Ωραίο θέμα Νίκο, είμαι στην αναζήτηση κι εγώ. Θα προσθέσω όμως ότι θέλω να υποστηρίζουν και HomeKit Secure video.
Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή η Aqara είναι μονόδρομος.
Eufy δε ξέρω αν θα εμπιστευόμουν μετά το data breach που είχαν, το έχει παραδεχτεί και δημόσια η Anker.
Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk
Αυτό που είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, αν περνάει μέσα από το SV δεν έχεις θέμα, απλά δε μπορείς νομίζω να χρησιμοποιήσεις το App τους.
Έχω 3 από τις Eufy που λέτε αρκετό καιρό τώρα. 3-4 χρόνια.
https://www.skroutz....a-T8410322.html
Η φτηνότερη Homekit συμβατή κάμερα αλλά πολύ αξιόπιστη και ποιοτική.
Θα χρειαστώ κι άλλη και μάλλον την ίδια θα πάρω. Δε νομίζω πως υπάρχει καλύτερη ακόμα και σε μεγαλύτερη τιμή.
Ήθελα να δοκιμάσω και την Aqara E1 αλλά ακόμα δεν τη βρίσκω διαθέσιμη.
Έχω την εντύπωση οτι υπήρχε σχετικό θέμα.
Την Ε1 και 'γω ρε γαμώτο δεν τη βρίσκω.
Μάλλον θα ήταν η πρώτη επιλογή.
Έχω 2 Logitech circle και 2 eufy c120. Είμαι αρκετά ικανοποημενος. Όλες περασμένες στο homekit με HKSV. Ψάχνομαι και εγώ για άλλη μια και άλλες 2 εξωτερικού χώρου. Θέλω να είναι συμβατές με homekit για να είναι όλα σε ένα.
Η αλήθεια αυτό με την anker ήταν θέμα. Ωστόσο όταν συνδέονται στο homekit περνάνε μέσω του server της; Δε ξέρω. Αν δεν τίθεται θέμα ασφαλείας Νίκο, θα πήγαινα με anker.
Όπως το 'πες. Από τη στιγμή που μπαίνει SV είσαι εντάξει.
Ο μοναδικός λόγος που παραμένει ως επιλογή.
Έχω την aqara περίπου 3 χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο παίζω μόνο με secure video. Ταυτόχρονα έχω και 8 sensors / switches που γίνονται exposed στο homekit. Πολύ καλή η κάμερα, δεν έχω κανένα θέμα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στην νυχτερινή της λήψη πως είναι?
Sent from my Vision Pro using Tapatalk