Εφαρμογές
Δημοσίευση 09/04/2012 - 01:29
και κατι αλλο.. θελω να βγαλω και τους φακελους απο την homescreen.. αλλα με το poof δεν εξαφανιζοντε οπως τα εικονιδια.. αλλα ουτε και με το springtomize..
ξερει κανεις κατι?
Ad
Δημοσίευση 09/04/2012 - 10:23
Όταν είναι ξεκλειδωτη η οθόνη και χτυπάει το τηλ δεν μπορω να το συκωσω δεν πάτιεται η αποδοχη
Είναι jailbreak
Μήπως κάποιο tweak
Τελευταία επεξεργασία από: s93060, 09/04/2012 - 10:25
Δημοσίευση 09/04/2012 - 11:15
Δημοσίευση 09/04/2012 - 12:21
Δυστυχως δε νομιζω οτι γινεται αυτο που θες.. Και εγω κατι αντιστοιχο ηθελα να κανω με το dock αλλα οσο κ να εψαξα δεν βρηκα λυση. Ουτε καν μεσα σε φακελο δεν μπορεις να τους βαλεις (πχ αν εχεις το springtomize) αφου μετα δεν τους εμφανιζει το dock για επιλογη. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις η να βαλεις το infinidock, να τους βαλεις σε καποια σελιδα στο κατω dock και να κλειδωσεις να μην γυρναει.καποιος για το dock???
και κατι αλλο.. θελω να βγαλω και τους φακελους απο την homescreen.. αλλα με το poof δεν εξαφανιζοντε οπως τα εικονιδια.. αλλα ουτε και με το springtomize..
ξερει κανεις κατι?
Δημοσίευση 09/04/2012 - 12:57
ειναι κρυμενοι.. απλος εβαλα το dock και θελω να μην υπαρχου καθολου στην σελιδα..ουτε κρυμενοι..
δεν μπορει να μην υπαρχει κατι.. τοοοοοσα τουικ για το παραμικρο υπαρχουν.. γιαυτο τιποτα?
ειναι και το transporter, αλλα αυτο απλος τα κανει ολα αορατα!
Δημοσίευση 09/04/2012 - 13:07
αν εχει βαλει καποιο θεμα στην lock screen αυτο εχει το προβλημαΜερικες φορες θελει λιγο παραπανω προσπαθεια για να πατηθει..4-5 φορες..Τρωει σκαλωματα μαλλον..
Δημοσίευση 09/04/2012 - 15:12
Κι ομως δεν πρεπει να υπαρχει τιποτα..αυτο εχω κανει τωρα!!!
ειναι κρυμενοι.. απλος εβαλα το dock και θελω να μην υπαρχου καθολου στην σελιδα..ουτε κρυμενοι..
δεν μπορει να μην υπαρχει κατι.. τοοοοοσα τουικ για το παραμικρο υπαρχουν.. γιαυτο τιποτα?
ειναι και το transporter, αλλα αυτο απλος τα κανει ολα αορατα!
Δεν ειναι πολυς καιρος που εψαχνα το ιδιο για να τους κρυψω και να τους βαλω στο dock και εριξα πολυ ψαξιμο κ δεν βρηκα τιποτα. Μονο αυτο που σου ειπα με το infinidock.
Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:18
Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:43
Καλησπερα και χρονια πολλα,καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα καλη Ανασταση.Ερωτηση για το springtoomize,το θεωρειτε καλη εφρμογη?το εχω καιρο αλλα πολλες φορες τα κανει μανταρα,ισως επειδη κανει πολλα πραγματα μαζι.Επισης σε πολλα posts σχετικα με τις πιο top εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει,βλεπω πολλους να μην το εχουν το sprigtoomize και να εχουν πολλα διαφορετικα tweks που ομως τα περιλαμβανει το springtoomize.Ερωτηση λοιπον, βαζουμε αυτο για να κανουμε πολλα μαζι?η βαζουμε μια μια εφαρμογη για καθε δουλεια ξεχωριστα?και μια αληθεια επισης ειναι η εξης:ολα οσα κανει δεν τα χρησιμοποιουμε ποτε.
Το συγκεκριμενο σε cracked εκδοσεις εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα στο φορουμ. Το εχω αγορασμενο απο την μερα που κυκλοφορησε και δεν εχω παρατηρησει σχεδον κανενα προβλημα.. Το θετικο επισης ειναι οτι ο δημιουργος ασχολειται συχνα και διορθωνει τα προβληματα που εμφανιζονται αλλα κ προσθετει κ νεες δυνατοτητες.
Προσωπικα το προτιμω και το προτεινω, αφου ναι μεν σχεδον κανενας δεν θα εκμεταλλευτει το 100% των δυνατοτητων της, αλλα απο την αλλη γιατι να επιβαρυνεις τζαμπα το iphone με χιλια δυο αλλα tweaks κ να μην βαλεις αυτο και να ξεμπερδευεις για οτι χρειαστεις?
Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:48
σε ευχαριστω φιλε μου για τη γνωμη σουΚαλησπερα και χρονια πολλα,
Το συγκεκριμενο σε cracked εκδοσεις εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα στο φορουμ. Το εχω αγορασμενο απο την μερα που κυκλοφορησε και δεν εχω παρατηρησει σχεδον κανενα προβλημα.. Το θετικο επισης ειναι οτι ο δημιουργος ασχολειται συχνα και διορθωνει τα προβληματα που εμφανιζονται αλλα κ προσθετει κ νεες δυνατοτητες.
Προσωπικα το προτιμω και το προτεινω, αφου ναι μεν σχεδον κανενας δεν θα εκμεταλλευτει το 100% των δυνατοτητων της, αλλα απο την αλλη γιατι να επιβαρυνεις τζαμπα το iphone με χιλια δυο αλλα tweaks κ να μην βαλεις αυτο και να ξεμπερδευεις για οτι χρειαστεις?
Δημοσίευση 16/04/2012 - 08:31
υπαρχει καποιο tweak για να κανει αναδιπλωση κειμενου στο safari ?
εψαξα αλλα δε βρηκα κατι. οποτε μηπως ξερετε ?
Δημοσίευση 17/04/2012 - 18:22
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 17
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες