Update απο Info Quest, εκει που με ειπε καλο Πασχα, αυριο μου λεει θα το εχω.
16 Pro 256GB.
Οπως ειπε και ο Jimmakos εχουν θεμα στα Pro Max. Εμενα απο Info Quest μου ειπε πως εφεραν 3-4 τεμαχια και ολα 512GB & 1YB.
Δημοσίευση 23/09/2024 - 11:24
Update απο Info Quest, εκει που με ειπε καλο Πασχα, αυριο μου λεει θα το εχω.
16 Pro 256GB.
Οπως ειπε και ο Jimmakos εχουν θεμα στα Pro Max. Εμενα απο Info Quest μου ειπε πως εφεραν 3-4 τεμαχια και ολα 512GB & 1YB.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 23/09/2024 - 13:48
Τελευταία επεξεργασία από: mic6, 23/09/2024 - 13:48
Δημοσίευση 23/09/2024 - 13:53
Pro max είναι το θέμα κάθε χρόνο, τα απλα υπάρχουν πάνταΓενικά υπάρχουν κομμάτια. Στο istorm Κολωνάκι το πρωί άκουσα που έλεγαν σε πελάτη ότι έχουν 16αρια (το απλό) διαθέσιμα. Πέρσι τέτοια μέρα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα κάτι.
Δημοσίευση 23/09/2024 - 15:05
Δημοσίευση 23/09/2024 - 15:09
Πότε αναμένεται να πάρουμε pro max εμείς που προ παραγγείλαμε την πρώτη μέρα;;
Έχω μείνει με ένα δεύτερο χαλιά κινητό κ δεν την παλεύω!!
Άστα φέτος δύσκολα τα πράγματα. για τα ΡΜ....
Από εκπρόσωπο αλυσίδας αναφέρθηκε ότι από Τετάρτη θα ξεκινήσουν τα τηλέφωνήματα για τους επόμενους στην σειρά, σύμφωνα με το νέο απόθεμα....
Είδωμεν...
.
Δημοσίευση 23/09/2024 - 15:12
Κατά τ άλλα φέτος λόγω της μεγάλης αναβάθμισης στο απλά ο κόσμος έστρεψε την πλάτη στα pro μοντέλα...Άστα φέτος δύσκολα τα πράγματα. για τα ΡΜ....
Από εκπρόσωπο αλυσίδας αναφέρθηκε ότι από Τετάρτη θα ξεκινήσουν τα τηλέφωνήματα για τους επόμενους στην σειρά, σύμφωνα με το νέο απόθεμα....
Είδωμεν...
.
Δημοσίευση 23/09/2024 - 16:19
Δημοσίευση 24/09/2024 - 07:22
Δημοσίευση 24/09/2024 - 07:26
κάθε χρόνο τα ίδια σε κανενα μηνα όλα θα είναι οκ δεν υπάρχει λογος να μας πιάνει τρελα για τις πρώτες μερες ..
Δημοσίευση 24/09/2024 - 08:23
Δύσκολα να στρώσει το πράγμα σε έναηνα...κάθε χρόνο τα ίδια σε κανενα μηνα όλα θα είναι οκ δεν υπάρχει λογος να μας πιάνει τρελα για τις πρώτες μερες ..
Δημοσίευση 24/09/2024 - 19:11
Μας δουλεύεις; Πάλι καλά που δεν είπες ότι με το ζόρι βρήκες 5-6 συσκευές .Γίνεται χαμός με τα pro και pro max πολύ λίγα καταστήματα έχουν προτεραιότητα. Με το ζόρι πήρα 2.
Δημοσίευση 24/09/2024 - 19:57
Λένε κυκλοφορία 20/9 κ εδώ μέσα δεν έχει πάρει σχεδόν κανένας max,απαράδεκτη η κατάσταση,στείλτε ρε τηλέφωνα,τι περιμένετε,τι κάνουν οι κινέζοι όλη μέρα στα εργοστάσια Τωρα που είναι μικρές οι συσκευασίες έπρεπε τα ράφια να είναι γεμάτα με iPhone
Δημοσίευση 24/09/2024 - 21:57
Εγώ πήρα τηλ και πλαίσιο και I scuare και αρπάχτηκα λίγο. Τους είπα ότι αυτό δεν λέγεται προπαραγγελία. Αλλά τσάμπα τα είπα… δεν τους ένοιαξε και πολύ…Λένε κυκλοφορία 20/9 κ εδώ μέσα δεν έχει πάρει σχεδόν κανένας max,απαράδεκτη η κατάσταση,στείλτε ρε τηλέφωνα,τι περιμένετε,τι κάνουν οι κινέζοι όλη μέρα στα εργοστάσια Τωρα που είναι μικρές οι συσκευασίες έπρεπε τα ράφια να είναι γεμάτα με iPhone
Δημοσίευση 25/09/2024 - 01:46
απο Document σε μια απλη εκδηλωση ενδιαφεροντος που ειχα κανει εστειλαν το γνωστο :
Αγαπητοί Συνεργάτες,
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την επιλογή σας να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για την προμήθεια νέου iPhone από την Εταιρεία μας
Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατό συντομότερα.
Η Document έχει παραγγείλει πάνω από 2200 τεμάχια από τα νέα iPhone 16 Pro και Pro Max στην Apple μέσω της επίσημης Αντιπροσωπείας.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εκτίμηση είναι ότι οι πρώτες παραλαβές μας θα είναι πολύ περιορισμένες και θα αρχίσουν να βελτιώνονται από τα μέσα Οκτωβρίου
Θυμίζω πάντως ότι η Document παρέχει ΔΙΕΤΙΑ Εγγύησης και στα Τιμολόγια των iPhone που παρέχει. Ίσως αυτός να είναι κι ένας λόγος για λίγη μεγαλύτερη υπομονή από μέρους σας.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη!
Δεν ειναι δηλαδη κατι που δεν ξερουμε. και οπως λεει θα αρχισουν να βελτιωνονται οι παραλαβες απο μεσα Οκτωβρη. *ΔΕΝ θα βελτιωθουν αλλα ΘΑ αρχισουν να βελτιωνονται τοτε. Με λιγα λογια απο Νοεμβριο αναμενουμε αξιοπιστες παραλαβες-παραδοσεις.
Μου αρεσει που ειμαστε και στο 1ο κυμα παραδοσεων παντως οταν παλιοτερα ειμασταν χαλαρα στο 3ο κυμα.
Τοτε δεν ειχαμε αγχος,περιμεναμε ετσι κι αλλιως το 3ο και ειμασταν χαλαροι ως τοτε.
Παντως με τι λαχταρα το περιμεναμε θυμαμαι...ενω τωρα χεστηκ@ κιολας.
Δημοσίευση 25/09/2024 - 12:56
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες