Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

DoubleSMS - Νέα εφαρμογή αποστολής οικονομικών SMS

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/06/2010 - 19:55

Δεν μας έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο.
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μας στείλεις ένα screenshot ?
Σε περίπτωση που δε γνωρίζεις, μπορείς να πάρεις screenshot πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί που κλειδώνει το τηλέφωνο ταυτόχρονα.

Επίσης, αν δεν το έκανες ήδη, προσπάθησε να κάνεις logout από το iTunes.
Πήγαινε στα Settings του iPhone (όχι της εφαρμογής) και από εκεί στο Store και κάνε logout. Μετά δοκίμασε να αγοράσεις πάλι. Αν δεν πετύχει, στείλε μας το screenshot και το username που χρησιμοποιείς για το iTunes, να το προωθήσουμε στην Apple να δούμε τι φταίει.

Ευχαριστώ και λυπάμαι για την ταλαιπωρία !

Επειδή έχουν γίνει αρκετά post για το θέμα αυτό και για να μη ψάχνει κάποιος που έπεσε κατευθείαν εδώ, ο φίλος μας ο kondan είχε πρόβλημα στο να αγοράσει μέσα από την εφαρμογή. Το μήνυμα ήταν κάτι σχετικό με το sandbox. Κάνοντας έρευνα στον ιντερνετ, βρήκα αυτό το forum SOLUTION for “This is not a Test User account. Please create a new account in the Sandbox environment.”.

Εν συντομία, αν έχετε σπάσει το κινητό σας (jailbroken), τότε πιθανό να μη μπορείτε να κάνετε αγορές από εφαρμογές που πουλάνε εντός της ίδιας της εφαρμογής (το λεγόμενο InApp purchases).

Στο forum που έχω κάνει link προτείνουν
1. Απεγκατάσταση του DoubleSMS
2. Απεγκατάσταση του AppSync
3. Reboot του κινητού
4. Εγκατάστση του DoubleSMS
5. SignOut από το iTunes (Settings > Store > Sign out)

Δεν έχω σπάσει το κινητό μου οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες, αλλά στην παραπάνω διαδικάσία θα αναγκαστείτε να ξανα-αγοράσετε την εφαρμογή μας.
Για να το αποφύγετε αυτό, προτείνω να κάνετε sync τα applications σας με το iTunes και να κάνετε τα παραπάνω βήματα, αλλά στο βήμα 4, αντί να την ξανα-αγοράσετε, απλά να την περάσετε από το iTunes όπου θα έχει σωθεί με το sync.

Αγαπητέ φίλε kondan, αν δοκιμάσεις την παραπάνω διαδικασία, παρακαλώ κάνε post τα αποτελέσματα, προς γνώση των υπολοίπων.

Επίσης βρήκα και αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι για πιο προχωρημένους χρήστες : Fix InApp purchases

Φιλικά,
Κυριάκος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   kondan

kondan

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2010 - 00:31

Μπορω να αγορασω credits απο το website της εταιρειας;
Κουραστηκα που τα διαβασα φαντασου να τα εκανα κι ολας!!!

#33   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 13/06/2010 - 07:40

Ναι, αν έχετε κανει jailbreak και δυσκολεύεστε να κάνετε αγορές μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να πηγαίνετε στο www.doublesms.com, κάνετε login με το username/password που έχετε δώσει και στην iPhone εφαρμογή και μετά πάτε στο "Buy Credits".

Οι τιμές είναι καλύτερες στο website, λόγω του μεγάλου ποσοστού που κρατάει η Apple για αγορές μέσα από την εφαρμογή !

Φιλικά,
Κυριάκος

#34   iatsa

iatsa

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 15/06/2010 - 09:54

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλουμε να σας παρακινήσουμε να δώσετε τις κριτικές σας για την εφαρμογή μας στο App Store. Γι ‘ αυτό το λόγο προσφέρουμε δωρεάν SMS credits σε καθέναν από εσάς που θα αφήσει μια κριτική και βαθμολογία της εφαρμογής.
Δώστε την κριτική σας και αφήστε ένα comment εδώ στο forum στο οποίο θα αναφέρεται το user name που χρησιμοποιείται στην εφαρμογή DoubleSMS και το nickname με το οποίο αφήσατε το comment – βαθμολογία στο App Store.
Π.χ.
Double SMS User: atsa
App Store Nickname: iPhoneAddict

Μόλις εμφανιστεί η κριτική σας στο App Store εμείς θα σας δώσουμε τα ακόλουθα δωρεάν SMS credits:
- Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει αγορά credits, θα σας δώσουμε 10 επιπλέον SMS credits
- Αν έχετε πραγματοποιήσει κάποια αγορά, θα σας δώσουμε 50% επιπλέον SMS credits της τελευταίας σας αγοράς. Πχ. Αν η τελευταία σας αγορά ήταν 100 credits θα πάρετε άλλα 50 δωρεάν, αν αγοράσατε 200 θα πάρετε άλλα 100.

Η προσφορά ισχύει ως την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 και ώρα 24:00.

Ευχαριστούμε για την ως τώρα υποστήριξη,
Νάσος & Κυριάκος

#35   kondan

kondan

iPH User

• 190 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2010 - 22:36

Εκανα θετικο review στο appstore, to username mou στην εφαρμογη ειναι kondan.
Το username μου στο appstore ειναι το email μου,θελετε να σας το γραψω κι αυτο;
Aγορασα και 200 credits (και για να επανελθω σε οσα λεγαμε τις προηγουμενες ημερες, με αφησε καποια στιγμη να τις κανω το appstore χωρις να κανω τιποτα παραπανω, προσπαθησα τυχαια κ το δεχτηκε)

#36   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2010 - 23:37

Μόλις άφησα θετικό(τατο) feedback που σας αξίζει άλλωστε!

Έγινε από ykyr και ακριβώς πριν αγόρασα 200 credits! :D yummie yummie!

#37   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 19/06/2010 - 23:39

Πλάκα πλάκα να το αναφέρω και εδώ!

Δε μπορείτε να φανταστείτε πόσες φορές χαράματα έμεινα από κάρτα (και την επέκταση υπολοίπου εννοείται) και δε μπορούσα να στείλω μήνυμα! Που να πας για κάρτα τέτοια ώρα; Τρελοί είμαστε; Με έχει σώσει η εφαρμογή στο συγκεκριμένο πρόβλημα.

#38   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2010 - 04:55

Εκανα θετικο review στο appstore, to username mou στην εφαρμογη ειναι kondan.
Aγορασα και 200 credits

Μόλις άφησα θετικό(τατο) feedback που σας αξίζει άλλωστε!

Έγινε από ykyr και ακριβώς πριν αγόρασα 200 credits! :D yummie yummie!

Σας ευχαριστούμε και τους δυο για τα θετικά reviews.
Άλλα 100 credits (το 50% των 200 που αγοράσατε) προστέθηκαν στο λογαριασμό σας όπως είχαμε ανακοινώσει.

Ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στο φίλο μας τον Researcher, ο οποίος έκανε ένα εκτενέστατο review, σε σημείο που αυτά που έγραφε μου άρεσαν πιο πολύ κι από την περιγραφή που έχουμε δώσει εμεις οι ίδιοι στην εφαρμογή !!
Αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε !

Ελπίζω να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμά σας, για σήμερα που ισχύει η προσφορά.

Φιλικά,
Κυριάκος

#39   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2010 - 05:09

(και για να επανελθω σε οσα λεγαμε τις προηγουμενες ημερες, με αφησε καποια στιγμη να τις κανω το appstore χωρις να κανω τιποτα παραπανω, προσπαθησα τυχαια κ το δεχτηκε)

Τι να πω... ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίζει με τα jailbroken κινητά και τα InApp purchases.
Θεωρητικά, από ότι φαίνεται, η Apple δεν επιτρέπει να αγοράζεις μέσω InApp purchases αν έχεις jailbroken κινητό, αλλά από ότι μας λες, δεν ισχύει πάντα.

Όποιος έχει jailbroken κινητό, ας διαβάσει το post που κάναμε στις 12 Ιουνίου μήπως οι λύσεις που δίνονται παίζουν, αλλιώς μπορεί απλά να ξανα-δοκιμάζει μέχρι να παίξει όπως έκανες εσύ.
Επίσης μπορεί να αγοράζει μέσω της web εκδοσης της εφαρμογής με το ίδιο username/password στο www.doublesms.com

Φιλικά,
Κυριάκος

#40   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 20/06/2010 - 05:18

Φίλε Κυριάκο καλημέρα,

Έχω μια μικρή ερώτηση να σου θέσω!

Η εφαρμογή σας δουλεύει σε Jailbreak iPad! Το ρωτάω αυτό γιατί η Global.AQ από το AppStore (πάνω κάτω η ίδια εφαρμογή!) δεν δουλεύει σε Jailbreak iPad!

Βέβαια το είχανε αναφέρει στην σελίδα τους, αλά όπως την είχα κατεβάσει (δωρεάν) πριν κάνω Jailbreak το iPad μου, και είχα αγοράσει και κάποιες μονάδες, μετά μου κράσαρε η εφαρμογή, και φυσικά έχασα και της μονάδες! Και όπως μου άρεσε η ιδέα των SMS στο iPad, και μέχρι στιγμής σκοπεύω να το κρατήσω ''σπασμένο'' θα ήθελα να μάθω (και αν είναι δυνατών βέβαια!) αν θα λειτουργούσε αυτή την στιγμή στο iPad μου!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 20/06/2010 - 05:19

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#41   ktsour

ktsour

iPH User

• 102 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2010 - 05:34

Φίλε Κυριάκο καλημέρα,

Η εφαρμογή σας δουλεύει σε Jailbreak iPad! Το ρωτάω αυτό γιατί η Global.AQ από το AppStore (πάνω κάτω η ίδια εφαρμογή!) δεν δουλεύει σε Jailbreak iPad!

Βέβαια το είχανε αναφέρει στην σελίδα τους, αλά όπως την είχα κατεβάσει (δωρεάν) πριν κάνω Jailbreak το iPad μου, και είχα αγοράσει και κάποιες μονάδες, μετά μου κράσαρε η εφαρμογή, και φυσικά έχασα και της μονάδες! Και όπως μου άρεσε η ιδέα των SMS στο iPad, και μέχρι στιγμής σκοπεύω να το κρατήσω ''σπασμένο'' θα ήθελα να μάθω (και αν είναι δυνατών βέβαια!) αν θα λειτουργούσε αυτή την στιγμή στο iPad μου!

Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν έχω ακόμα iPad !!! :blush:

Οπότε, δε μπορώ να απαντήσω έγκυρα.
Μπορούμε να κάνουμε το εξής όμως... επικοινώνησε μαζί μας στο http://doubleip.com/contact και πες μας το username σου του forum (iLuxus).
Θα σου στείλουμε ένα promo code να την κατεβάσεις δωρεάν, για να μπορέσεις να τη δοκιμάσεις και να μας πεις αν δουλεύει με jailbroken iPads, ώστε να ξέρουν κι οι υπόλοιποι φίλοι μας...

Φιλικά,
Κυριάκος

#42   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2010 - 09:32

Φίλε Κυριάκο καλημέρα,

Φίλε iLuxus ισχύει αυτό, αλλά δεν μπορούσα να το γράψω στο review! :)

#43   Researcher

Researcher

iPH Hero

• 3615 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2010 - 09:34

Η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν έχω ακόμα iPad !!! :blush:

Οπότε, δε μπορώ να απαντήσω έγκυρα.
Μπορούμε να κάνουμε το εξής όμως... επικοινώνησε μαζί μας στο http://doubleip.com/contact και πες μας το username σου του forum (iLuxus).
Θα σου στείλουμε ένα promo code να την κατεβάσεις δωρεάν, για να μπορέσεις να τη δοκιμάσεις και να μας πεις αν δουλεύει με jailbroken iPads, ώστε να ξέρουν κι οι υπόλοιποι φίλοι μας...

Φιλικά,
Κυριάκος

Εγώ έχω JB iPad και δουλεύει μια χαρά! Εξ' άλλου στο πρώτο μου post είχα αναφέρει πως δε δουλεύει με FullForce, ώστε να φαίνεται σα native iPad app! Επειδή προφανώς ktsour δεν έχεις jb iPad, γι' αυτό δεν το κατάλαβες! :P

#44   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 02:58

Να συμφωνήσω και εγώ με την σειρά μου, με τον φίλο μας "Researcher" για την εγκυρότητα της εφαρμογής σε Jailbroken iPad! :)

Ορίστε και κάποια screenshots

Να ευχαριστήσω τον Κυριάκο, για την γενναιοδωρία του, (promo code) και που παρόλες της οδηγίες του, δεν κατέφερα να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή! :( (με το promo code)

ps: Ενώ το Αμερικάνικο iTunes δέχτηκε, και κατέβασε την εφαρμογή, δεν μου την συγχρονίζει με το iPad μου! ούτε με US account, ούτε με FR! και ας έχω κάνει authorized τον υπολογιστή μου! Πιστεύω ότι θα ήτανε καλύτερα αν την κατέβαζα κατευθείαν στο iPad, χωρίς να περάσω από τον υπολογιστή. Έτσι λοιπόν την αγόρασα, και τέλος καλά όλα καλά! :)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/06/2010 - 03:02

#45   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5344 μηνύματα

Δημοσίευση 21/06/2010 - 03:48

...Μικρή παρατήρηση που ξέχασα να επισημάνω παραπάνω!

Αν κατάλαβα καλά, μπορούμε μόνο να στέλνουμε SMS από το iPad σε διαφορά τηλέφωνα, και όχι να λαμβάνουμε! (στο iPad!) όπως μπορούσαμε να κάνουμε π.χ. με το Global AQ! (αφού μας έδινε έναν 'μοναδικό' αριθμό για το iPad!)

Αν αληθεύει αυτό! σκεφτόσαστε να βάλλεται κάτι 'ανάλογο' ώστε να μπορούμε να στέλνουμε και να λαμβάνουμε SMS στο iPad μας!

Φιλικά,

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 21/06/2010 - 03:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια