Οχι ολα απενεργοποιημενα ειναι. Η ανοιχτη ακροαση λειτουργει κανονικα. Στο αυτι το βαζω στο τερμα απλα δεν ειναι δυνατο δυστυχως. Ελπιζω να διορθωθει με αναβαθμιση. Στειλτε feedback παιδια να ειμαστε πολλοι. Εγω εστειλα
Σωστός. Μόλις έστειλα κι εγώ
Δημοσίευση 24/10/2025 - 17:28
Οχι ολα απενεργοποιημενα ειναι. Η ανοιχτη ακροαση λειτουργει κανονικα. Στο αυτι το βαζω στο τερμα απλα δεν ειναι δυνατο δυστυχως. Ελπιζω να διορθωθει με αναβαθμιση. Στειλτε feedback παιδια να ειμαστε πολλοι. Εγω εστειλα
Σωστός. Μόλις έστειλα κι εγώ
Δημοσίευση 24/10/2025 - 21:47

Δημοσίευση 01/11/2025 - 19:32
New design is really growing on me. Είναι η πρώτη φορά που αφήνω τη συσκευή ανάποδα για να τη βλέπω. Me gusta!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Θα συμφωνήσω απόλυτα! Ενώ στη παρουσίαση ήμουν ντεμί, μόλις το πήρα η διχρωμία στη πλάτη με κέρδισε βλέποντας το. Ειδικά με clear θήκη.
Δημοσίευση 06/11/2025 - 20:24
Δημοσίευση 08/11/2025 - 06:42
Καλησπέρα στην παρέα, μια μικρή βοήθεια! iPhone 17 pro max όταν έχω κλήση και δεν απαντήσω δεν μένει στην οθόνη η ειδοποίηση πως είχα κλήση, γιατί;
Δημοσίευση 08/11/2025 - 12:15
Έλεγξε από ρυθμίσεις — γνωστοποιήσεις-αν έχεις επιλέξει πάντα ή κάτι άλλο, αν έχεις επιλέξει προγραμματισμένη σύνοψη και τι ρυθμίσεις και μετά και στο υποmenu τηλέφωνο
Μίλησα με Apple ,έκανα ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε,κατι είχε κολλήσει !
Δημοσίευση 08/11/2025 - 19:06
Μίλησα με Apple ,έκανα ρυθμίσεις δικτύου και έστρωσε,κατι είχε κολλήσει !
Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες γιατί το κάνει και σε μένα iphone 16pro.
Δημοσίευση 08/11/2025 - 19:29
Καλησπέρα. Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις έκανες γιατί το κάνει και σε μένα iphone 16pro.
ρυθμίσεις-γενικα-μεταφορά ή επαναφορά-επαναφορά-ρυθμισεις δικτύου , βάζεις τον κωδικό του ίντερνετ μετά !
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες