Ακου εκει λογικη... το βγαζουν μια μερα πριν την κυκλοφορια του iOs 4 και μετα η εφαρμογη δεν υποστηριζει multitasking παρα μονο notifications που βγαινουν οποτε θελουν!Και δεν εβγαλαν και εκδοση για ipad
Windows Live Messenger: Έρχεται στο iPhone!
Από
iPhoneHellas
, 28/04/2010 11:13
114 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 05/07/2010 - 14:37
Ad
Δημοσίευση 06/07/2010 - 07:01
Να δουλευε κιολας τι καλα που θα ηταν..
Δημοσίευση 06/07/2010 - 07:03
Aν το κατεβασετε απο το US appstore δεν εχει κανενα προβλημα. το εχω απο την πρωτη μερα λειτουργιας του και λειτουργει κανονικα
Δημοσίευση 06/07/2010 - 12:12
Από US το έχω κι εγώ, και τα notifications δεν παίζουν πάντα.
Btw, δεν έχει σημασία από που θα το κατεβάσεις, το ίδιο app είναι. Μπορείς να τσεκάρεις και MD5 checksum.
Btw, δεν έχει σημασία από που θα το κατεβάσεις, το ίδιο app είναι. Μπορείς να τσεκάρεις και MD5 checksum.
Δημοσίευση 06/07/2010 - 13:33
δεν με τρελανε και εμενα πιστευω πως το fring και το IM+(ακομα και το lite) ειναι πολυ καλυτερα...
Δημοσίευση 07/07/2010 - 22:01
Μα να μην μου χει ερθει ουτε μια φορα push notification.... . Τραγικη εφαρμογη. Θα παραμεινω κολλημενος στο mBoxMail για τα mail μου.
Δημοσίευση 14/09/2010 - 11:14
Σήμερα κυκλοφόρησε στο US STORE, αναβάθμιση της εφαρμογής που σε γενικές γραμμές καλύπτει όλα όσα την κατηγορήσαμε.
αναλυτικότερα :
What's New In Version 1.1
• iOS 4 fast-switching !
• Facebook chat
• Friends list filters
• Hide off-line contacts in Settings !
• Faster access to change status & sign-out
• Support for 31 languages
δεν κάνει λόγο για διόρθωση τυχόν bugs ή του προβλήματος με τα push notifications, αν και ίσως το τελευταίο διορθώνεται με την υποστήριξη fast-app switching. προς το παρόν δεν προλαβαίνω να δοκιμάσω το update, αν το κάνει κάποιος πάντως ας μας παραθέσει τις εμπειρίες του.
αναλυτικότερα :
What's New In Version 1.1
• iOS 4 fast-switching !
• Facebook chat
• Friends list filters
• Hide off-line contacts in Settings !
• Faster access to change status & sign-out
• Support for 31 languages
δεν κάνει λόγο για διόρθωση τυχόν bugs ή του προβλήματος με τα push notifications, αν και ίσως το τελευταίο διορθώνεται με την υποστήριξη fast-app switching. προς το παρόν δεν προλαβαίνω να δοκιμάσω το update, αν το κάνει κάποιος πάντως ας μας παραθέσει τις εμπειρίες του.
Δημοσίευση 14/09/2010 - 11:18
Nice..Για να δούμε..
Δημοσίευση 14/09/2010 - 12:52
Την πέρασαν έκανα sign in πάτησα home ξαναμπήκα αλλά πάλι είδα το connecting to messenger.. @@
Δημοσίευση 14/09/2010 - 13:13
1. Ειναι available και στο Ελληνικο Store
2. Προσωπικα την περασα, την εκανα "minimize" με home και μετα lock το iphone.
Οταν μου στειλανε μηνυμα, μου ηρθε κανονικα χωρις καθυστερηση οποτε φαινεται να λειτουργει κανονικα (τελος παντων..πιο κανονικα απο πριν).
Παρατηρησα οτι αν κανεις login στο app δεν σε "πεταει" απο τον desktop client (ενω εχω επιλογη να μενω μονο με ενα session ανοιχτο).
Ενω, οταν εκανα login απο το PC μου ηρθε notification οτι αποσυνδεθηκα.
2. Προσωπικα την περασα, την εκανα "minimize" με home και μετα lock το iphone.
Οταν μου στειλανε μηνυμα, μου ηρθε κανονικα χωρις καθυστερηση οποτε φαινεται να λειτουργει κανονικα (τελος παντων..πιο κανονικα απο πριν).
Παρατηρησα οτι αν κανεις login στο app δεν σε "πεταει" απο τον desktop client (ενω εχω επιλογη να μενω μονο με ενα session ανοιχτο).
Ενω, οταν εκανα login απο το PC μου ηρθε notification οτι αποσυνδεθηκα.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες