Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

DoubleSMS - Νέα εφαρμογή αποστολής οικονομικών SMS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/06/2010 - 10:59

...Μικρή παρατήρηση που ξέχασα να επισημάνω παραπάνω!

Αν κατάλαβα καλά, μπορούμε μόνο να στέλνουμε SMS από το iPad σε διαφορά τηλέφωνα, και όχι να λαμβάνουμε! (στο iPad!) όπως μπορούσαμε να κάνουμε π.χ. με το Global AQ! (αφού μας έδινε έναν 'μοναδικό' αριθμό για το iPad!)

Αν αληθεύει αυτό! σκεφτόσαστε να βάλλεται κάτι 'ανάλογο' ώστε να μπορούμε να στέλνουμε και να λαμβάνουμε SMS στο iPad μας!

Φιλικά,

Αγαπητέ φίλε, δεν έχουμε στο πρόγραμμα τέτοια λειτουργικότητα, όχι τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον.

Οι λόγοι :
- Θέλουμε να δίνουμε τη δυνατότητα στο χρήστη να στέλνει μηνύματα σα να τα έστειλε από το κινητό του κι όχι από καινούργιο νούμερο, δυσκολεύοντας τους παραλήπτες. Το να υποστηρίξουμε και τα δυο, θα κάνει την εφαρμογή πιο δύσκολη στην εγκατάσταση και χρήση, κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε.
- Ο "μοναδικός" αριθμός που σου δίνει είναι αριθμός εξωτερικού, οπότε αν μου στείλεις ένα μήνυμα και θέλω να σου απαντήσω, χρεώνομαι με διεθνή χρέωση !!!
- Η λειτουργικότητα του "μοναδικού" αριθμού δεν υποστηρίζεται από όλα τα δίκυτα κινητής τηλεφωνίας.

Τέλος μιας και ανέφερες το Global AQ, μόλις κατέβασα την τελευταία του έκδοση και δεν υποστηρίζει 160 ελληνικούς χαρακτήρες, κάτι που είναι πολύ μείον για εμάς τους Ελληνες...

Φιλικά,
Κυριάκος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   Achaian

Achaian

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2010 - 15:51

Καλησπερα!
Μολις αγορασα την εφαρμογη σας απο το IPAD μου. Το θεμα ειναι οτι κατα την διαρκεια της δημιουργιας του λογαριασμου απο τα settings,με ενημερωνει οτι θα μου σταλει verification code στο κινητο που δηλωσα.
ΛΑμβανοντας υποψη οτι χρησιμοποιω μια q card που εχω κοψει την sim και την μετετρτεψα σε micro-sim, και χρησιμοποιω για 3g ιντερνετ χρηση, καθως και οτι SMS δεν λαβανει το IPAD, πως μπορω να βρω με αλλο τροπο το verification code ετσι ωστε να ενεργοποιησω την εφαρμογη?
η μονη λυση ειναι να παρω micro-sim adapter που θα ηθελα να αποφυγω μιας και γαι την ανανεωση των δωρεαν ΜΒ που μου δινει η καρτοκινητη σκοπευω να χρησιμοποιω την εφαρμογη σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

#48   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2010 - 16:26

Καλησπερα!
Μολις αγορασα την εφαρμογη σας απο το IPAD μου. Το θεμα ειναι οτι κατα την διαρκεια της δημιουργιας του λογαριασμου απο τα settings,με ενημερωνει οτι θα μου σταλει verification code στο κινητο που δηλωσα.
ΛΑμβανοντας υποψη οτι χρησιμοποιω μια q card που εχω κοψει την sim και την μετετρτεψα σε micro-sim, και χρησιμοποιω για 3g ιντερνετ χρηση, καθως και οτι SMS δεν λαβανει το IPAD, πως μπορω να βρω με αλλο τροπο το verification code ετσι ωστε να ενεργοποιησω την εφαρμογη?
η μονη λυση ειναι να παρω micro-sim adapter που θα ηθελα να αποφυγω μιας και γαι την ανανεωση των δωρεαν ΜΒ που μου δινει η καρτοκινητη σκοπευω να χρησιμοποιω την εφαρμογη σας.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπέρα !

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ταυτοποίησης του κινητού σου. Πρέπει να γνωρίζουμε με σιγουριά ότι το κινητό είναι όντως δικό σου για να μπορείς να στέλνεις μηνύματα και να φαίνεται το συγκεκριμένο νούμερο ως αποστολέας!

Το θέμα όμως ουσιαστικά δεν είναι αυτό. Ακόμα κι αν κανεις verify το κινητό σου, από τη στιγμή που έχεις βάλει τη sim στο iPad και δε μπορείς να λάβεις μηνύματα, θα έχεις το εξής πρόβλημα :
Θα στέλνεις μηνύματα τα οποία θα φαίνεται οτι πάνε από το νούμερο της SIM σου, οπότε όταν κάποιος σου απαντήσει στα μηνύματα αυτά, θα πηγαίνουν στη SIM, οπότε εσυ δε θα τα λαμβάνεις ποτέ.

Το λογικό λοιπόν είναι να έχεις μια δεύτερη SIM. Μια στο κινητό σου και μια στο iPad σου. Τη SIM που έχεις στο iPad τη χρησιμοποιείς μονο για ιντερνετ. Τη SIM που έχεις στο κινητό τη χρησιμοποιείς για να λαμβάνεις στο κινητό τα μηνύματα που θα έρχονται ως απαντήσεις στα μηνύματα που θα στέλνεις απο το iPad. Οπότε, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να βάλεις το νούμερο της SIM του κινητού σου στην εφαρμογή μας, κι οχι το νούμερο της SIM που έχεις στο iPad.

Και για να το κανω λιγο πιο κατανοητό ... ας πούμε πως έχεις ένα νούμερο 697ΧΧΧΧ111 και ένα άλλο 697ΧΧΧΧ9999.
Το 697ΧΧΧΧ111 το έχεις στο κινητό σου
Το 697ΧΧΧΧ999 το έχεις στο ipad.

Στην εφαρμογή μας θα βάλεις το 697ΧΧΧΧ111.

Έτσι τα μηνύματα που θα στέλνεις θα φαίνεται οτι τα στέλνεις απο το κινητό σου και οι απαντήσεις θα πηγαίνουν στο κινητό σου.

Ελπίζω να βοήθησα !

Φιλικά,
Κυριάκος

#49   Achaian

Achaian

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2010 - 16:42

καταλαβαινω περιπου το concept.το θεμα ειναι οτι απλα θελω μεσω SMS να ενεργοποιω τα επιπλεον ΜΒ της καρτοκινητης.Οποτε δεν με πολυ απασχολει η ληψη μηνυματων περαν της χρησης αυτης.
Οποτε πιστευω οτι μια δευτερη σιμ απλα δεν βοηθα.Οποτε παμε απλα σε adapter απο οτι φαινεται.
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

#50   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 30/06/2010 - 18:38

καταλαβαινω περιπου το concept.το θεμα ειναι οτι απλα θελω μεσω SMS να ενεργοποιω τα επιπλεον ΜΒ της καρτοκινητης.Οποτε δεν με πολυ απασχολει η ληψη μηνυματων περαν της χρησης αυτης.
Οποτε πιστευω οτι μια δευτερη σιμ απλα δεν βοηθα.Οποτε παμε απλα σε adapter απο οτι φαινεται.
Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.

Τώρα κατάλαβα τι ακριβώς ήθελες να κάνεις.

Δυστυχώς αυτό που θες είναι αδύνατον. Η ενεργοποίηση υπηρεσιών όπως αυτή των επιπλέον MB γίνεται με SMS που λαμβάνεται σε shortcoce, δηλαδή κάποιο (συνήθως) 5ψήφιο νούμερο που ανήκει στην συγκεκριμένη εταιρία τηλεφωνίας. Η εφαρμογή μας (όπως και καμια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή) δεν έχει τη δυνατότητα να στείλει σε τέτοιου είδους νούμερα. Οι εφαρμογές που στέλνουν SMS μέσω internet μπορούν να στείλουν μόνο σε κανονικά νούμερα.

Φιλικά,
Κυριάκος

#51   Achaian

Achaian

iPH newbie

• 32 μηνύματα

Δημοσίευση 01/07/2010 - 01:03

Μαλιστα. Κριμα. Οπως και να εχει παρολο που δεν με εξυπηρετει οπως φαινεται η εφαρμογη, συνεχιζουμε να στηριζουμε τους Ελληνες developers. Keep it up!!! :D
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου!

#52   stacy

stacy

iPH Elite Poster

• 2103 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/05/2011 - 22:09

Πολύ ωραία εφαρμογή. Μπράβο!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1