Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 2 ψήφοι

Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
365 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#316   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1987 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/11/2024 - 18:06

Το πρώτο είναι αυτό που φοράω στο τηλέφωνό μου και είναι άριστο σε αίσθηση, αντίσταση στις δαχτυλιές και πολύ λεπτό στα 0,29mm. Το δεύτερο σίγουρα θα είναι πιο ανθεκτικό, αλλά θα κόβει ενεργά εικονοστοιχεία περιμετρικά της οθόνης λόγω του μεγάλου πλάτους του μαύρου περιγράμματος. Το έχουν επισημάνει πολλοί στα διάφορα φόρουμ. Στα ίδια χρήματα βγαίνει και από το us store της amazon το αντιθαμβωτικό της ultraglass που γράφουν τα καλύτερα.

Αντιθαμβωτικό εννοούμε το αυτό το privacy;

https://www.amazon.c...,aps,239&sr=8-8

Γενικά έχει δοκιμάσει κάποιος privacy τζαμάκι; Αξίζει ή χάνουμε αισθητά ποιότητα εικόνας;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#317   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 16/11/2024 - 18:21

billviper αυτό εννοεί. Περιμένω να μου έρθει αυτό εμένα τέλος του μήνα και θα πω εντυπώσεις μόλις το περάσω.

Όσον αφορά τώρα privacy προστασία οθόνης εγώ την αποφεύγω γιατί πρέπει να έχει μόνιμα σε μεγαλύτερη ένταση την φωτεινότητα της συσκευής. 

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 16/11/2024 - 18:23

#318   ikaros13

ikaros13

iPH Contributor

• 1447 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2024 - 19:39

Πάντως παιδιά δεν ξέρω γιατί έχει γίνει τέτοιος ντόρος με τζαμακια που δεν κάθονται καλά, προσωπικά έβαλα ένα κλασικό της spigen στο 16PM. Δεν έχει μαύρο πλαίσιο έκατσε απίστευτα τέλεια, αίσθηση μέχρι στιγμής πολύ καλή και σε συνδυασμό με αντίστοιχη θήκη από την ίδια εταιρεία κανένα πρόβλημα όλα αρμονικά.
Συνολικό κόστος και των δύο 33€.. Αντιλαμβάνομαι το καλύτερο που μπορεί να θέλει ο καθένας για τη συσκευή του, προσωπικά το θεωρώ περιττό να ξεφύγει το κόστος σε αυτά

#319   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 16/11/2024 - 20:14

Έχει γίνει ντόρος διότι φέτος τα bezels είναι μικρότερα από πέρυσι και τα τζάμια προστασίας με μαύρα περιθώρια καλύπτουν μέρος της οθόνης. Με τα διάφανα δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο θέμα εφόσον είναι edge του edge. 

#320   BIOXALK

BIOXALK

iPH Addict

• 784 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen

Δημοσίευση 17/11/2024 - 02:25

Αντιθαμβωτικό εννοούμε το αυτό το privacy;

https://www.amazon.c...,aps,239&sr=8-8

Γενικά έχει δοκιμάσει κάποιος privacy τζαμάκι; Αξίζει ή χάνουμε αισθητά ποιότητα εικόνας;

Δεν έχω δοκιμάσει privacy, τα αποφεύγω σκόπιμα γιατί κόβουν από την όλη διεπαφή με την οθόνη. Όσον αφορά το προστατευτικό οθόνης που εννοώ είναι αυτό που γράφει ο Paris. 

#321   josuts

josuts

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 17/11/2024 - 08:17

Καλημερα παιδια,

Σορρυ παλι για το οφ τοπικ.Εχω 2 θηκες.Μια Τορρας κ μια δερματινη Ανταρ.Η Ανταρ με το κουτι της η αλλη οχι.Δοκιμασμενες κ οι 2 εντος σπιτιου μονο μια φορα.Εινα αψογες αλλα δεν με βολεψαν κ τις πουλαω.Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ

ευχαριστω πολυ,

Γιαννης

#322   DiS

DiS

iPH Addict

• 729 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/11/2024 - 12:11

Το πρώτο είναι αυτό που φοράω στο τηλέφωνό μου και είναι άριστο σε αίσθηση, αντίσταση στις δαχτυλιές και πολύ λεπτό στα 0,29mm. Το δεύτερο σίγουρα θα είναι πιο ανθεκτικό, αλλά θα κόβει ενεργά εικονοστοιχεία περιμετρικά της οθόνης λόγω του μεγάλου πλάτους του μαύρου περιγράμματος. Το έχουν επισημάνει πολλοί στα διάφορα φόρουμ. Στα ίδια χρήματα βγαίνει και από το us store της amazon το αντιθαμβωτικό της ultraglass που γράφουν τα καλύτερα. 

Ευχαριστώ. 

Δεν παίζει να περιμένω να έρθει κάτι απ έξω κι ας είναι καλύτερο. Βαριέμαι. 

Θα πάρω το ντόπιο της Belkin. Αξιοπρεπές φαίνεται.  

#323   imob

imob

iPH Member

• 323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 17/11/2024 - 13:48

Καλησπέρα, μου ζητήθηκε πιο πάνω να κάνω ένα review της Caudabe Seath. Ορίστε λοιπόν η άποψη μου. 
Πήρα το χρώμα Celestial Blue το οποίο είναι ακριβώς όσο μπλε θέλω. Ούτε το υπερβολικά έντονο, ούτε το πολύ σκούρο που υπό χαμηλό φωτισμό μοιάζει με μαύρο. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από σκληρό και ποιοτικό πλαστικό, με ελάχιστη ελαστικότητα και από την πρώτη χρήση σου δίνει μία αίσθηση ότι παρέχει καλή ασφάλεια στη συσκευή. Εξωτερικά δεν είναι λεία αλλά έχει μία σαγρέ υφή η οποία μου άρεσε και παρέχει και καλό grip. Στο εσωτερικό της έχει μαλακό υλικό (σα βελούδο) προς αποφυγή γρατζουνιών το οποίο όμως εκτείνεται μόνο στην πλάτη και όχι στα πλάγια. Τα κουμπιά είναι αρκετά clicky ενώ από μέσα είναι καλυμμένα με σιλικόνη και πάλι προς αποφυγή γρατζουνιών. Στο πλήκτρο της κάμερας υπάρχει κόψιμο το οποίο είναι αρκετά βαθύ και πρέπει να «χώσει» κάποιος βαθιά το δάχτυλο για να πατήσει το πλήκτρο της κάμερας κάτι που απαιτεί εξοικείωση με τον καιρό. Ένα επιπλέον θετικό είναι ότι η θήκη καλύπτει και το κάτω μέρος της συσκευής, ενώ στην υποδοχή φόρτισης υπάρχει μεγάλο κενό οπότε δέχεται όλους τους φορτιστές ανεξαρτήτως πάχους βύσματος. Μία σημείωση ότι λόγω σκληρότητας, η θήκη, δεν βγαίνει εύκολα και να το έχετε στα υπόψιν σας αν θέλετε να την αφαιρείται συχνά. Επιπρόσθετα, διαθέτει ένα lip στις κάμερες και όταν η συσκευή ακουμπά με την πλάτη σε ένα τραπέζι οι κάμερες δεν έχουν καμία επαφή με την επιφάνεια ενώ διαθέτει παρόμοιο lip και στην μπροστινή πλευρά για αντίστοιχη προστασία στην οθόνη. 
Το συμπέρασμα μου είναι ότι πρόκειται για μία πολύ ποιοτική θήκη που παρέχει επαρκή ασφάλεια για μικροπτώσεις αλλά δεν είναι για extreme καταστάσεις. Για πιο hardcore καταστάσεις υπάρχει η Synthesis η οποία όμως προσθέτει επιπλέον όγκο. Ακολουθούν φωτογραφίες δυστυχώς σε κάπως κακό φωτισμό.

Άψογος. Ευχαριστούμε !

#324   imob

imob

iPH Member

• 323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 17/11/2024 - 19:57

Καλησπέρα, μου ζητήθηκε πιο πάνω να κάνω ένα review της Caudabe Seath.

Επίσης μια ερώτηση. Έκανες την παραγγελία από το επίσημο site της Caudabe; Πόσο περίπου έκανε να έρθει;

#325   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 17/11/2024 - 20:00

Επίσης μια ερώτηση. Έκανες την παραγγελία από το επίσημο site της Caudabe; Πόσο περίπου έκανε να έρθει;

Ναι, από το επίσημο site. Περίπου δύο εβδομάδες έκανε να έρθει. Ίσως και λίγο παραπάνω.

#326   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 18/11/2024 - 21:53

Ναι, από το επίσημο site. Περίπου δύο εβδομάδες έκανε να έρθει. Ίσως και λίγο παραπάνω.

Πλήρωσες τίποτα έξτρα για τελωνείο εκτός από την επιπλέον χρέωση που κάνουν στο site τους ?

#327   giannisk82

giannisk82

iPH Addict

• 792 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 19/11/2024 - 00:47

Πλήρωσες τίποτα έξτρα για τελωνείο εκτός από την επιπλέον χρέωση που κάνουν στο site τους ?

Όχι, ό,τι πλήρωσα, το πλήρωσα στο site τους. 

#328   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 423 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 23/11/2024 - 17:57

Για να το προτείνεις λογικά θα το έχεις δοκιμάσει. Λόγω των μικρότερων bezels, κόβει καθόλου από την οθόνη αυτό το γυαλί προστασίας; Αν δεν κόβει ευκαιρία είναι να πάρω και μια θήκη που veil καθώς τελευταία φορά ήταν από την εποχή του iPhone X.

Επιπρόσθετα, θα μπορούσες να τους στείλεις mail στο support τους. Τώρα που το προτείνω, σκέφτομαι ότι μάλλον θα το κάνω και εγώ... ;) :lol:

Θεωρώ όμως ότι λόγω του ότι η σειρά 16 είναι μεγαλύτερη σε ίντσες, "λογικά" αυτό το ενδεχόμενο θα το έχουν λάβει υπόψιν αφού σίγουρα είναι "νέα κατασκευή" και δεν είναι από τις παλαιότερες που έκανε στις προηγούμενες σειρές. ;)

Έχω κ εγώ το ίδιο θέμα με το iPhone 16 PM, το τζαμακι που έχω τώρα κόβει λίγο την οθόνη στις άκρες λόγω των λεπτών bezels. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο συγκεκριμένο και είναι ικανοποιημένος, μπορεί να το προτείνει για να μην πάρω στην τύχη ξανά.

Τους έστειλα Mail στο support τους και περιμένω απάντησή τους. Μόλις απαντήσουν θα ενημερώσω..!!  ;)

#329   scorpio3

scorpio3

iPH Enthousiast

• 353 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/11/2024 - 19:28

https://youtu.be/Cph...T-QEnTN5Iyb51OI

iPhone 15 Pro Blue Titanium

#330   Giannakis13

Giannakis13

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2024 - 20:05

Πρώτη θήκη μου ήταν η Torras guardian σε γκρι, πολύ όμορφη θήκη αλλά στον μήνα πάνω μαύρισε στις γωνίες μάλλον από το παντελόνι και έγινε χάλια!

Σήμερα μου ήρθε η Supcase Unicorn Beetle σε γκρι και εχω πάθει πλάκα για τα λεφτά της (22.9€ Σκρουτζ) είναι πολύ όμορφη πιο ελαφριά από την torras και έχει και camera button. Μένουν λίγες δαχτυλιές λόγο του ότι αυτή δεν είναι frost αλλά οκ. Πολύ όμορφη και με πολύ καλό grip.
16 PM

3b21b24b0c12f557ecc01424b2db7dd5.jpg
d1b274f9cdfdbd5d18b06aadc031a44b.jpg
7248891d7b8aa2c95d2aef897df5f6b5.jpg
40b577731f6e0a3298c14720269d58ab.jpg

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς