Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
* * * * * 5 ψήφοι

iPad Review


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
66 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   mixail

mixail

    iPH User

  • 177 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/04/2010 - 14:08

Εαν δν έχεις δοκιμασει mixali το iPad είσαι ανίκανο να εκφέρεις γνώμη!
Και επειδή δεν έχει Flash τι έγινε? Μήπως δν μπορώ να δω Youtube? Και όχι μόνο και άλλα Site με βίντεο ,επειδη υπάρχουν τα αντίστοιχα App!
Usb ports? και που ξερεις εσυ πως δν θα βγει καποιο Accessorry?...θα συνεχισω αργοτερα να γραφω πρεπειι αν φύγω απο την δουλεια!



δεν ειμαι ανικανος να εκφερω γνωμη, πιστεψε με. εχω iphone και ξερω τι κανει καλα. ξερω δηλαδη τα πλεονεκτηματα του.και θα ηθελα ενα μεγαλο ipod touch με την "πολυτελεια" που προσφερει η μεγαλη του οθονη, οπως ειναι δηλαδη το ipad γιατι ξερω πολυ καλα τι ειναι αυτο που κανει καλα.. όμως θελω να αντικαταστησω το netbook μου και εχω καταλαβει οτι με το ipad δεν μπορω. και δεν μου αρεσει να εχω ενα σωρο μηχανηματα. και επισης δεν μου αρεσει και η λογικη οτι πρεπει να ανοιγω καποια εφαρμογη για να δω ενα συγεκριμενo site. επισης ειναι κακο να με κατακρινεις και να με λες ανικανο επειδη εσυ εισαι ευχαριστημενος με αυτο που ειδες.εγω δεν κατεκρινα κανεναν (θα μπορουσα να το κανω ανετα πιστεψε με) εσεις γιατι το κανετε? δεν μπορει να αντικαταστησει το netbook μου (προς το παρον ελπιζω)..τι ειναι αυτο που δεν καταλαβαινουν μερικοι? ειπα εγω οτι δεν θελω να εχω την αισθηση του Ipad? ειπα οτι χρειαζεται μερικα πραγματα ακομα για να μη χρειαζομαι και το netbook..απλα πραγματα. ελπιζω να εγινα κατανοητος..η λογικη "οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι με τους αλλους" δεν κολαει εδω..το εχω πει πολλες φορες αλλα καποιοι μαλον δεν το καταλαβαινουν..και σιγουρα εγινα κουραστικος να επαναλαμβανομε :)

Τελευταία επεξεργασία από: mixail, 08/04/2010 - 14:09


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   kitkat1

kitkat1

    iPH Contributor

  • 901 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2010 - 14:26

Έχουμε ξεφύγει λιγάκι ... Ο καθένας σχολιάζει τις απόψεις του άλλου (πολλές φορές απότομα) και γίνεται ένας χαμός . Ο καθένας φυσικά και μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του και να τη σχολιαζει κάποιος άλλος , όταν ξέρει ότι δε θα προκαλέσει το σχόλιό του κάποια <<διαμάχη>> .

Εσείς το μόνο που κάνετε είναι να σχολιάζετε την άποψη κάποιου άλλου σε σύγκριση με τη δική σας ! Πείτε μας τη δική σας ώστε να μπορέσουμε να τη σχολιάσουμε και εμείς , γνωρίζοντας ποια είναι η ολοκληρωμένη σας άποψη σχετικά με το θέμα <<iPad>> .

Όσο για την γκόμενα με το psp , δεν έχει να κάνει με το iPad και οι χρήστες έχουν και usernames !!! :rolleyes: Γιαυτό υπάρχουν άλλωστε ! ;)

Τελευταία επεξεργασία από: kitkat1, 08/04/2010 - 14:27


#48   Craven

Craven

    iPH newbie

  • 9 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2010 - 14:28

Κι εσείς (εκείνος ο σατανικός δράκος και η γκόμενα με το psp)θέλετε 2-3 αποπίσω για να σταματήσετε να σπέρνετε σ'ολη την blogοσφαιρα της ακατανόμαστες απόψεις σας γύρω από διάφορα τεχνολογικά θέματα(βλ. ipad). Δεν είναι δυνατόν όπου σταθώ και όπου βρεθώ να βλέπω : Το ipad έχει αστείο όνομα , το ipad ειναι ενα μεγάλο ipod touch , το ipad δεν έχει multitasking,multi και blender,το ipad δεν έχει flash,το ipad δεν έχει usb,το ipad είναι στραβό , το ipad δεν έχει πόδια,......και δεν συνεχίζω γιατί δεν τελειώνει ποτέ αυτό το καλαμπούρι. Όταν η apple παρουσίασε το ipad ,δεν είχε στο μυαλό της την μειοψηφία της τεχνολογίας , δηλαδή τα geeks που δεν ξέρουν τι θέλουν. Είχε στο μυαλό της τον απλό κόσμο ,που αναζητάει μια συσκευή για πλοήγηση στο internet ,multimedia,ebooks και παιχνίδια κι όχι την συσκευή των πάντων με multitasking 1821 εφαρμογών ταυτοχρόνως , με επεξεργαστή 7 Ghz , με τηλεφωνία και με jailbrake out of the box . Το ipad είναι κάτι ανάμεσα σε smartphone και φορητό υπολογιστή, δεν είναι και τα δυο μαζί τα ταυτοχρόνως επί 2 ;)

ΥΓ Χάχα , γελάω επίσης όταν βλέπω κάτι geeks(που παρεμπιπτόντως πριν έβριζαν to ipad μαζί με οποίον το υποστήριζε) να λιμπίζονται τις εφαρμογές του ipad και να λένε: για το iphone δεν έχει?


Εσύ μπορείς να γελάς και να κουράζεσαι.. όπως έγραψε ένας παραπάνω το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο μη έμπειρος χρήστης και όχι εγώ που ξέρω (λάθος το είπες "δεν ξέρετε") τι θέλω.. εγώ αν πάρω το ipad θα το πάρω εις γνώσην μου ότι δεν έχει όλα αυτά που θα έπρεπε να είχε και θα το πάρω για συγκεκριμένο λόγο να ανοίγω καμιά σελίδα έχωντας και το laptop μαζί για τα υπόλοιπα (προσωπικά θα προτιμούσα το slate αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ), αυτοί όμως που λέτε και ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν τους νοιάζει γιατί είναι άπειροι σκέφτηκες καθόλου ότι δεν τους "νοιάζει" γιατί απλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι όταν το χρειαστούν κάτι δεν θα είναι εκεί? σκέφτηκες ότι όταν πάει ο χρήστης που ΔΕΝ τον νοιάζει να συνδέσει την κάμερα του ή την φώτο του με usb να δει τις φωτογραφίες του θα μείνει μ....ας? σκέφτηκες πως όταν πάει να ανοίξει το site που πάντα έβλεπε και δεν θα φορτώνει δεν θα μπορεί? ή όταν πεί να περάσει καμιά ταινία απ το pc του για να πάρει στις διακοπές θα ανακαλύψει πως δεν μπορεί? όταν θα πάει να συνδέσει τον εξωτερικό του δίσκο, το κινητό του κτλ κτλ.. το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτός ο χρήστης που θα το πάρει ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν ξέρει τι ΔΕΝ κανει όχι το αν θα το πάρω εγώ που το ξέρω. Φυσικά και αυτός που ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι δεν κάνει είναι και αυτός που θα τονίσει τις αδυναμίες του. Η καραμέλα ότι αυτό προορίζεται για άπειρους χρήστες και δεν πειράζουν οι όποιες ελείψεις είναι χιλιομασημένη αλλά δεν λαμβάνει υπόψην ότι ο άπειρος χρήστης έχει μια φωτογραφική, έναν εξωτερικό σκληρό, μερικά divx που έστω και μηχανικά ξέρει να τα περνάει στο pc του. Ποιός θα τον ενημερώσει ότι αυτά τώρα δεν μπορεί να τα κάνει αφού αυτός δεν θα το σκεφτεί καν λόγο απειρίας να ρωτήσει? Με το να βλέπει στα reviews πόσο super duper είναι το ipad και με το να το βουλώνουν οι υπόλοιποι επειδή κουράζουν εσένα πιστεύεις πως ύπάρχει σωστή ενημέρωση? ΆΛΛΟ είμαι άπειρος και δεν γνωρίζω αν τελικά θα χρειαστώ κάτι και άλλο όντως δεν το χρειάζομαι, δεν μπορείτε να την καταλάβετε την διαφορά? Η σύγκριση με το iphone είναι εντελώς λάθος, και εκεί δεν γινόντουσαν βασικά πράγματα αλλά εκεί ο άπειρος χρήστης μπορούσε να κάνει το βασικότερο, να πάρει τηλέφωνο δηλαδή και το μόνο του σπάσιμο λογικά θα ήταν η έλειψη bluetooth αποστολής/λήψης, εδώ όμως που πάμε σε άλλη κατηγορία και πλασάρετε σαν κάτι που θα γεφυρώσει τα netbook με τα smartphone (!!) και μάλιστα θα είναι καλύτερο, τι ακριβώς θα περιμένει (άσχετα αν δεν το γνωρίζει) ο άπειρος χρήστης που θα νομίζει ότι θα αντικαταστήσει το netbook του ή το laptop του? λάθος τα έχετε καταλάβει τα πράγματα νομίζω, εντελώς ανάποδα για την ακρίβεια :)..

ps. Ξανατονίζω πως το να τα λέει κάποιος όλα αυτά που ΞΕΡΕΙ τις ελείψεις του δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν θα το εκτιμούσε ή δεν θα το αγόραζε σαν gadget αφού θα ήξερε ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδανική χρήση του, ίσως το πάρω και εγώ αν με εντυπωσιάσει σαν χρήση αφού ξέρω για ποιό λόγο θα το έπερνα ακριβώς, τα reviews όμως δεν είναι μόνο για μένα αλλά και για τον άπειρο χρήστη.

#49   hci1999

hci1999

    iPH newbie

  • 74 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/04/2010 - 14:38

Πήγε κανείς στο Πλαίσιο είχε πολύ κόσμο;

πήγα εγω
δεν ειχε κανεναν μπροστα και το επιασα. μπορω να πω οτι οντοσ η εμπειρια τοθ να κανεις πλοηγηση στο ιντερνετ ηταν μοναδικη. αλλα δυστηχως ειχε 4% μπαταρια και ξεφορτησε στα χερια μου. ζητησα φορτιστη μου φεραν αλλα εκανε πολυ ωρα να παρει μπρος και εφυγα. αλλα απο το λιγο που επεξα ηταν φανταστικο.
αναροτιεμαι και λεω οτι οκ εμενα πραγματικα δεν μου χριαζετε αλλα ομως θα ηθεαλ να το εχω. σηγουρα παντοσ στα ταξιδια δεν θα κουβαλουσα το macbook mou αν ειχα το ιπαντ

#50   bigboysworld

bigboysworld

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/04/2010 - 14:39

Πάντως εγώ θα είμαι απο τους πρώτους που θα το αγοράσει την έκδοση 3G μιας και για την χρηση που το θελω ειναι super. Απο εκει και περα για μενα τα μοναδικα χαρακτηριστικά που δεν εχει και ειναι απαραίτητα ειναι η μη ύπαρξη καμερας και μικροφώνου μιας και χωρίς αυτα δεν μπορείς να εχεις μια ολοκληρωμένη συσκευή επικοινωνίας που για μενα πολυ απαραίτητο σε φορητές συσκευές.

#51   AlexK

AlexK

    iPH Contributor

  • 1440 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:Alexkdef

Δημοσίευση 08/04/2010 - 15:11

αναρωτιέμαι και λέω ότι οκ εμένα πραγματικά δεν μου χρειάζεται αλλά όμως θα ήθελα να το έχω. Σίγουρα πάντως στα ταξίδια δεν θα κουβαλούσα το macbook μου αν είχα το ipad


+1 Είναι πολύ βολικότερο από το iPhone σε θέμα οθόνης.. εγώ πιστεύω πως όλους θα τους βόλευε ακόμα και τους πιο δύσπιστους !!!

#52   jig

jig

    iPH Elite Poster

  • 2009 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2010 - 15:17

Πάντως εγώ θα είμαι απο τους πρώτους που θα το αγοράσει την έκδοση 3G μιας και για την χρηση που το θελω ειναι super. Απο εκει και περα για μενα τα μοναδικα χαρακτηριστικά που δεν εχει και ειναι απαραίτητα ειναι η μη ύπαρξη καμερας και μικροφώνου μιας και χωρίς αυτα δεν μπορείς να εχεις μια ολοκληρωμένη συσκευή επικοινωνίας που για μενα πολυ απαραίτητο σε φορητές συσκευές.

Input and output

* Dock connector port
* 3.5-mm stereo headphone jack
* Built-in speaker
* Microphone
* Micro-SIM card tray (Wi-Fi + 3G model only)

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]


#53   gtzilas

gtzilas

    iPH newbie

  • 61 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/04/2010 - 15:19

Εσύ μπορείς να γελάς και να κουράζεσαι.. όπως έγραψε ένας παραπάνω το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο μη έμπειρος χρήστης και όχι εγώ που ξέρω (λάθος το είπες "δεν ξέρετε") τι θέλω.. εγώ αν πάρω το ipad θα το πάρω εις γνώσην μου ότι δεν έχει όλα αυτά που θα έπρεπε να είχε και θα το πάρω για συγκεκριμένο λόγο να ανοίγω καμιά σελίδα έχωντας και το laptop μαζί για τα υπόλοιπα (προσωπικά θα προτιμούσα το slate αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ), αυτοί όμως που λέτε και ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι δεν τους νοιάζει γιατί είναι άπειροι σκέφτηκες καθόλου ότι δεν τους "νοιάζει" γιατί απλά ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι όταν το χρειαστούν κάτι δεν θα είναι εκεί? σκέφτηκες ότι όταν πάει ο χρήστης που ΔΕΝ τον νοιάζει να συνδέσει την κάμερα του ή την φώτο του με usb να δει τις φωτογραφίες του θα μείνει μ....ας? σκέφτηκες πως όταν πάει να ανοίξει το site που πάντα έβλεπε και δεν θα φορτώνει δεν θα μπορεί? ή όταν πεί να περάσει καμιά ταινία απ το pc του για να πάρει στις διακοπές θα ανακαλύψει πως δεν μπορεί? όταν θα πάει να συνδέσει τον εξωτερικό του δίσκο, το κινητό του κτλ κτλ.. το πρόβλημα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτός ο χρήστης που θα το πάρει ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή δεν ξέρει τι ΔΕΝ κανει όχι το αν θα το πάρω εγώ που το ξέρω. Φυσικά και αυτός που ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι δεν κάνει είναι και αυτός που θα τονίσει τις αδυναμίες του. Η καραμέλα ότι αυτό προορίζεται για άπειρους χρήστες και δεν πειράζουν οι όποιες ελείψεις είναι χιλιομασημένη αλλά δεν λαμβάνει υπόψην ότι ο άπειρος χρήστης έχει μια φωτογραφική, έναν εξωτερικό σκληρό, μερικά divx που έστω και μηχανικά ξέρει να τα περνάει στο pc του. Ποιός θα τον ενημερώσει ότι αυτά τώρα δεν μπορεί να τα κάνει αφού αυτός δεν θα το σκεφτεί καν λόγο απειρίας να ρωτήσει? Με το να βλέπει στα reviews πόσο super duper είναι το ipad και με το να το βουλώνουν οι υπόλοιποι επειδή κουράζουν εσένα πιστεύεις πως ύπάρχει σωστή ενημέρωση? ΆΛΛΟ είμαι άπειρος και δεν γνωρίζω αν τελικά θα χρειαστώ κάτι και άλλο όντως δεν το χρειάζομαι, δεν μπορείτε να την καταλάβετε την διαφορά? Η σύγκριση με το iphone είναι εντελώς λάθος, και εκεί δεν γινόντουσαν βασικά πράγματα αλλά εκεί ο άπειρος χρήστης μπορούσε να κάνει το βασικότερο, να πάρει τηλέφωνο δηλαδή και το μόνο του σπάσιμο λογικά θα ήταν η έλειψη bluetooth αποστολής/λήψης, εδώ όμως που πάμε σε άλλη κατηγορία και πλασάρετε σαν κάτι που θα γεφυρώσει τα netbook με τα smartphone (!!) και μάλιστα θα είναι καλύτερο, τι ακριβώς θα περιμένει (άσχετα αν δεν το γνωρίζει) ο άπειρος χρήστης που θα νομίζει ότι θα αντικαταστήσει το netbook του ή το laptop του? λάθος τα έχετε καταλάβει τα πράγματα νομίζω, εντελώς ανάποδα για την ακρίβεια :)..


Πραγματικά είπες τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Συμφωνώ μαζί σου 100%. Δεν ξέρω τι γίνεται στο Αμέρικα κλπ αλλά ας πάρουμε την τεχνολογική γνώση των Ελλήνων. Δεν συναναστρέφεστε κανείς με χρήστες, τους οποίους εγώ αποκαλώ η "γενιά του facebook"? Αυτοί που μπαίνουν μέσα στο κατάστημα και λενε, θέλω ένα laptop για να μπαίνω fb...? Εγώ γνωρίζω πόσους χρήστες iphone που πραγματικά δεν έχουν ούτε account στο app store. Δεν πιστεύετε ότι μετά από λίγο θα καταντήσει βαρετό γι’αυτούς το serfing? Καθώς χωρίς account δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα άλλο. (δλδ πριν ρωτήσεις την apple αν θέλει να βάλεις κάτι στην συσκευή που αγόρασες :P)

Το όλο θέμα της συζήτησης είναι ένα πιστεύω: "Είναι για τον μέσο - άσχετο - απλό χρήστη"? Φυσικά δεν περιμένω να δουλεύω photoshop στο ipad. Αναρωτηθείτε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο craven πάνω και πείτε ποιος απλός χρήστης δεν τα κάνει αυτά.
Χρειάζεσαι ή όχι ένα ακόμα pc - mac (ότι θέλετε) για να του περάσεις δεδομένα μέσα (φώτο, βίντεο κλπ)? Πιστεύετε ότι έστω και αν δεχτεί ο χρήστης αυτά, μπορεί να δουλέψει άνετα με itunes όταν το 80% αγνοεί πλήρως τι είναι ουσιαστικά οι φάκελοι και πως θα κάνει synchronize?!

Σκεφτόμουν να πάρω ένα ipad στο πάτερα μου να ηρεμίσει το κεφάλι μου αλλά άντε να του εξηγήσω μετά πως να περάσει τις φωτογραφίες από την φωτογραφική στο ipad... Αφού του έλεγε τα 5-6 βήματα που χρειαζοντε τα οποία η apple απλά μπορούσε να προσπεράσει με ένα port και μια επιλογή «βρήκα εικόνες να τις περάσω» (που όταν και άμα το δούμε αυτό στο ipad 2 θα λέμε ZOMG τι έκαναν πάλι…), θα μου έλεγε «βρε αίντε παράτα μας, πάω να βλάλω με φιλμ φωτογραφίες)

Ως για το θέμα του αν είναι αντικειμενικό το review και ενημερώνει το αναγνώστη, ας με συγχωρέσουν οι admin που λέω κατηγορίες μέσω internet αλλά εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι είτε δουλεύετε στην apple είτε ότι είστε απλά πολύ πωρωμένοι με apple... Συγνώμη αλλά όταν δεν αναφέρονται τα μεγάλα μειονεκτήματα της συσκευής που ο απλός χρήστης αδυνατεί να καταλάβει ότι υπάρχουν δεν είναι αντικειμενικό το review. Σέβομαι απολύτως την προσπάθεια σας να μας κρατάτε ενήμερους, αλλά καλοπροαίρετα κάνω κριτική.

#54   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 08/04/2010 - 15:27

Για ακόμη μία φορά να τονίσουμε ότι το iPad δεν είναι laptop. Δεν ήρθε να αντικαταστήσει τα laptop αλλά ορίζει μία νέα κατηγορία. Το τελευταίο Keynote της παρουσίασής του το καθιστά σαφές.

Υ.Γ Φυσικά και δουλεύουμε για την Apple γι'αυτό και έχουμε αποκλειστικά ειδήσεις, reviews αλλά και πληροφορίες πριν από τους άλλους :-)
Behind the Scenes...

#55   animus

animus

    iPH User

  • 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Animus 2.0

Δημοσίευση 08/04/2010 - 16:07

Παιδία καταρχας να εκφρασω και εγω την γνώμη μου για το παρόν μηχανημα για να δημιουργήσω μία εικόνα απο την πλευρά μου.
Το iPad δεν είναι λάπτοπ αλλα ούτε κινητό άρα εγω που θα πάω να το πάρω και μάλιστα το 3G δν θα περιμένω να πέρνω τηλέφωνο και δν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια με ενοχλεί η έλλειψη Κάμερας γιατί για το skype το iPad +3G είναι φοβέρο!Η κάμερα θα το έκανε απλά σούπερ!Επιπλέον μόνο του Design του το λάτρεψα ακόμη και η μάνα μου
που δεν έχει ιδέα απο Η/Υ, της άρεσε!Και είπε χαρακτηρηστικα άντε πάρτο να διαβάζω κανέναν βιβλιο και εγω χωρίς να τρέχω στα βιβλιοπωλεία.Ειναι συσκευή για όλη την οικογένεια.Δεν ειναι για Extreme users που θέλουν να το κανουν να κάνει παπάδες.Αν και με το Jailbreak του θα γίνει και αυτό και μάλιστα περιμένω και κλήσεις τηλεφωνίκες οπως ένα κινητό αλλά αυτο είναι άλλο θέμα.
Η ΑΠΑΙΣΙΑ flash έχει πλεόν καταντήσει πράμα που δν βλέπετε,μπαίνεις να δείς βίντεο στο youtube και φρικάρει η cpu δλδ έλεος(Flash=cpu hog)!Αν σκεφτείς ειδικά το γεγονός ότι η τρύπα που είχε το λειτουργικό Snow Leopard με το που κυκλοφόρησε ήταν στο Adobe Flash player.(LoL)...Λίγα είναι τα έργα τέχνης που αξίζουν που γίνοται σε flash όπως είπε και ο iPhoneHellas παραπάνω.
Και κάλα γιατί εσείς της παλιας σχολής στον κόσμο τον υπολογιστών είστε τόσο κολλημένοι;;;Που είναι το κακο στο να φτιαχτούν τα site σε HTML5;;;Εδώ λέμε να προχωρήσουμε,όχι να μένουμε σταθερή και ακόμη χειρότερα να πάμε πίσω!(Δεν μιλάω για όλους αλλά δυστηχώς είστε οι περισσότεροι!).
Η έλλειψη usb ports εντάξει δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει η Apple μπορεί να βγάλει ένα Acessory κάτι τέλος πάντων .Αλλα έχει ήδη Acc. που είναι για SD κάρτες ,που έχουν οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα τα να μιλήσω για την αίσθηση της web πλοηγησής και για το απίστευτο gaming είναι περριτό τελείως.ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!
-
Θα έκανα κάποια επικριτικά σχόλια αλλά δεν το κάνω για να μην προκαλέσω διαμάχη απλώς μερική να βλέπουν το δάσος και όχι μόνο το δέντρο

Φιλικά Κώστας!

#56   bigboysworld

bigboysworld

    iPH newbie

  • 26 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/04/2010 - 19:30

Παιδία καταρχας να εκφρασω και εγω την γνώμη μου για το παρόν μηχανημα για να δημιουργήσω μία εικόνα απο την πλευρά μου.
Το iPad δεν είναι λάπτοπ αλλα ούτε κινητό άρα εγω που θα πάω να το πάρω και μάλιστα το 3G δν θα περιμένω να πέρνω τηλέφωνο και δν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια με ενοχλεί η έλλειψη Κάμερας γιατί για το skype το iPad +3G είναι φοβέρο!Η κάμερα θα το έκανε απλά σούπερ!Επιπλέον μόνο του Design του το λάτρεψα ακόμη και η μάνα μου
που δεν έχει ιδέα απο Η/Υ, της άρεσε!Και είπε χαρακτηρηστικα άντε πάρτο να διαβάζω κανέναν βιβλιο και εγω χωρίς να τρέχω στα βιβλιοπωλεία.Ειναι συσκευή για όλη την οικογένεια.Δεν ειναι για Extreme users που θέλουν να το κανουν να κάνει παπάδες.Αν και με το Jailbreak του θα γίνει και αυτό και μάλιστα περιμένω και κλήσεις τηλεφωνίκες οπως ένα κινητό αλλά αυτο είναι άλλο θέμα.
Η ΑΠΑΙΣΙΑ flash έχει πλεόν καταντήσει πράμα που δν βλέπετε,μπαίνεις να δείς βίντεο στο youtube και φρικάρει η cpu δλδ έλεος(Flash=cpu hog)!Αν σκεφτείς ειδικά το γεγονός ότι η τρύπα που είχε το λειτουργικό Snow Leopard με το που κυκλοφόρησε ήταν στο Adobe Flash player.(LoL)...Λίγα είναι τα έργα τέχνης που αξίζουν που γίνοται σε flash όπως είπε και ο iPhoneHellas παραπάνω.
Και κάλα γιατί εσείς της παλιας σχολής στον κόσμο τον υπολογιστών είστε τόσο κολλημένοι;;;Που είναι το κακο στο να φτιαχτούν τα site σε HTML5;;;Εδώ λέμε να προχωρήσουμε,όχι να μένουμε σταθερή και ακόμη χειρότερα να πάμε πίσω!(Δεν μιλάω για όλους αλλά δυστηχώς είστε οι περισσότεροι!).
Η έλλειψη usb ports εντάξει δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει η Apple μπορεί να βγάλει ένα Acessory κάτι τέλος πάντων .Αλλα έχει ήδη Acc. που είναι για SD κάρτες ,που έχουν οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα τα να μιλήσω για την αίσθηση της web πλοηγησής και για το απίστευτο gaming είναι περριτό τελείως.ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!
-
Θα έκανα κάποια επικριτικά σχόλια αλλά δεν το κάνω για να μην προκαλέσω διαμάχη απλώς μερική να βλέπουν το δάσος και όχι μόνο το δέντρο

Φιλικά Κώστας!



+1

#57   pcdoctorvirus

pcdoctorvirus

    iPH Member

  • 234 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/04/2010 - 21:34

καλησπέρα παιδιά
μια ερώτηση
το Ipad Μπορεί να παίξει .avi ταινίες?
αν ναι όπως το βλέπω θα μπορούσε άνετα να χρησιμοποιηθεί για να βλέπει κάποιος ταινίες στο αμάξι...

βέβαια το θέμα της μεταφοράς λόγω μη ύπαρξης usb port είναι λίγο περίεργο αλλά ελπίζουμε να λυθεί

#58   tsak4

tsak4

    iPH Member

  • 332 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:tsak4

Δημοσίευση 08/04/2010 - 22:23

how-to-turn-an-iphone-into-a-wireless-ipad-camera

#59   Nikos123

Nikos123

    iPH Addict

  • 691 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/04/2010 - 22:49

Παιδία καταρχας να εκφρασω και εγω την γνώμη μου για το παρόν μηχανημα για να δημιουργήσω μία εικόνα απο την πλευρά μου.
Το iPad δεν είναι λάπτοπ αλλα ούτε κινητό άρα εγω που θα πάω να το πάρω και μάλιστα το 3G δν θα περιμένω να πέρνω τηλέφωνο και δν με ενοχλεί καθόλου.
Βέβαια με ενοχλεί η έλλειψη Κάμερας γιατί για το skype το iPad +3G είναι φοβέρο!Η κάμερα θα το έκανε απλά σούπερ!Επιπλέον μόνο του Design του το λάτρεψα ακόμη και η μάνα μου
που δεν έχει ιδέα απο Η/Υ, της άρεσε!Και είπε χαρακτηρηστικα άντε πάρτο να διαβάζω κανέναν βιβλιο και εγω χωρίς να τρέχω στα βιβλιοπωλεία.Ειναι συσκευή για όλη την οικογένεια.Δεν ειναι για Extreme users που θέλουν να το κανουν να κάνει παπάδες.Αν και με το Jailbreak του θα γίνει και αυτό και μάλιστα περιμένω και κλήσεις τηλεφωνίκες οπως ένα κινητό αλλά αυτο είναι άλλο θέμα.
Η ΑΠΑΙΣΙΑ flash έχει πλεόν καταντήσει πράμα που δν βλέπετε,μπαίνεις να δείς βίντεο στο youtube και φρικάρει η cpu δλδ έλεος(Flash=cpu hog)!Αν σκεφτείς ειδικά το γεγονός ότι η τρύπα που είχε το λειτουργικό Snow Leopard με το που κυκλοφόρησε ήταν στο Adobe Flash player.(LoL)...Λίγα είναι τα έργα τέχνης που αξίζουν που γίνοται σε flash όπως είπε και ο iPhoneHellas παραπάνω.
Και κάλα γιατί εσείς της παλιας σχολής στον κόσμο τον υπολογιστών είστε τόσο κολλημένοι;;;Που είναι το κακο στο να φτιαχτούν τα site σε HTML5;;;Εδώ λέμε να προχωρήσουμε,όχι να μένουμε σταθερή και ακόμη χειρότερα να πάμε πίσω!(Δεν μιλάω για όλους αλλά δυστηχώς είστε οι περισσότεροι!).
Η έλλειψη usb ports εντάξει δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσει η Apple μπορεί να βγάλει ένα Acessory κάτι τέλος πάντων .Αλλα έχει ήδη Acc. που είναι για SD κάρτες ,που έχουν οι περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα τα να μιλήσω για την αίσθηση της web πλοηγησής και για το απίστευτο gaming είναι περριτό τελείως.ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!
-
Θα έκανα κάποια επικριτικά σχόλια αλλά δεν το κάνω για να μην προκαλέσω διαμάχη απλώς μερική να βλέπουν το δάσος και όχι μόνο το δέντρο

Φιλικά Κώστας!


Όταν θα φτάσει σε αυτό το σημείο και εξελιχθεί(καταφέρει έστω σε κάποιο βαθμό να αντικαταστήσει το laptop)το συζητάμε...προς το παρών για τους περισσότερους ίσως να είναι άχρηστο αφου τα ίδια πράγματα μπορείς να κάνεις και με το iphone.

#60   animus

animus

    iPH User

  • 179 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Animus 2.0

Δημοσίευση 08/04/2010 - 23:45

how-to-turn-an-iphone-into-a-wireless-ipad-camera

γαμάτο ορίστε πάει και το θέμα της κάμερας

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες