Εφαρμογές
Ad
Δημοσίευση 15/02/2013 - 22:43
ναι το ξερω οτι δεν μπορουν μαζι, απλως κρατησα το lockinfo και ρωτω αν υπαρχει καποιο αλλο που μου δινει την δυνατοτητα να χωρισω το nc σε σελιδεςΚαι τα 2 μαζ'ι δε μπορείς να τα έχεις..
Είτε το IntelliScreenX θα έχεις, είτε το LockInfo.
Για τις σελίδες μόνο το Intelli έχει τη δυνατότητα.
Δημοσίευση 16/02/2013 - 10:01
Δημοσίευση 16/02/2013 - 13:20
Μπλοκάρει κανονικά iMessages/Facetime.
Οταν σου στελνει μηνυμα καποιος του ερχεται αναφορα παραδοσης;;;
Δημοσίευση 16/02/2013 - 14:00
Καλησπέρα παιδιά. Μία ερώτηση και εγώ. Έχω αγοράσει κι εγώ εδώ και καιρό το protube και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μέσω του Bridge μεταφέρω κάποια τραγούδια στη βιβλιοθήκη μουσικής του ipod υποτίθεται. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι κάποια τραγούδια που κατεβάζω όταν πάω να τα περάσω αλφαβητικά δεν τα τοποθετεί στο σωστό σημείο. Τυχαία αναφέρω πως κατέβασα μία ακουστική version του Dream On των Aerosmith σήμερα και μόλις πήγα να το περάσω αφού το μετονόμασα, στη βιβλιοθήκη μου το εμφάνιζε στους καλλιτέχνες στο γράμμα "E". Και μου το έχει κάνει με 5-6 άλλα. Ξέρουμε τι φταίει και πώς διορθώνεται το πρόβλημα γιατί έχει αρχίσει να επικρατεί ένα μπάχαλο στη βιβλιοθήκη μου;;;;
Ευχαριστώ πολύ!!!
Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι αλλά κανείς που έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;
Δημοσίευση 16/02/2013 - 22:40
Tι εννοείς?
Μπορείς εσυ απο μηνύματα να απενεργοποίησεις το "αποδεικτικά ανάγνωσης".
Μου στελνει πχ καποιος που εχει νοκια-samsung που εχει αναφορα παραδοσης κ μ στελνει μηνυμα!σ αυτον παει αναφορα οτι παραδοθηκε κανονικα η μενει σε εκκρεμοτητα;;;
Δημοσίευση 16/02/2013 - 23:14
Δημοσίευση 16/02/2013 - 23:17
πως λεγεται η εφαρμογη που βαζουμε μεσα σε φακελο οσες εφαρμογες θελουμε
FolderEnhancer η InfiniFolders.
Προτιμησε το πρωτο.
Δημοσίευση 16/02/2013 - 23:22
ειχα δει ενα βιντεο που καποιος ειχε σε lockscreen lockinfo και το intelli......x για nc σε λοιπες σελιδες. το προσπαθησα αλλα δεν το καταφερα μου φαινεται μπερδεψουρα το intelli.....x και ετσι τελικα αγορασα σολο το messages+Και τα 2 μαζ'ι δε μπορείς να τα έχεις..
Είτε το IntelliScreenX θα έχεις, είτε το LockInfo.
Για τις σελίδες μόνο το Intelli έχει τη δυνατότητα.
Δημοσίευση 16/02/2013 - 23:24
μπορεις και απο το scrollingboard να το κάνεις αυτο που κατα την γνώμη μου ειναι πιο ομορφο!πως λεγεται η εφαρμογη που βαζουμε μεσα σε φακελο οσες εφαρμογες θελουμε
Δημοσίευση 16/02/2013 - 23:30
Μου στελνει πχ καποιος που εχει νοκια-samsung που εχει αναφορα παραδοσης κ μ στελνει μηνυμα!σ αυτον παει αναφορα οτι παραδοθηκε κανονικα η μενει σε εκκρεμοτητα;;;
Αυτό δε το γνωρίζω καθόλου μιας και το iBlackList δεν το έχω..
ειχα δει ενα βιντεο που καποιος ειχε σε lockscreen lockinfo και το intelli......x για nc σε λοιπες σελιδες. το προσπαθησα αλλα δεν το καταφερα μου φαινεται μπερδεψουρα το intelli.....x και ετσι τελικα αγορασα σολο το messages+
Ε και τα 2 μαζί δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα 'χεις..
Ψιλομπάχαλο..
Δημοσίευση 16/02/2013 - 23:32
το ξερω το ειδα απο πρωτο χερι. αλλα να υπαρχουν μερικοι αναποφασιστοι που τα θελουν και τα δυο. εγω μακαρι να μην ειχε αναβαθμιστει το lockinfo. ειναι καπως ποιο δυσχρηστο για μενα τωρα απο το παλιο.Αυτό δε το γνωρίζω καθόλου μιας και το iBlackList δεν το έχω..
Ε και τα 2 μαζί δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα 'χεις..
Ψιλομπάχαλο..
Δημοσίευση 17/02/2013 - 11:24
Το πρόβλημα ειναι ότι ενώ τα σβήσω απο εκει στην βιβλιοθήκη παραμένουν τα ονόματα τους και όταν παταω για να παίξουν αυτα η παίζει κάποιο άλλο η προχωράει στο επόμενο
Επικρατεί ένα μπάχαλο δηλαδη στη βιβλιοθήκη
Τη βοήθεια σας παρακαλω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 42
0 μέλη, 42 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες