Οχι ολα απενεργοποιημενα ειναι. Η ανοιχτη ακροαση λειτουργει κανονικα. Στο αυτι το βαζω στο τερμα απλα δεν ειναι δυνατο δυστυχως. Ελπιζω να διορθωθει με αναβαθμιση. Στειλτε feedback παιδια να ειμαστε πολλοι. Εγω εστειλα
Σωστός. Μόλις έστειλα κι εγώ
Δημοσίευση 24/10/2025 - 17:28
Οχι ολα απενεργοποιημενα ειναι. Η ανοιχτη ακροαση λειτουργει κανονικα. Στο αυτι το βαζω στο τερμα απλα δεν ειναι δυνατο δυστυχως. Ελπιζω να διορθωθει με αναβαθμιση. Στειλτε feedback παιδια να ειμαστε πολλοι. Εγω εστειλα
Σωστός. Μόλις έστειλα κι εγώ
Δημοσίευση 24/10/2025 - 21:47

Δημοσίευση 01/11/2025 - 19:32
New design is really growing on me. Είναι η πρώτη φορά που αφήνω τη συσκευή ανάποδα για να τη βλέπω. Me gusta!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα συμφωνήσω απόλυτα! Ενώ στη παρουσίαση ήμουν ντεμί, μόλις το πήρα η διχρωμία στη πλάτη με κέρδισε βλέποντας το. Ειδικά με clear θήκη.
Δημοσίευση 06/11/2025 - 20:24
Δημοσίευση 08/11/2025 - 06:42
Καλησπέρα στην παρέα, μια μικρή βοήθεια! iPhone 17 pro max όταν έχω κλήση και δεν απαντήσω δεν μένει στην οθόνη η ειδοποίηση πως είχα κλήση, γιατί;
Δημοσίευση 08/11/2025 - 12:15
Έλεγξε από ρυθμίσεις — γνωστοποιήσεις-αν έχεις επιλέξει πάντα ή κάτι άλλο, αν έχεις επιλέξει προγραμματισμένη σύνοψη και τι ρυθμίσεις και μετά και στο υποmenu τηλέφωνο
Μίλησα με Apple ,έκανα ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε,κατι είχε κολλήσει !
Δημοσίευση 08/11/2025 - 19:06
Μίλησα με Apple ,έκανα ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε,κατι είχε κολλήσει !
Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες γιατί το κάνει και σε μένα iphone 16pro.
Δημοσίευση 08/11/2025 - 19:29
Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες γιατί το κάνει και σε μένα iphone 16pro.
ρυθμίσεις-γενικα-μεταφορά ή επαναφορά-επαναφορά-ρυθμισεις δικτύου , βάζεις τον κωδικό του ίντερνετ μετά !
Δημοσίευση 27/11/2025 - 23:50
Τελικά δεν άντεξα και το χτύπησα και εγώ σε silver 17 pro max. Το είδα στο site του Γερμανού διαθέσιμο στη χωρητικότητα των 512GB. Παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα που μου το έδειχνε άμεσα διαθέσιμο με βάση τον ΤΚ της περιοχής μου, είπα να το κρατήσουν και πήγα και το πήρα. Ούτε προ κράτηση, ούτε προπαραγγελία, έτσι απλά. Πήρα και την clear θήκη. Ρε παιδιά, πόσο βελτίωσαν τη διαφανή θηκη σε εφαρμογή και σε ανταπόκριση πλήκτρων, έπαθα πλάκα σε σχέση με το παρελθόν. Πολύ tactile κουμπιά, και εφαρμογή χωρίς τριγμούς. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτό, γιατί ακόμη δουλεύει το back up. Ήρθε και με την 26.1, οπότε δεν ήθελε ενημέρωση. Καιρό είχα να το δω αυτό, συνήθως χρειαζόταν αναβάθμιση.
Υ.Γ.: Α ρε Billy, εσύ με ξεσήκωσες. Και θα συμφωνήσω ότι με την πλάτη γυρισμένη είναι πολύ ωραίο. Εγώ πάντα το έχω έτσι, οπότε με βόλεψε περισσότερο.
Δημοσίευση 29/11/2025 - 08:52
Τελικά δεν άντεξα και το χτύπησα και εγώ σε silver 17 pro max. Το είδα στο site του Γερμανού διαθέσιμο στη χωρητικότητα των 512GB. Παίρνω τηλέφωνο στο κατάστημα που μου το έδειχνε άμεσα διαθέσιμο με βάση τον ΤΚ της περιοχής μου, είπα να το κρατήσουν και πήγα και το πήρα. Ούτε προ κράτηση, ούτε προπαραγγελία, έτσι απλά. Πήρα και την clear θήκη. Ρε παιδιά, πόσο βελτίωσαν τη διαφανή θηκη σε εφαρμογή και σε ανταπόκριση πλήκτρων, έπαθα πλάκα σε σχέση με το παρελθόν. Πολύ tactile κουμπιά, και εφαρμογή χωρίς τριγμούς. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτό, γιατί ακόμη δουλεύει το back up. Ήρθε και με την 26.1, οπότε δεν ήθελε ενημέρωση. Καιρό είχα να το δω αυτό, συνήθως χρειαζόταν αναβάθμιση.
Υ.Γ.: Α ρε Billy, εσύ με ξεσήκωσες. Και θα συμφωνήσω ότι με την πλάτη γυρισμένη είναι πολύ ωραίο. Εγώ πάντα το έχω έτσι, οπότε με βόλεψε περισσότερο.
Xεχε για αυτό είμαστε εδώ, για να τζιράρουμε την αγορά!! Καλορίζικο και καλοδούλευτο! Silver και clear case είναι ο τέλειος συνδυασμός στα μάτια μου! Πράγματι, η φετινή clear θήκη είναι έτη φωτός μπροστά από τις προηγούμενες. Μηδέν τριγμούς μέχρι στιγμής, και ίσως τα καλύτερα κουμπιά της αγοράς (μαζί με τις TechWoven)!
Δημοσίευση 29/11/2025 - 11:02
Δημοσίευση 29/11/2025 - 12:04
Δημοσίευση 29/11/2025 - 14:09
Φοβίζει, αλλά έτσι ήταν πάντα. Δεν μοιυ έχει τύχει καμία φορά να πέσει και να χτυπήσει στο σημείο εκείνο. Και πίστεψε με, μου έχει πέσει αρκετές φορές. Απλά φέτος η διάφανη της Apple είναι η καλύτερη διάφανη με διαφορά. Τέλεια εφαρμογή, τέλεια πλήκτρα (ειδικά αυτό είναι απίστευτο), τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα με το λευκό στην πλάτη, πολύ καλό χείλος περιμετρικά της οθόνης. Το μόνο μείον εξακολουθεί να είναι το ότι γλιστράει σαν σαπούνι. Μεγάλη, πολύ μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν.
Δημοσίευση 01/12/2025 - 12:34
Έτσι, έτσι…!
Είδες από κοντά την techwoven; Μου έκανε ωραία εντύπωση στα διάφορα reviews αλλά αν την έχεις χρησιμοποιήσει, θέλω και την άποψή σου. Υφί, εφαρμογή, ανθεκτικότητα, χείλος προστασίας της οθόνης; Θέλω να χτυπήσω μέσα στο ΣΚ μια θήκη από Amazon λόγω Black Friday, αλλά αν η techwoven αξίζει, θα περιμένω. Μου έκανε εντύπωση της Pitaka η UltraGuard σε μαύρο και της Aulumu aramid finer. Τις είχα και τις δύο πέρυσι και μου άρεσαν πολύ. Η Aulumu με απασχολεί λίγο περισσότερο λόγω του αλουμινίου μην εμφανίσει γρατζουνιές, αλλά της Pitaka είναι φοβερή.
Προσωπικά δε την έχω χρησιμοποιήσει. Την έχω δει σε φίλου και μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Tactile buttons, πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι, έχει το ίδιος χείλος προστασίας της οθόνης με τη clear case (άρα ναι, υπάρχει).
Θα τη χτυπήσω το καλοκαίρι για να είναι καλυμμένο και το κάτω μέρος μιας και λόγο θάλασσας θα πετιέται σε τσάντες μέσα η συσκευή.
Ρε παίδες το κάτω που είναι ανοικτό δεν σας φοβίζει;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Την είχα κι εγώ αυτή τη φοβία, όταν τη χρησιμοποίησα πλέον μου έχει φύγει. Χθες το βράδυ έφαγε και μια τουμπίτσα μέσα στο σπίτι κανένα πρόβλημα. Η αφή όμως στο κάτω μέρος είναι μέρα με τη νύχτα με τις κλειστές που βρίσκει πρώτα το δάκτυλο σου πάνω στη θήκη.
Δημοσίευση 01/12/2025 - 16:00
Προσωπικά δε την έχω χρησιμοποιήσει. Την έχω δει σε φίλου και μου άφησε θετικότατες εντυπώσεις. Tactile buttons, πολύ ωραία αίσθηση στο χέρι, έχει το ίδιος χείλος προστασίας της οθόνης με τη clear case (άρα ναι, υπάρχει).
Θα τη χτυπήσω το καλοκαίρι για να είναι καλυμμένο και το κάτω μέρος μιας και λόγο θάλασσας θα πετιέται σε τσάντες μέσα η συσκευή.
Την είχα κι εγώ αυτή τη φοβία, όταν τη χρησιμοποίησα πλέον μου έχει φύγει. Χθες το βράδυ έφαγε και μια τουμπίτσα μέσα στο σπίτι κανένα πρόβλημα. Η αφή όμως στο κάτω μέρος είναι μέρα με τη νύχτα με τις κλειστές που βρίσκει πρώτα το δάκτυλο σου πάνω στη θήκη.
Η μπλε σε techwoven είναι sold out με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τις 3-4 εβδομάδες. Και δε μιλάω μόνο για Ελλάδα! Ούτε η ίδια η Apple το περίμενε…! Θα την χτυπήσω και εγώ εφόσον έχει το ίδιο χείλος με την διάφανη, δεν το συζητάω.
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες