Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* - - - - 1 ψήφοι

Τα πρώτα iPhone 16/Plus/Pro/Pro Max- Εντυπώσεις

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
156 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 367 μηνύματα
  • Twitter:@Spetrelis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 19/01/2025 - 13:19

Μπαταρία 15PM 4441mAh , 16 PM 4685 mAh λογικό αλλά μην περιμένεις να δεις υγεία μπαταρία ίδια ποσοστά ,δεν υπάρχει περίπτωση να γίνετε ίδια χρήση σε όλα ,γενικά μην ασχολείσαι και πολύ με την υγεία μπαταρίας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Λογικό αλλά ποτέ δεν μου έτυχε σε καινούργιο τηλέφωνο να πέσει 1% η μπαταρία μέσα σε 4 μήνες. Στο 12 pm πού είχε η γυναίκα μου έκανε 8 μήνες να πέσει απο το 100%. Ακόμα και μπαταρία που είχε αλλάξει στα 2 χρόνια πάλη 6-7 μήνες έκανε να πέσει απο το 100%. Τι να πω κάθε πέρσι και καλύτερα μου φαίνεται πως είναι τα πράγματα. Καινούργιο τηλέφωνο τώρα και μέσα σε 4 μήνες να χάσει 1%???? Τι να πω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12945 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/01/2025 - 13:21

Μην ξεχνάς ότι αλλάζουν και τα iOS που κάθε update είναι και χειρότερα για την μπαταρία.

#138   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 367 μηνύματα

Δημοσίευση 19/01/2025 - 13:26

Μην ξεχνάς ότι αλλάζουν και τα iOS που κάθε update είναι και χειρότερα για την μπαταρία.

Τι να πω.....ευχαριστώ  για την απάντηση αλλά μου φαίνεται ότι σα να βγήκε προβληματικό το 15αρι........στο 16αρι πάντως προς το παρών ολα βαίνουν καλώς. Να δούμε τι συνέχεια!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 19/01/2025 - 13:27

#139   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12945 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 19/01/2025 - 13:29

Τι να πω.....ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου φαίνεται ότι σα να βγήκε προβληματικό το 15αρι........στο 16αρι πάντως προς το παρών ολα βαίνουν καλώς. Να δούμε τι συνέχεια!!!!!!

Κανένα πρόβλημα δεν έχεις με το 15αρι.

#140   mic6

mic6

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 22/01/2025 - 10:15

Τι να πω.....ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μου φαίνεται ότι σα να βγήκε προβληματικό το 15αρι........στο 16αρι πάντως προς το παρών ολα βαίνουν καλώς. Να δούμε τι συνέχεια!!!!!!

Τι προβληματικό ρε αδελφέ; Επειδή έπεσε η υγεία μπαταρίας 1% σε 4 μήνες; Μην την ξανακοιταξεις γιατί θα είσαι δυστυχισμένος. Για να το χρησιμοποιούμε είναι το κινητό γενικά.

#141   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 367 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2025 - 12:15

Για όσους αγόρασαν IPhone 16 pro max μαζί και με εμένα διαβάστε το παρακάτω πώς εξαπάτησε η Apple τον κόσμο να αγοράσει το νέο Premium modelo.

https://techmaniacs....eydi-diafimisi/

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 24/03/2025 - 12:17

#142   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 745 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/03/2025 - 14:49

Για όσους αγόρασαν IPhone 16 pro max μαζί και με εμένα διαβάστε το παρακάτω πώς εξαπάτησε η Apple τον κόσμο να αγοράσει το νέο Premium modelo.

https://techmaniacs....eydi-diafimisi/

Στην Ευρώπη το είχε αναφέρει από την αρχή ότι το ΑΙ θα ερχόταν από το Απρίλιο '25 (δεν το βλέπω...), τώρα για την Αμερική νομίζω ότι όντως το χειρίστικε λάθος...

Επίσης στο γενικότερο πλαίσιο σε για το ΑΙ , αλλά  και το SIRI , ήταν μια μεγάλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ για την APPLE.....

Λαθος υλοποίηση του SIRI και τεράστια αργοπορεία του ΑΙ, με περιορισμένες δυνατότητες......

Η Sami έχει που έχει βγάλει το δικό της ΑΙ στα κινητά , έχει πολύ καλύτερη υλοποίηση.....

.

.

#143   axidous

axidous

iPH Addict

• 663 μηνύματα
  • Twitter:@axidous
  • GameCenter:axidous

Δημοσίευση 24/03/2025 - 15:03

Αληθεια η AI στο samsung ειναι στα ελληνικα ? τουλαχιστον στις διορθωσεις στις φωτο στο erase ειναι πολυ κλαυτερο απο της apple 

#144   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 745 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2025 - 15:05

.

Πέραν όμως των παραπάνω και την αποτυχία της APPLE,   αυτό που με βρίσκει αντίθετο είδικά για Ευρώπη /Ελλάδα,  ήταν ότι αγοράσαμε το 16ΡΜ για το επερχόμενο ΑΙ (ή έστω και για το ΑΙ)......

Η μεγαλύτερη πλειοψηφιά, ουτε κάν......

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 24/03/2025 - 15:12

#145   mic6

mic6

iPH User

• 198 μηνύματα

Δημοσίευση 24/03/2025 - 16:56

Κανείς δεν πήρε το νέο μοντέλο για το AI. Όλοι το πήραμε επειδή είμαστε άρρωστοι και θύματα του marketing της εταιρείας

#146   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10217 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 24/03/2025 - 19:47

Κανείς δεν πήρε το νέο μοντέλο για το AI. Όλοι το πήραμε επειδή είμαστε άρρωστοι και θύματα του marketing της εταιρείας

Άσχετο το ένα με το άλλο όμως. Αγοράζεις ένα x προϊόν διότι σου προσφέρει κάποιες δυνατότητες σε μια x τιμή την οποία αποδέχεσαι. 

Εάν δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που διαφήμιζε η Apple για το νέο μοντέλο, τότε θα έπρεπε να είχε κι άλλη τιμολογιακή πολιτική. 

Εννοείται πως εδώ στην Ελλάδα ειδικά θα το φάμε αμάσητο το εν λόγω γεγονός, απλά κουβέντα να γίνεται. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#147   eftihis

eftihis

iPH User

• 174 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 24/03/2025 - 21:51

Διαθεσιμότητα της λειτουργίας Επείγον SOS μέσω δορυφόρου
  • Χρειάζεστε ένα iPhone 14 ή νεότερο μοντέλο (όλα τα μοντέλα) με:

• iOS 16.1 ή νεότερη έκδοση στις ΗΠΑ ή τον Καναδά

• iOS 16.2 ή νεότερη έκδοση στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

• iOS 16.4 ή νεότερη έκδοση στην Αυστραλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, τις Κάτω Χώρες, τη Νέα Ζηλανδία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ελβετία

• iOS 17.6 ή νεότερη έκδοση στην Ιαπωνία

• Πρέπει να βρίσκεστε σε περιοχή χωρίς κάλυψη κινητού δικτύου και Wi-Fi.

αυτο που υπαρχει απο το iPhone 14 και σε καποιες καταστασεις ισως σωζει ζωες στην ελλαδα δεν υποστηριζεται.δεν εχω δει κανεναν κανεναν να παραπονιεται.μονο για το αι και το σιρι..

#148   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 745 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2025 - 09:54

Συμφωνώ και συμπληρώνω για την μόστρα και το οικοσύστημα της….

Δεν νομίζω ότι σε επίπεδο flagship ο άλλος ανταγωνιστής (-ες) υπολείπεται σημαντικά σε κάτι…..

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 25/03/2025 - 09:55

#149   COSTASK

COSTASK

iPH Addict

• 745 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2025 - 09:58

Άσχετο το ένα με το άλλο όμως. Αγοράζεις ένα x προϊόν διότι σου προσφέρει κάποιες δυνατότητες σε μια x τιμή την οποία αποδέχεσαι.

Εάν δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που διαφήμιζε η Apple για το νέο μοντέλο, τότε θα έπρεπε να είχε κι άλλη τιμολογιακή πολιτική.

Εννοείται πως εδώ στην Ελλάδα ειδικά θα το φάμε αμάσητο το εν λόγω γεγονός, απλά κουβέντα να γίνεται.

Να μην ξεχνάμε όμως ότι από την στιγμή που βγήκε, σε ενημερώνει ότι αυτό το software feature θα υποστηριχθεί μελλοντικά…..

Αν ένας από τους βασικους λόγους αγοράς είναι αυτός δεν πας να το αγοράσεις από τους πρώτους , όταν ακόμα δεν υποστηρίζεται αυτό και δεν ξέρεις καν την αποτελεσματικότητα του….

Και για να μην παρεξηγηθώ όπως έχω αναφέρει η Apple στο γενικότερο πλαίσιο είναι off…..

.

Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 25/03/2025 - 09:59

#150   spetreli64

spetreli64

iPH Enthousiast

• 367 μηνύματα

Δημοσίευση 26/03/2025 - 11:07

Να μην ξεχνάμε όμως ότι από την στιγμή που βγήκε, σε ενημερώνει ότι αυτό το software feature θα υποστηριχθεί μελλοντικά…..

Αν ένας από τους βασικους λόγους αγοράς είναι αυτός δεν πας να το αγοράσεις από τους πρώτους , όταν ακόμα δεν υποστηρίζεται αυτό και δεν ξέρεις καν την αποτελεσματικότητα του….

Και για να μην παρεξηγηθώ όπως έχω αναφέρει η Apple στο γενικότερο πλαίσιο είναι off…..

.

Μη ξεχνάμε όμως ότι η ανακοίνωση έλεγε ότι το AI θα έρθει στην Ευρώπη μέσα στο 2025 και ειδικότερα με την άφιξη του ios 18.4 και μετά.Όμως απ' ότι γράφει το άρθρο θα έρθει το 2026 και αφού θα έχει κυκλοφορήσει και το iPhone 17.....άρα κορόιδεψαν το κόσμο η όχι? Για εμένα το iPhone 16 είναι ενα ημιτελές τηλέφωνο το οποίο βγήκε για να καλύψει το κενό μεταξύ του 15 και 17 που εκεί φαντάζομαι ότι θα λειτουργεί το AI αν όχι σε ολοκληρωμένο στάδιο αλλά στο περισσότερο όμως.Εξάλλου δεν είναι τυχαίες οι μηνύσεις που έγιναν στην Apple από πάρα πολλούς χρήστες που κάποιοι εξ αυτών ζητούν τα χρήματά τους πίσω.Όταν δίνεις κάποια χρήματα και αρκετά μάλιστα για να πάρεις ένα μοντέλο πού σου διαφημίζουν θέλεις να τα έχεις όλα. Εμένα αν μου έλεγαν οτι το AI θα ερχόταν το 2026 θα περίμενα να πάρω το 17αρι ενώ τώρα με το τρόπο αυτό και η εταιρεία πούλησε κάποια μοντέλα και αρκετά μάλιστα και θα βάλει πάλι στο τριπακη τούς χρήστες να αναβαθμίσουν στο επόμενο τηλ. Κρίμα γιατί η APPLE δεν έχει τι άλλο να δόση και κοροϊδεύει το κόσμο.

Τελευταία επεξεργασία από: spetreli64, 26/03/2025 - 11:08

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10