Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Απορίες, σχόλια για το iTunes

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2412 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1531   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/02/2012 - 14:58

Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4 αγορασμένο από Vodafon τη 10/05/11.
Τώρα σκοπεύω να αγοράσω το iPhone 4s
Θα παρακαλούσα να μου πείτε πως μπορώ να σώσω τα apps που έχω κατεβάσει απο το AppStore, τις επαφές, τα τραγούδια (δικά μου και αγορασμένα), τις φωτογραφίες όχι αυτές που έβγαλα με τη κάμερα αλλά αυτές που έχω περάσει στο τηλέφωνο αλλά δε θυμάμαι πως.
Στο iTunes τώρα φαίνονται τα apps, τα τραγούδια,τα περασμένα βίντεο. Δε φαίνονται οι επαφές και οι φωτογραφίες που έχω περάσει παρόλο που μου λέει τον αριθμό αυτών.
Θέλω να κρατήσω στο καινούριο τηλέφωνο το ίδιο ID και γενικά τον ίδιο λογαρισμό που έχω και τώρα.
Πώς μπορούν να γίνουν όλα αυτά; Δεν έχω κάνει J/B ή κάτι παρόμοιο.

Ευχαριστώ

1) πας iTunes - store - authorize computer
2) iTunes - file - purchases transfer ωστε να μεταφερθει οτιδηποτε εχεις αγορασει απο το iTunes ( music, tones, apps, books etc)
3) δες εαν εχουν συγχρονιστει οι επαφες σου στο www.icloud.com
4) οι photos που εχεις συγχρονησει με την συσκευη απο pc.. δεν γινεται να τις επαναφερεις στο pc.. ειναι one way γι αυτο και θα πρεπει να ψαξεις να τις βρεις στο pc σου.. και να τις συγχρονισεις ξανα.

διαβασε και τα παρακατω θα σου ειναι χρησιμα στο μελλον.

Πώς να συγχρονίσετε φωτογραφίες και βίντεο από το iTunes στο iPhone

http://www.macuser.g...up-mac-pc-7225/

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1532   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 03/02/2012 - 15:44

Στο iTunes βλέπω τα τραγούδια, τα apps και κάποια μουσικά βίντεο που έχω κατεβάσει με real player και στη συνέχεια τα έχω μετατρέψει σε mp4 και τελικά με copy past τα πέρασα στη library του iTunes. Άρα αυτά μπορούν να μεταφερθούν έτσι;
Τις επαφές τις έχασα στη προσπάθεια μου να τις κάνω buck up με ένα app το my contact και δεν υπάρχουν πουθενά. Έχουν σβηστεί κι από το τηλέφωνο χωρίς εγώ να επιλέξω κάτι τέτοιο. Κάποιες ίσως τις βρω από παλιά τηλέφωνα αλλά κάποιες όχι. Τι να πω...
Να ρωτήσω κάτι τελευταίο, όταν έχω στη κατοχή μου το καινούριο τηλέφωνο χρειάζεται κάτι να ξέρω για να το συνχρονίσω στο ίδιο λογαριασμό με το παλιό και όταν το κάνω αυτό πως θα διαγράψω τα αρχεία από το τηλέφωνο που θα πουλήσω;

Ευχαριστώ

#1533   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 03:47

Λοιπόν τα τραγούδια, τα βίντεο και τα apps μεταφέρθηκαν στο ολοκαίνουργιο 4s. Τις επαφές δεν τις βρήκα πουθενά. Να θυμίσω ότι είχαν χαθεί στη προσπάθεια μου να τις κάνω buck up με τη βοήθεια του my contact, το pro μάλιστα. Πλήρωσα για να σβήσω τις επαφές, μεγάλος μαζόχας
Να σημειώσω επίσης ότι οι φωτογραφίες περάστηκαν όλες!!! Και τις κάμερες και αυτές που είχα περάσει μέσω του κομπιούτερ. Όλες με το συνχρωνισμό.
Όλα τα αρχεία έχουν παραμείνει και στο 4άρι. Οπότε τι κάνουμε τώρα; Πως σβήνουν τι στιγμή που το 4άρι θα πουληθεί;

#1534   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 05/02/2012 - 11:55

Πώς να συγχρονίσετε φωτογραφίες και βίντεο από το iTunes στο iPhone

http://www.macuser.g...up-mac-pc-7225/

1. Επειδη δεν θέλω να βάζω τα video στις photos για να συγχρονίζω... θέλω τις ταινιες/video μου να τα βάζω στο Movies και να μου ανοίγουν στο Videos (οχι στο photos).... ποια διαδικασια πρεπει να κάνω?..... dran n drop στο Movies του itunes δεν γίνεται.

2. Εχετε να προτεινετε προγραμματα για convert σε mp4 και ενσωμάτωσης υποτιτλων?

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 05/02/2012 - 11:57

#1535   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 05/02/2012 - 12:00

Ρε παιδακια ενω εχω τσεκαρει στο itunes την επιλογη να γινεται μεσω wifi συγχρονισμος...Και ενω εχω κανει δυο τρεις φορες συγχρονισμο με καλωδιο δεν λεει να μου ανοιξει η επιλογη συγχρονισμος οταν παω να το κανω απο τις ρυθμισεις του κινητου και εκει που λεει συγχρονισμος μεσω wifi!
XS Max 256 Gb Space Gray

#1536   georgioskio

georgioskio

iPH Contributor

• 1787 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:georgioskio

Δημοσίευση 05/02/2012 - 12:26

Κανεις δεν μπορει να με βοηθησει?? :(
XS Max 256 Gb Space Gray

#1537   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 13:22

Οκ βρήκα πως να περνάω movies... το θέμα είναι ότι μου εμφανίζει ενα video που δεν το εχω συγχρονίσει απο παλιό συγχρονισμό...δεν υπάρχει στο Movies του Library για να το σβήσω... πως βγαίνει?

#1538   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 14:01

...δεν υπάρχει στο Movies του Library για να το σβήσω... πως βγαίνει?

Την σβήνεις από το library με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο της ταινίας που θέλεις να σβήσεις. Στον επόμενο συνχρονισμό θα στη σβήσει από το τηλέφωνο

#1539   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 14:26

Την σβήνεις από το library με δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο της ταινίας που θέλεις να σβήσεις. Στον επόμενο συνχρονισμό θα στη σβήσει από το τηλέφωνο

Ναι το βρήκα... ηθελε swype πανω στο video και σου εμφάνιζε επιλογή Delete... αλλά που να το φανταστώ. Thanks anyway! :)

#1540   GusTheOne

GusTheOne

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 05/02/2012 - 23:55

παιδιά καλησπέρα... θέλω να κάνω μια ερώτηση η οποία ίσως έχει απαντηθεί εδώ αλλά πολλές η σελίδες για να το ψάξω και επίσης όσο και αν έψαξα στο search δεν μου έβγαλε κάτι... τεσπα έχω ένα 3GS 16GB στην 4.3.3 JB και έχω ένα θέμα, όταν το συνδέω με itunes κάτω στην μπάρα πέραν των υπολοίπων στοιχείων όπως φωτογραφίες μουσική κλπ μου βγάζει και ένα άλλο ονόματι "others" το οποίο είναι σε μέγεθος αρκετά μεγάλο και μου τρώει σχεδόν 4GB χώρο.
Μπορεί κάποιος αν γνωρίζει να μου πει πως να μειώσω τον χώρο που καταλαμβάνει αυτό ? έκανα σήμερα την τελευταία αναβάθμιση του itunes αλλά υπήρχε και από πριν...

#1541   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 06/02/2012 - 00:00

Στo Οther πιάνουν πολύ χώρο τα Artwork απο τη μουσική σου.

Καλό είναι να κάνεις μια εκκαθάριση.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1542   GusTheOne

GusTheOne

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 00:02

όταν λες εκκαθάριση λες να σβήσω κάποια άλμπουμ από την μουσική μου ???

#1543   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 06/02/2012 - 11:40

Λοιπόν πέρασα όπως είπα τη μουσική τα βίντεο και τα apps μέσω iTunes στη καινούργια συσκευή. Υπάρχουν όμως και στη παλιά. Οπότε τι κάνω εφόσον σκοπεύω να πουλήσω τη παλιά; Τα σβήνω και πώς; Τα αφήνω; Αν τα σβήσω δε θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη καινούρια συσκευή όταν την συνδέσω στο iTunes κάποια στιγμή για συνχρονισμό και πέρασμα κάποιων αρχείων ας πούμε;

#1544   nikman

nikman

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 09:31

Παιδιά ας μου απαντήσει κάποιος επειδή ήδη έχω πάρει το καινούριο μοντέλο κι έχω βάλει πρός πώληση το παλιό εδώ στο φόρουμ τι να κάνω με τα 11 giga apps που έχει στη μνήμη και τα οποία έχουν περάσει και στο καινούριο. Τα σβήνω με κάποιο τρόπο που θα μου πείτε έτσι ώστε να μη σβήσουν και στο καινούριο; Τα αφήνω για τον αγοραστή και ας κρατήσει αυτός όποια θέλει; Οτιδήποτε μου προτείνετε όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να διασφαλίζει κι εμένα αλλά και τον αγορασή. Δηλαδή κι εγώ να έχω στο νέο μου τηλέφωνο αυτά τα apps που κράτησα (δεν τα κράτησα όλα) και ο αγοραστείς να πάρει το τηλέφωνο με τα apps και να μπορεί στη πορεία να προσταφαιρέσει ότι θέλει χωρίς να χρεώσει την κάρτα μου και χωρίς να χάσω κάποιο υλικό από το καινούριο τηλέφωνο.

Τελευταία επεξεργασία από: nikman, 08/02/2012 - 09:37

#1545   DINFUN

DINFUN

-

• 16182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/02/2012 - 09:40

Εάν η συσκευη σου είναι clean μπορείς να κανείς reset μέσα απο τη συσκευη,
Εάν η συσκευη σου είναι jailbroken μπορείς να κανείς restore και να την παραδόσεις ώστε ο νέος κάτοχος να την ενεργοποιήσει απο το μηδέν !

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες