Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 20 ψήφοι

Εφαρμογές

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
6997 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2116   SCORPHIE29

SCORPHIE29

iPH Addict

• 601 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/04/2012 - 01:29

καποιος για το dock???
και κατι αλλο.. θελω να βγαλω και τους φακελους απο την homescreen.. αλλα με το poof δεν εξαφανιζοντε οπως τα εικονιδια.. αλλα ουτε και με το springtomize..
ξερει κανεις κατι?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2117   s93060

s93060

iPH Contributor

• 925 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/04/2012 - 10:23

Βοήθεια παιδιά
Όταν είναι ξεκλειδωτη η οθόνη και χτυπάει το τηλ δεν μπορω να το συκωσω δεν πάτιεται η αποδοχη
Είναι jailbreak
Μήπως κάποιο tweak

Τελευταία επεξεργασία από: s93060, 09/04/2012 - 10:25

#2118   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/04/2012 - 11:02

Aν έχεις SBSettings πήγαινε More - Mobile Substrate Addons, κλείστα όλα και άνοιγε ένα ένα να δεις ποιο φταίει.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 09/04/2012 - 11:03

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#2119   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 09/04/2012 - 11:15

Μερικες φορες θελει λιγο παραπανω προσπαθεια για να πατηθει..4-5 φορες..Τρωει σκαλωματα μαλλον..

#2120   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/04/2012 - 12:21

καποιος για το dock???
και κατι αλλο.. θελω να βγαλω και τους φακελους απο την homescreen.. αλλα με το poof δεν εξαφανιζοντε οπως τα εικονιδια.. αλλα ουτε και με το springtomize..
ξερει κανεις κατι?

Δυστυχως δε νομιζω οτι γινεται αυτο που θες.. Και εγω κατι αντιστοιχο ηθελα να κανω με το dock αλλα οσο κ να εψαξα δεν βρηκα λυση. Ουτε καν μεσα σε φακελο δεν μπορεις να τους βαλεις (πχ αν εχεις το springtomize) αφου μετα δεν τους εμφανιζει το dock για επιλογη. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι αν εχεις η να βαλεις το infinidock, να τους βαλεις σε καποια σελιδα στο κατω dock και να κλειδωσεις να μην γυρναει.

#2121   SCORPHIE29

SCORPHIE29

iPH Addict

• 601 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2012 - 12:57

αυτο εχω κανει τωρα!!!
ειναι κρυμενοι.. απλος εβαλα το dock και θελω να μην υπαρχου καθολου στην σελιδα..ουτε κρυμενοι..
δεν μπορει να μην υπαρχει κατι.. τοοοοοσα τουικ για το παραμικρο υπαρχουν.. γιαυτο τιποτα?
ειναι και το transporter, αλλα αυτο απλος τα κανει ολα αορατα!

#2122   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12930 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 09/04/2012 - 13:07

Μερικες φορες θελει λιγο παραπανω προσπαθεια για να πατηθει..4-5 φορες..Τρωει σκαλωματα μαλλον..

αν εχει βαλει καποιο θεμα στην lock screen αυτο εχει το προβλημα

#2123   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2012 - 15:12

αυτο εχω κανει τωρα!!!
ειναι κρυμενοι.. απλος εβαλα το dock και θελω να μην υπαρχου καθολου στην σελιδα..ουτε κρυμενοι..
δεν μπορει να μην υπαρχει κατι.. τοοοοοσα τουικ για το παραμικρο υπαρχουν.. γιαυτο τιποτα?
ειναι και το transporter, αλλα αυτο απλος τα κανει ολα αορατα!

Κι ομως δεν πρεπει να υπαρχει τιποτα..
Δεν ειναι πολυς καιρος που εψαχνα το ιδιο για να τους κρυψω και να τους βαλω στο dock και εριξα πολυ ψαξιμο κ δεν βρηκα τιποτα. Μονο αυτο που σου ειπα με το infinidock.

#2124   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:18

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα καλη Ανασταση.Ερωτηση για το springtoomize,το θεωρειτε καλη εφρμογη?το εχω καιρο αλλα πολλες φορες τα κανει μανταρα,ισως επειδη κανει πολλα πραγματα μαζι.Επισης σε πολλα posts σχετικα με τις πιο top εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει,βλεπω πολλους να μην το εχουν το sprigtoomize και να εχουν πολλα διαφορετικα tweks που ομως τα περιλαμβανει το springtoomize.Ερωτηση λοιπον, βαζουμε αυτο για να κανουμε πολλα μαζι?η βαζουμε μια μια εφαρμογη για καθε δουλεια ξεχωριστα?και μια αληθεια επισης ειναι η εξης:ολα οσα κανει δεν τα χρησιμοποιουμε ποτε.

#2125   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9284 μηνύματα

Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:43

καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα καλη Ανασταση.Ερωτηση για το springtoomize,το θεωρειτε καλη εφρμογη?το εχω καιρο αλλα πολλες φορες τα κανει μανταρα,ισως επειδη κανει πολλα πραγματα μαζι.Επισης σε πολλα posts σχετικα με τις πιο top εφαρμογες που εχουμε εγκαταστησει,βλεπω πολλους να μην το εχουν το sprigtoomize και να εχουν πολλα διαφορετικα tweks που ομως τα περιλαμβανει το springtoomize.Ερωτηση λοιπον, βαζουμε αυτο για να κανουμε πολλα μαζι?η βαζουμε μια μια εφαρμογη για καθε δουλεια ξεχωριστα?και μια αληθεια επισης ειναι η εξης:ολα οσα κανει δεν τα χρησιμοποιουμε ποτε.

Καλησπερα και χρονια πολλα,
Το συγκεκριμενο σε cracked εκδοσεις εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα στο φορουμ. Το εχω αγορασμενο απο την μερα που κυκλοφορησε και δεν εχω παρατηρησει σχεδον κανενα προβλημα.. Το θετικο επισης ειναι οτι ο δημιουργος ασχολειται συχνα και διορθωνει τα προβληματα που εμφανιζονται αλλα κ προσθετει κ νεες δυνατοτητες.
Προσωπικα το προτιμω και το προτεινω, αφου ναι μεν σχεδον κανενας δεν θα εκμεταλλευτει το 100% των δυνατοτητων της, αλλα απο την αλλη γιατι να επιβαρυνεις τζαμπα το iphone με χιλια δυο αλλα tweaks κ να μην βαλεις αυτο και να ξεμπερδευεις για οτι χρειαστεις?

#2126   ioannis66

ioannis66

iPH Enthousiast

• 546 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 14/04/2012 - 14:48

Καλησπερα και χρονια πολλα,
Το συγκεκριμενο σε cracked εκδοσεις εχουν αναφερθει αρκετα προβληματα στο φορουμ. Το εχω αγορασμενο απο την μερα που κυκλοφορησε και δεν εχω παρατηρησει σχεδον κανενα προβλημα.. Το θετικο επισης ειναι οτι ο δημιουργος ασχολειται συχνα και διορθωνει τα προβληματα που εμφανιζονται αλλα κ προσθετει κ νεες δυνατοτητες.
Προσωπικα το προτιμω και το προτεινω, αφου ναι μεν σχεδον κανενας δεν θα εκμεταλλευτει το 100% των δυνατοτητων της, αλλα απο την αλλη γιατι να επιβαρυνεις τζαμπα το iphone με χιλια δυο αλλα tweaks κ να μην βαλεις αυτο και να ξεμπερδευεις για οτι χρειαστεις?

σε ευχαριστω φιλε μου για τη γνωμη σου

#2127   ChefGeorge

ChefGeorge

iPH newbie

• 83 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/04/2012 - 08:31

καλημερα και χρονια πολλα.
υπαρχει καποιο tweak για να κανει αναδιπλωση κειμενου στο safari ?
εψαξα αλλα δε βρηκα κατι. οποτε μηπως ξερετε ?

#2128   floper

floper

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 17/04/2012 - 18:22

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω με ποια εφαρμογή μπορώ να κάνω το iPhone να εκφράζει το όνομα της επαφής που με καλεί.? Όπως αυτό στα Νοκια κινητά? Ευχαριστώ Προκαταβολικά ;)

#2129   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113593 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 17/04/2012 - 18:24

iCallAnnounce και CallTell.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif