Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ερώτηση για MacBook Pro m1 16" εν έτει 2024

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 16/11/2024 - 18:26

Τα 16 γιγα και πάνω είναι μονόδρομος 

Δεκτή η άποψη σου αλλά για καθημερινή χρήση όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω τότε θα σου πω και πάλι ότι τα 8GB είναι αρκετά. Τώρα αν χρησιμοποιείς το laptop σου τρέχοντας προγράμματα που απαιτούν άλλες προδιαγραφές προφανώς και θα χρειαστείς και περισσότερο χώρο, και επεξεργαστική δύναμη κλπ. 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   NASA

NASA

iPH Enthousiast

• 372 μηνύματα

Δημοσίευση 16/11/2024 - 19:38

Δεκτή η άποψη σου αλλά για καθημερινή χρήση όπως αναφέρει ο φίλος πιο πάνω τότε θα σου πω και πάλι ότι τα 8GB είναι αρκετά. Τώρα αν χρησιμοποιείς το laptop σου τρέχοντας προγράμματα που απαιτούν άλλες προδιαγραφές προφανώς και θα χρειαστείς και περισσότερο χώρο, και επεξεργαστική δύναμη κλπ. 

Συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι  ότι πλέον εφόσον βγαίνουν όλα με 16 το ελάχιστο. 
Οπότε  και θα βαραίνουν αρκετά τα προγράμματα και θα είναι ένα μηχάνημα χωρίς να μπορεί να πουληθεί. 

#18   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12759 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 16/11/2024 - 20:19

Επέτρεψε μου να πω ότι η apple έβγαλε όλα τα φετινά με 16GB ram λόγω του κραξίματος που έχει φάει δύο χρόνια τώρα και όχι γιατί ήθελε. 

Συμφωνώ και εγώ ότι μελλοντικά και με χρήση ΑΙ θα χρειάζεται παραπάνω ram αλλά και πάλι θα είναι υποφερτή η κατάσταση με τα 8GB για καθημερινή χρήση επαναλαμβάνω. 

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 16/11/2024 - 20:23

#19   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:montzOlee

Δημοσίευση 16/11/2024 - 20:49

Η αναβάθμιση από 8 σε 16 που διάβασα σε ένα άρθρο αφορά τα air ή και τα pro? Βέβαια μέχρι να ξεστοκάρουν οι ελληνικές αλυσίδες θα δούμε πολλές "προσφορές" κ ειδικά εν όψει Black Friday ..
κι εγώ πάντως τα 16 θεωρώ ότι είναι για μηχάνημα με βαθος χρόνου & θα παλέψω να βρω τέτοιο …

#20   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 14:42

Amazon η Ebay?

#21   montzOlee

montzOlee

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:montzOlee

Δημοσίευση Εχθές, 20:44

Amazon η Ebay?

Εννοείς αγορά από αυτά τα site φίλε @rromeodim?
Amazon θα αγόραζα με κλειστά τα μάτια, έχω τρομερή εμπειρία στο aftersale support τους 2-3 φορές με προϊόντα μεγάλης αξίας κιόλας..
Ωστόσο δεν έχω δει καμία προσφορά να σου πω την αλήθεια.
Ebay δεν έχω καμία εμπειρία & γενικά το φοβάμαι από παλιά, βέβαια πλέον ίσως να έχει αλλάξει κ να είναι legit οι τρίτοι πωλητές και βάση αξιολογήσεων ας πούμε ..

#22   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9821 μηνύματα

Δημοσίευση Εχθές, 21:14

Εχω αγορασει αρκετα πραγματα και απο Ebay, λαπτοπ, διαφορα πανακριβα groupsets για ποδηλατα κλπ. Δεν ετυχε κατι στραβο αλλα σιγουρα μπορει και γι αυτο ειναι και το Paypal που σου προσφερει μια σιγουρια. Παντως και εγω προτιμω σαφως το αμαζον και με λιγη υπομονη παντα βρισκω καλες ευκαιριες

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

1 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

coOb