Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone HD (?)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   iPodTouchPro

iPodTouchPro

    iPH Elite Poster

  • 3187 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 17/05/2010 - 21:17

Σύμφωνα με σημερινές αναφορές, η Apple έκανε μια μεγάλη παραγγελία iPhones επόμενης γενιάς τα οποία ίσως να βαπτιστούν "iPhone HD." Οι DigiTimes δηλώνουνπως η νέα συσκευή θα έχει οθόνη αφής ανάλυσης 960×640, και διπλάσια χωρητικότητα RAM στα 512MB, καθώς και μεγαλύτερη μπαταρία. Η αναφορά λέει πως η Foxconn, η ίδια εταιρεία η οποία κατασκευάζει το τωρινό iPhone, δέχθηκε μια παραγγελία για παράδοση 24 εκατομμυρίων συσκευών από τον Ιούνιο.

Αναρτημένη εικόνα


Ο Ming-Chi Kuo από την ομάδα έρευνας της DigiTimes λέει πως η νέα οθόνη υψηλής ανάλυσης θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία "in-plane switching" (IPS), την οποία διαθέτει και το iPad καθώς επίσης και ο iMac 27-ιντσών για να βελτιωθεί η ορατότητα της οθόνης όταν την βλέπουμε υπό γωνία. Η οθόνη (σύμφωνα με πληροφορίες από την LG Display και την Prime View International) διαθέτει επίσης FFS (fringe-field switching) για καλύτερη ανάγνωση κάτω από το φως του ήλιου, δίνοντας έμφαση στην εστίαση της Apple σε e-readers. Η οθόνη λέγεται πως θα είναι 33% λεπτότερη από την υπάρχουσα, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για μεγαλύτερη μπαταρία παρεχόμενη από την Simplo Technology και την Dynapack International Technology. Το teardown που έκανε το Gizmodo έδειξε μια μπαταρία 16% μεγαλύτερη από αυτήν του iPhone 3GS.

Ο Kuo αναφέρει επίσης ότι το νέο τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή A4 system-on-a-chip με το iPad, αντί του πολυπύρηνου Cortex A9, και ότι η RAM θα αυξηθεί στα 512MB. Το τηλέφωνο του Gizmodo, αντιθέτως, διέθετε 256MB RAM, όπως και το τηλέφωνο που αποκαλύφθηκε στη Βιετναμέζικη ιστοσελίδα την περασμένη εβδομάδα.

[via ModMyi]

Τελευταία επεξεργασία από: iPodTouchPro, 17/05/2010 - 21:42


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Darkoulis

Darkoulis

    iPH Elite Poster

  • 2313 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G
  • GameCenter:Darkoulis

Δημοσίευση 17/05/2010 - 23:33

πολυ ευχάριστα νέα... άντε κάνω οικονομιές να πάρω και αυτό το iPhone να μπεί στην συλογή :lol: :lol: :lol:

Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1





Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες