν 14 pro max πήγα σε 15 pro και σήμερα πήρα και το μαξ . Μπορώ να πω ότι τελικά το μαξ αξίζει με τα χίλια !!! Η μπαταρία όλη μέρα σκυλί !!! Άνετο σε όλα ακόμα κ στα βίντεο π είχα καιρό να δω με τα μικρά !

κατι Εγώ Από 14 προ σε 15 προ προχτές το πήρα.... Από το πρωί 11 μέχρι τώρα 00:10.... Η μπαταρία από 100% είναι στο 30%
...όλη μέρα κλήσεις ίντερνετ midia fb inst....και όλα ανοιχτά... Πως το βλέπετε???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8