Θήκες - προστασία οθόνης: iPhone 16/Plus & 16 Pro/Max
Δημοσίευση 27/11/2024 - 18:35
Ad
Δημοσίευση 27/11/2024 - 22:53
Πρώτη θήκη μου ήταν η Torras guardian σε γκρι, πολύ όμορφη θήκη αλλά στον μήνα πάνω μαύρισε στις γωνίες μάλλον από το παντελόνι και έγινε χάλια!
Σήμερα μου ήρθε η Supcase Unicorn Beetle σε γκρι και εχω πάθει πλάκα για τα λεφτά της (22.9€ Σκρουτζ) είναι πολύ όμορφη πιο ελαφριά από την torras και έχει και camera button. Μένουν λίγες δαχτυλιές λόγο του ότι αυτή δεν είναι frost αλλά οκ. Πολύ όμορφη και με πολύ καλό grip.
16 PM
Μεγειες!!
Κάποιες ερωτήσεις.
1. Το κουμπί της κάμερας, λειτουργεί σωστά; Είχες κάποιο πρόβλημα όσες φορές το χρησιμοποίησες;
2. Έχει δυνατό μαγνήτη;
3. Κατά τη γνώμη σου, προσθέτει αρκετό όγκο στη συσκευή;
Τελευταία επεξεργασία από: imob, 27/11/2024 - 22:53
Δημοσίευση 27/11/2024 - 23:11
Μεγειες!!
Κάποιες ερωτήσεις.
1. Το κουμπί της κάμερας, λειτουργεί σωστά; Είχες κάποιο πρόβλημα όσες φορές το χρησιμοποίησες;
2. Έχει δυνατό μαγνήτη;
3. Κατά τη γνώμη σου, προσθέτει αρκετό όγκο στη συσκευή;
Το κουμπί της κάμερας μόνο την πρώτη στιγμή που έβαλα την θήκη έπαιξε με λίγο δυσκολία, σαν να έπρεπε να λίγο να πατήσει σωστά πάνω στο κουμπί και μετά από δύο τρεις χρήσεις έστρωσε τελείως.
(Υποθέτω πως δεν είναι και σαν την γνήσια..)
Φορτίζω σε MagSafe και είναι δυνατός ναι.
Δίνει ελάχιστα πιο πολύ όγκο από την torras αλλά στα χέρια μου είναι αισθητά πιο ελαφριά.
Δημοσίευση 27/11/2024 - 23:15
Το κουμπί της κάμερας μόνο την πρώτη στιγμή που έβαλα την θήκη έπαιξε με λίγο δυσκολία, σαν να έπρεπε να λίγο να πατήσει σωστά πάνω στο κουμπί και μετά από δύο τρεις χρήσεις έστρωσε τελείως.
(Υποθέτω πως δεν είναι και σαν την γνήσια..)
Φορτίζω σε MagSafe και είναι δυνατός ναι.
Δίνει ελάχιστα πιο πολύ όγκο από την torras αλλά στα χέρια μου είναι αισθητά πιο ελαφριά.
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!
Ο μαγνήτης που έχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βάση αυτοκινήτου επίσης με μαγνήτη σωστά;
Τελευταία επεξεργασία από: imob, 27/11/2024 - 23:15
Δημοσίευση 27/11/2024 - 23:22
Τέλεια, σε ευχαριστώ πολύ!
Ο μαγνήτης που έχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βάση αυτοκινήτου επίσης με μαγνήτη σωστά;
Ναι σωστά, το βάζω και εγώ στο αυτοκίνητο σε MagSafe βάση και δεν κουνάει ρούπι!
Δημοσίευση 28/11/2024 - 16:45
Ήρθε και σε εμένα τελικά τελωνείο σήμερα. Καλώς τα παιδιά. @manosvitacar πως τα καταφέρνεις και δεν σου έρχεται; 😂
IMG_2936.jpeg 213.13KB 72 λήψεις
Δημοσίευση 28/11/2024 - 20:17
Ευχαριστώ.
Δεν παίζει να περιμένω να έρθει κάτι απ έξω κι ας είναι καλύτερο. Βαριέμαι.
Θα πάρω το ντόπιο της Belkin. Αξιοπρεπές φαίνεται.
Ok, καλό το τζαμάκι, αλλά πρέπει να αφήνει την οθόνη αναμμένη….
Από το X ή το XS έχω να το πάθω. Τουλάχιστον τότε έφταιγε το τζαμάκι που παρέμενε η οθόνη αναμμένη.
Δημοσίευση 29/11/2024 - 08:07
Ήρθε και σε εμένα τελικά τελωνείο σήμερα. Καλώς τα παιδιά. @manosvitacar πως τα καταφέρνεις και δεν σου έρχεται;
τι να πω ρε παιδιά εδώ κάτω Κρήτη δεν στέλνουν...... άβατο
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 29/11/2024 - 08:07
Δημοσίευση 29/11/2024 - 10:32
Το περίεργο δεν είναι ότι σου ήρθε, αλλά το ότι έρχεται διαφορετικό ποσό στον καθένα.Ήρθε και σε εμένα τελικά τελωνείο σήμερα. Καλώς τα παιδιά. @manosvitacar πως τα καταφέρνεις και δεν σου έρχεται; [emoji23]
IMG_2936.jpeg
[emoji23][emoji23]
Sent from my iPhone 16 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 30/11/2024 - 08:31
Δημοσίευση 30/11/2024 - 08:35
Δεν είναι τόσο το ποσό αυτό καθαυτό αλλά το γεγονός ότι δεν ειδοποιούν/ενημερώνουν από πριν. Επίσης σε άλλους έρχεται και σε άλλους όχι. Αναφορικά με την ποιότητα της Andar συγκεκριμένα δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε πέρα του ότι είναι εξαιρετική.
Δημοσίευση 30/11/2024 - 10:55
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τα δικά του κριτήρια τόσο στις συσκευές όσο και τα αξεσουάρ.
Έτσι όπως το διατυπώνεις φαίνεται επικριτικό και δηκτικό και δεν έχει να κάνει με την πληροφόρηση αλλήλων που προσπαθούμε όλοι.
Sent from my iPhone 16 Pro using Tapatalk
Δημοσίευση 30/11/2024 - 16:43
Σήμερα παρέλαβα γυαλί προστασίας Ultraglass, Pitaka Ultra slim(δεν άντεξα πάλι φέτος και ξανά πήρα ενώ είχα πει ποτέ ξανά) και Andar.
Ξεκινάμε από το γυαλί προστασίας:
1. Πολύ εύκολη εγκατάσταση/εφαρμογη.
2. Κόβει απειροελάχιστα τα bezels τελικά αλλά όχι σε σημείο να το καταλάβεις εύκολα. Οι επιλογές του camera button είναι καθαρές ενώ οι γωνίες στην κάμερα όχι.
3. Δεν κρατάει δαχτυλιές.
4. Οι άκρες είναι κάπως κοφτερές.
5. Συναισθήματα ανάμεικτα.
Pitaka Ultra slim:
1. Άψογη εφαρμογή.
2. Δεν κρατάει δαχτυλιές. Πράγμα αρκετά παράξενο. Ίσως επειδή είναι ακόμα πρώτη μέρα.
3. Το κόψιμο στο camera button είναι όπως πρέπει.
4. Για κάποιον που θέλει θήκη τελείως minimal, νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Andar:
1. Ποιότητα αξεπέραστη.
2. Το άνοιγμα στο camera button είναι κακό. Δύσκολα μπορείς να το δουλέψεις. Θέλει πάρα πολύ εξάσκηση.
3. Κρίμα που δεν έβγαλαν κατευθείαν με κουμπί και έβγαλαν με κόψιμο. Νομίζω θα χαλάσει πολύ γρήγορα στο συγκεκριμένο σημείο.
Δημοσίευση 30/11/2024 - 22:12
Σήμερα παρέλαβα γυαλί προστασίας Ultraglass, Pitaka Ultra slim(δεν άντεξα πάλι φέτος και ξανά πήρα ενώ είχα πει ποτέ ξανά) και Andar.
Ξεκινάμε από το γυαλί προστασίας:
1. Πολύ εύκολη εγκατάσταση/εφαρμογη.
2. Κόβει απειροελάχιστα τα bezels τελικά αλλά όχι σε σημείο να το καταλάβεις εύκολα. Οι επιλογές του camera button είναι καθαρές ενώ οι γωνίες στην κάμερα όχι.
3. Δεν κρατάει δαχτυλιές.
4. Οι άκρες είναι κάπως κοφτερές.
5. Συναισθήματα ανάμεικτα.
Pitaka Ultra slim:
1. Άψογη εφαρμογή.
2. Δεν κρατάει δαχτυλιές. Πράγμα αρκετά παράξενο. Ίσως επειδή είναι ακόμα πρώτη μέρα.
3. Το κόψιμο στο camera button είναι όπως πρέπει.
4. Για κάποιον που θέλει θήκη τελείως minimal, νομίζω δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Andar:
1. Ποιότητα αξεπέραστη.
2. Το άνοιγμα στο camera button είναι κακό. Δύσκολα μπορείς να το δουλέψεις. Θέλει πάρα πολύ εξάσκηση.
3. Κρίμα που δεν έβγαλαν κατευθείαν με κουμπί και έβγαλαν με κόψιμο. Νομίζω θα χαλάσει πολύ γρήγορα στο συγκεκριμένο σημείο.
Καλησπέρα,
Και εγώ για το 16 pro που παρέλαβα αγόρασα την pitaka sunset. Συμφωνώ απόλυτα ότι για όποιον θέλει minimal θήκη, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις pitaka ( τις οποίες τις χρησιμοποιώ σε όλα τα μοντέλα iphone που είχα κατά το παρελθόν ). Φέτος είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου , καθώς διόρθωσαν την το μειονέκτημα που ( κατά την γνώμη μου ) είχαν και πλέον καλύπτει την πάνω και κάτω πλευρά της συσκευής.
Για γυαλί προστασίας λέω να πάω σε αυτό: https://i-system.gr/...16-pro-tcp.html
..καθώς θέλω να αποφύγω γυαλί με μαύρο πλαίσιο.
Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ? Υπάρχει κάποια εναλλακτική για άμεση αγορά / τοποθέτηση ( καθώς πρέπει να χρησιμοποιήσω τη νέα συσκευή και να δώσω το 15 PM στην κόρη.. )
Για δερμάτινη σκέφτομαι να πάω στην Wiuka ( amazon.de ) ή σε Mujjo, καθώς αν πάω σε Bullstrap / Andar / Ryan London θα καθυστερήσουν αρκετά να έρθουν θεωρώ..
Δημοσίευση 30/11/2024 - 23:45
Τους έστειλα Mail στο support τους και περιμένω απάντησή τους. Μόλις απαντήσουν θα ενημερώσω..!!
Sorry παιδιά για την καθυστερημένη ενημέρωση άλλα κάτι προσωπικά, κάτι η παραμετροποίηση του νέου τηλεφώνου που έχω εδώ και λίγες μέρες, με άφησαν λίγο πίσω.
Εδώ είναι η επίσημη απάντηση από το support της Caudabe:
"CrystalShield does include a black border, which allows it to blend in seamlessly with the iPhone’s black bezel. The black border does not cover the usable screen area of your iPhone's display."
Bonus ( ): Απαντήσεις που πήρα (εάν ενδιαφέρεται κάποιος) και για άλλες δυο ερωτήσεις που τους έκανα σχετικά. Για το καλώδιο φόρτισης USB-C to USB-C που προσφέρουν (ChargeFlex) και για τις θήκες τους:
ChargeFlex Cable Speed
"The ChargeFlex has a similar data transfer speed as the cables that Apple includes with all new iPhones (although our ChargeFlex charges up to 100W vs the 60W of the Apple cables). Also, note that cables designed for high data transfer speeds are much, much stiffer and generally thicker as well. So, unlike those stiffer cables, our ChargeFlex cables are perfect for at-home charging and stashed in a bag as a travel companion."
Cases Camera capacitive touch Button
"We don't currently have any plans to update our iPhone 16 lineup. Like other third-party manufacturers, we don’t get data directly from Apple, but we anticipated the new capacitive touch button early on. Given the uncertainty around how well a cover would work with this feature, we focused on a cutout that balances usability and aesthetics. We tested over 20 cutout designs to strike the right balance, and we think you'll really like what we've come up with. We appreciate your feedback and will definitely pass it along to our team!"
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες