Αντί να χαίρεσαι στεναχωριέσαι;
ποιος ο λόγος;
Τα έξοδα θα δώσουν αξία αλλού και όχι σε ένα καλύτερο iPhone ever.
Δημοσίευση 22/08/2025 - 17:55
Αντί να χαίρεσαι στεναχωριέσαι;
ποιος ο λόγος;
Τα έξοδα θα δώσουν αξία αλλού και όχι σε ένα καλύτερο iPhone ever.
Δημοσίευση 25/08/2025 - 12:09
Και γω στην ίδια φάση ήμουν.
Όμως το 14 PM που έχω αποφάσισε να αυτοκτονήσει σε ένα πλακάκι (παρότι σε θήκη) και να σπάσει η πίσω πλευρά.
Μαζί με την αλλαγή μπαταρίας που ήθελε έτσι κι αλλιώς, πάω για αλλαγή συσκευής, δε νομίζω να αξίζει να δώσω λεφτά να το φτιάξω. Τα εβγαλε και με το παραπάνω.
Επίσης αφού θα αλλάξω, δεν βλέπω λόγο να πάω σε 16.
Εκτός αν έχετε κάτι να προσθέσετε χάριν συζήτησης.
Δημοσίευση 25/08/2025 - 12:30
Και γω στην ίδια φάση ήμουν.
Όμως το 14 PM που έχω αποφάσισε να αυτοκτονήσει σε ένα πλακάκι (παρότι σε θήκη) και να σπάσει η πίσω πλευρά.
Μαζί με την αλλαγή μπαταρίας που ήθελε έτσι κι αλλιώς, πάω για αλλαγή συσκευής, δε νομίζω να αξίζει να δώσω λεφτά να το φτιάξω. Τα εβγαλε και με το παραπάνω.
Επίσης αφού θα αλλάξω, δεν βλέπω λόγο να πάω σε 16.
Εκτός αν έχετε κάτι να προσθέσετε χάριν συζήτησης.
H αναμενομενη αύξηση της ram + μεγαλύτερης μπαταρίας (σε συνδιασμό με cooling σύστημα) είναι καλοί λόγοι για να πας στο 17 pro...
Αλλίως κάνεις οικονομία πας στο 16 και αποταμειύεις για το ερχόμενο fold....
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 25/08/2025 - 12:30
Δημοσίευση 26/08/2025 - 09:50
H επιπλέον αύξηση της RAM δεν προσφέρει τίποτα απολύτως.
Αφορά μόνο το (αστείο) Apple Intelligence που ένα χρόνο τώρα απλά δε λειτουργεί και παρουσίασαν συσκευές που κατά 80% βασίζονται σε αυτό κοροϊδεύοντας τον κόσμο.
Επίσης όταν έχεις μάθει τόσα χρόνια σε Stainless & τιτάνιο, ε, όπως και να το κάνουμε το αλουμίνιο κάθεται "κάπως".
Αλλά 'ντάξει θα είναι η πιο επαναστατική επίστρωση που έχουν δημιουργήσει για να απορροφά τη θερμότητα..
Υπάρχει τεχνολογικός κορεσμός και προσθήκες που σε άλλες εποχές δε θα έκαναν εντύπωση ούτε στις "S" εκδόσεις.
Εν κατακλείδι, @due ίσως να σκεφτείς καλύτερα την επιλογή των 16 Pro/Max με τη μείωση της τιμής τους.
Δημοσίευση 26/08/2025 - 11:56
Εν κατακλείδι, @due ίσως να σκεφτείς καλύτερα την επιλογή των 16 Pro/Max με τη μείωση της τιμής τους.
Μονο αν του χρόνου πουλιέται καλύτερα ένα 16 PM αντί ενός 17 PM . Το οποίο οκ, δεν είναι πολύ πιθανό. Η εκκροή από την τσέπη μου θα είναι μικρή σε κάθε περίπτωση.
Δημοσίευση 26/08/2025 - 18:53
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 26/08/2025 - 18:55
Δημοσίευση 28/08/2025 - 08:55
Συγκεντρώνω τις πιθανές αλλαγές από το περσινό μοντέλο, αν και από τις διαρροές η Apple πάντα κρατάει και κάποιες για την παρουσίαση:
Νέος A19 Pro chip (κλασικά όπως κάθε χρόνο νεο chip).
12GB RAM: Up 50% from the 8GB.
Νέο cooling system (Vapor chambers) για βελτιωμένες επιδόσεις.
Το Aluminum θα αντικαταστήσει το titanium: Ίσως για καλύτερη μεταφορά της θερμότητας.
24MP μπροστά camera από 12MP
48MP telephoto camera από 12MP.
8x optical zoom with iPhone 17PM.
Οθόνη anti-reflective, more scratch resistant.
Μεγαλύτερη battery για iPhone 17PM
Ίσως reverse wireless charging (λιγότερο πιθανό).
Νέο πλαίσιο για την πίσω Camera στα pro.
Νέο χρώμα (απόχρωση orange) για τα Pro , τα βασικά (άσπρο , μάυρο, μπλέ) παραμένουν.
Ουσιαστικά η αύξηση της ram, η βελτίωση των καμερών και η βελτίωση της αυτονομίας της μπαταρίας (λογω: aluminium + vabor champers + μέγεθος μπαταρίας) είναι οι αλλαγές για φέτος.....
.
Τελευταία επεξεργασία από: COSTASK, 28/08/2025 - 09:03
Δημοσίευση Εχθές, 12:32
Συγκεντρώνω τις πιθανές αλλαγές από το περσινό μοντέλο, αν και από τις διαρροές η Apple πάντα κρατάει και κάποιες για την παρουσίαση:
Νέος A19 Pro chip (κλασικά όπως κάθε χρόνο νεο chip).
12GB RAM: Up 50% from the 8GB.
Νέο cooling system (Vapor chambers) για βελτιωμένες επιδόσεις.
Το Aluminum θα αντικαταστήσει το titanium: Ίσως για καλύτερη μεταφορά της θερμότητας.
24MP μπροστά camera από 12MP
48MP telephoto camera από 12MP.
8x optical zoom with iPhone 17PM.
Οθόνη anti-reflective, more scratch resistant.
Μεγαλύτερη battery για iPhone 17PM
Ίσως reverse wireless charging (λιγότερο πιθανό).
Νέο πλαίσιο για την πίσω Camera στα pro.
Νέο χρώμα (απόχρωση orange) για τα Pro , τα βασικά (άσπρο , μάυρο, μπλέ) παραμένουν.
Ουσιαστικά η αύξηση της ram, η βελτίωση των καμερών και η βελτίωση της αυτονομίας της μπαταρίας (λογω: aluminium + vabor champers + μέγεθος μπαταρίας) είναι οι αλλαγές για φέτος.....
.
θεωρω πως οι αλλαγες αυτες ιδιως στο Pro max ειναι καλες και αξιζει η αναβαθμιση ακομη και απο 16 pro max .
To μονο που με χαλαει ειναι το αλουμινιο αλλα ουτως η αλλος ολοι σε θηκη τα εχουμε οποτε και το βαρος θα μειωθει αλλα και το cooling system θα βοηθησει πολυ στην θερμοτητα της συσκευης .
Επισης τα 12 ram εννοειται καλοδεχουμενα .
Οι αναβαθμιση των καμερων ειναι επισης καλοδεχουμενη
Θεωρω οτι κατι καλο θα βγει στο τελος αν βεβαια και η τιμη αυξηθει μεσα στα λογικα πλαισια (μιας και εχουμε ακουσει για αυξηση ), διοτι αν ακουσουμε καμια τιμη εκκινησης στα 1700 ευρω το max , τοτε νομιζω πως αλλαζουν λιγο τα δεδομενα ....
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες