Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iMessage πρόβλημα

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1257 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 13/08/2025 - 06:06

Mε διαβεβαίωσαν από νόβα το πρόβλημα είναι δικό τους δεν φταίει η συσκευή

Ε τότε ή περιμένεις ή αλλάζεις πάροχο. Προσωπικά 15 μέρες για εμένα είναι πολλές.Ας μου έδιναν πίστωση και 1 πάγιο δώρο .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Lounes

Lounes

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 15/08/2025 - 19:10

Τι να την κάνω την πίστωση ή ένα πάγιο δώρο αν δεν δουλεύουν τα sms ούτε το iMessage δεν μπορώ να ενεργοποιήσω

#18   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1257 μηνύματα

Δημοσίευση 17/08/2025 - 05:33

Τι να την κάνω την πίστωση ή ένα πάγιο δώρο αν δεν δουλεύουν τα sms ούτε το iMessage δεν μπορώ να ενεργοποιήσω

Νομίζω ότι αν έχεις πρόβλημα και έχουν περάσει κάποιες μέρες χωρίς επίλυση , μπορείς να αποδεσμεύσεις χωρίς πέναλτι ( ρήτρα ) δηλαδή φεύγεις ατελώς . Εγώ αυτό θα έκανα στην θέση σου. Αν όπως λες το πάγιο δώρο δεν σε καλύπτει .

#19   Lounes

Lounes

iPH Member

• 328 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 17/08/2025 - 06:40

Θα περιμένω λίγο ακόμη διότι αυτό το νούμερο καρτοκινητό το έχω συνδυάσει με το σταθερό και βάζω 13 € το δίμηνο έχοντας 20g και 1000λεπτα το πρώτο μήνα και 15 g Kai 1000λεπτα το δεύτερο μήνα

#20   Giorgio2112

Giorgio2112

iPH Contributor

• 1257 μηνύματα

Δημοσίευση 18/08/2025 - 07:42

Όπως το πιστεύει ο καθένας Προσωπικά θα μου είχε κοστίσει εμένα.το έχω και επαγγελματικό , δεν λαμβάνω τα τρελά μηνύματα , όπως κλήσεις αλλα και πάλι .Εγω τα έχω όλα απεριόριστα και το μόνο που με νοιάζει είναι να δουλεύει.Δεν έχω χρόνο να μαλώνω με την κάθε εταιρεία ούτε να απολογούμαι σε πελάτες .Αλλα αν είσαι καλυμμένος εσύ. Τέλος.

Τελευταία επεξεργασία από: Giorgio2112, 18/08/2025 - 07:43

#21   sotsp

sotsp

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2025 - 16:01

Καλησπέρα, το πρόβλημα έχει να κάνει με τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων. Για κάποιο λόγο ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων στην Nova είναι άλλος για τις συνδέσεις με συμβόλαιο και άλλο για τις συνδέσεις free2go. Από λάθος δικό τους όλες οι esim free2go έχουν σεταρισμένο τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων που έχουν οι συνδέσεις με συμβόλαιο. Εγώ είχα το πρόβλημα από τις 7 Ιουλίου και ενώ τους έλεγα ποιό είναι το πρόβλημα για να το διορθώσουν, αυτό το έκαναν προχθές 25/08. Ενάμιση μηνά μετά. Τώρα δουλεύουν κανονικά τα μηνύματα

#22   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 487 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 27/08/2025 - 17:57

Καλησπέρα, το πρόβλημα έχει να κάνει με τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων. Για κάποιο λόγο ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων στην Nova είναι άλλος για τις συνδέσεις με συμβόλαιο και άλλο για τις συνδέσεις free2go. Από λάθος δικό τους όλες οι esim free2go έχουν σεταρισμένο τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων που έχουν οι συνδέσεις με συμβόλαιο. Εγώ είχα το πρόβλημα από τις 7 Ιουλίου και ενώ τους έλεγα ποιό είναι το πρόβλημα για να το διορθώσουν, αυτό το έκαναν προχθές 25/08. Ενάμιση μηνά μετά. Τώρα δουλεύουν κανονικά τα μηνύματα

Απορώ τους πήρε σχεδόν 2 μήνες να το διορθώσουν, τεσπα ευτυχώς διορθώθηκε, ξέρεις τελικά αν διόρθωσαν τον αριθμό στις esim ή αν άλλαξαν τον αριθμό εσωτερικά και έβαλαν τον ίδιο με τις συνδέσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: jtheogr, 27/08/2025 - 18:00

#23   sotsp

sotsp

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2025 - 19:13

Δεν ξέρω τι έκαναν τελικά. Την προηγούμενη φορά απ εγκατέστησα την eSIM από το iPhone μου και την έβαλα σε ένα android όπου εκεί μπορείς να δεις τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων αλλά δεν μπορούσα να τον αλλάξω. Τώρα να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να κάνω ξανά όλη την διαδικασία. Εξάλλου αφού δουλεύουν τα μηνύματα δεν το ψάχνω περισσότερο

#24   YpNoS

YpNoS

iPH User

• 109 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2025 - 19:16

Πρόσφατα χρειάστηκε να ενεργοποιήσω το iMessage της συζύγου μετά από αλλαγή κάρτας σε VDCU με ετήσιο εφάπαξ ως την πρόσφατη προσφορά.
Επικοινώνησα μαζί τους και μου εξήγησαν πως πρέπει να υπάρχει 1€ υπόλοιπο διαθέσιμο ώστε να στείλει το κινητό την έγκριση στην Αγγλία.
Το 1€ το πίστωσε η VD αμέσως και πράγματι σε λιγότερο από 24ω η υπηρεσία μαζί με το FaceTime είχαν ενεργοποιηθεί και για τον τηλεφωνικό αριθμό.
Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει κάπου, απλά το καταγράφω γιατί δεν το γνώριζα και μου έκανε εντύπωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#25   mihalis

mihalis

iPH Addict

• 684 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 27/08/2025 - 20:55

Δώσαμε στην μητέρα μου ένα iPhone 11, δεν χρησιμοποιεί πολύ το κινητό οπότε βάζει "αναγκαστικά" κάρτα για να μην έχει φραγές κλπ. Τώρα που έχει βάλει κάτι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει το iMessage;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες