Atakes (δωρεάν εφαρμογή για iPhone, iPod Touch)
Από
nickbit
, 13/03/2010 22:15
56 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 28/03/2010 - 15:02
Tilter νμζω ότι είσαι ο μόνος παράξενος εδω μέσα! Εγώ πιστεύω και από το Arvyla Player να ήταν οι ήχοι (δεν είναι γιατί έχουν κάποια προβλήματα όπως τα αναφέρει ο Aster πιο πάνω) θα έλεγα ένα μεγάλο "_έστηκα" με το γνωστό γράμμα μπροστά διότι η εφαρμογή είναι τέλεια και μας προσφέρει γέλιο!!
Ad
Δημοσίευση 20/04/2010 - 11:37
Εγκρίθηκε το Atakes 1.1 με διπλάσιους ήχους και shake.
Δοκιμάστε το!
Δοκιμάστε το!
Δημοσίευση 20/04/2010 - 14:00
Μου ήρθε το update και όντως είναι ακόμα καλύτερη η εφαρμογή τώρα που προστέθηκαν κι άλλες ατάκες!
Όταν λες shake??
Όταν λες shake??
Δημοσίευση 20/04/2010 - 14:09
Κούνησε έντονα το κινητό και θα παιχθεί ένας από τους ήχους...
Δημοσίευση 20/04/2010 - 14:31
Νίκο,το transition (portrait/landscape) γιατί αφαιρέθηκε; (Προγραμματιστικά εννοώ)
Επίσης γιατί στην αρχή αργεί τόσο να ξεκινήσει;Είναι bugs ή απλά χρειάζονται πολύ δουλειά για να φτιαχτούν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,ενδιαφέρομαι προγραμματιστικά.
Πάντως έχει βελτιωθεί πολύ και αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα καλύτερη από όλες τις αντίστοιχες...
Ειδικά ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού τα σπάει!!!
Επίσης γιατί στην αρχή αργεί τόσο να ξεκινήσει;Είναι bugs ή απλά χρειάζονται πολύ δουλειά για να φτιαχτούν;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,ενδιαφέρομαι προγραμματιστικά.
Πάντως έχει βελτιωθεί πολύ και αυτή τη στιγμή είναι σίγουρα καλύτερη από όλες τις αντίστοιχες...
Ειδικά ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού τα σπάει!!!
Δημοσίευση 20/04/2010 - 15:24
Κατ' αρχήν θέλω να πω ότι το Atakes προέκυψε σαν πιλοτικό project του Νομοθεσία.
Ο σκοπός του ήταν να δοκιμαστούν κάποιες νέες τεχνολογίες πριν ενταχθούν στο Νομοθεσία και στα άλλα προγράμματά μου.
Μέσα στον κώδικα υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι ορατά στην έκδοση αυτή όπως το inApp purchase.
Περισσότερα σε επόμενη έκδοση.
Η έκδοση αυτή είναι ένα total rewrite της εφαρμογής κυρίως για το inApp purchase και για τον Page Controller.
Ο συνδυασμός Page Controller + Orientation Change ήταν προβληματικός.
Αποφάσισα να αφαιρέσω το orientation change το οποίο είναι ένα minor feature, παρά να αφιερώσω χρόνο να το κάνω να δουλέψει σωστά.
Όσον αφορά την καθυστέρηση στην αρχή νομίζω ότι είναι λίγο αυταπάτη, διότι το inteface εμφανίζεται αμέσως ενώ δεν είναι άμεσα responsive.
Θα το δω σε επόμενη έκδοση.
Ελπίζω να σε κάλυψα...
Ο σκοπός του ήταν να δοκιμαστούν κάποιες νέες τεχνολογίες πριν ενταχθούν στο Νομοθεσία και στα άλλα προγράμματά μου.
Μέσα στον κώδικα υπάρχουν και πράγματα που δεν είναι ορατά στην έκδοση αυτή όπως το inApp purchase.
Περισσότερα σε επόμενη έκδοση.
Η έκδοση αυτή είναι ένα total rewrite της εφαρμογής κυρίως για το inApp purchase και για τον Page Controller.
Ο συνδυασμός Page Controller + Orientation Change ήταν προβληματικός.
Αποφάσισα να αφαιρέσω το orientation change το οποίο είναι ένα minor feature, παρά να αφιερώσω χρόνο να το κάνω να δουλέψει σωστά.
Όσον αφορά την καθυστέρηση στην αρχή νομίζω ότι είναι λίγο αυταπάτη, διότι το inteface εμφανίζεται αμέσως ενώ δεν είναι άμεσα responsive.
Θα το δω σε επόμενη έκδοση.
Ελπίζω να σε κάλυψα...
Δημοσίευση 20/04/2010 - 19:43
Κούνησε έντονα το κινητό και θα παιχθεί ένας από τους ήχους...
Α,ΟΚ σ'ευχαριστώ!
Δημοσίευση 20/04/2010 - 20:08
γελασα με δυναμη με την ατακα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.....ωραιος...και μονο για αυτην την ατακα αξιζει να το εχω.ελπιζω να μπου κ αλλες...
Δημοσίευση 23/04/2010 - 23:17
Ευχαριστώ πολύ Νίκο!
Δημοσίευση 08/02/2012 - 14:18
Δημοσίευση 11/02/2012 - 12:18
Παιδιά μόλις την κατέβασα!
Μιλάμε για πολύ γέλιο ο <Ομορφάντρας>
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα
Μιλάμε για πολύ γέλιο ο <Ομορφάντρας>
Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες