Από Los Angeles σκέφτομαι να το πάρω..μου είπε περίπου 60 euros για τα taxes. Επίσης αν ξέρετε τι άλλο θα χρειαστώ...προφανώς μια pre-paid της ΑΤΤ Νομίζω πως είμαι καλυμμένος με αυτά..αν ξέρεις πόσο θα στιχοίσουν θα το εκτιμούσα να μου απαντήσεις...και το ταχυδρομείο..πόσο να είναιΚαι πότε περίπου εκτιμάτε unlock gia iphone 4??..Ξέρω..πολλές ερωτήσεις..αλλά κάντε μου τη χάρη και απαντήστε βρε παιδιά γιατί μου έχει μπει στο μυαλό και φαίνεται ευκαιρία αν είναι κάτω από 500 ευρό!
1)Los Angeles 500$+48.75$=548.75$=443ϵ
2)Δεν χρειαζεσε τιποτα απο καρτα σιμ τις AT&T
3)Unlock δεν υπαρχει καποια συγγεκριμενη ημερονημια.ολοι περιμενουμε απο 1 ωρα που μιλαμε μεχρι και ..?
4)ταχυδρομικα παιζει ρολο εαν θα στο στειλει με usmail η με courier.καθε courier εχει δικες τις τιμες.στην τιμη που σου εγραψα δεν υπολογιζεις το τελωνειο.διοτι πες και στο στειλει με χαρακτηρισμο gift 50$ cost.ετσι και στο ανοιξουν δουν τηλεφωνο θα υπολογιζεις τα 443ϵ+27% φορο τις ολικης αξιας δηλαδη θα σου ερθει 562.61ϵ.μην ξεχνας οτι στα 562ϵ που ειναι και το τελωνειο μεσα δεν εχουμε υπολογισει τα ταχυδρομικα.Εσενα σου βγαινει φτηνα με την προυποθεση να μην περασει τελωνειο.εαν περασει αστα τα πανε στο διαολο.θα εχεις ενα iphone 4 αμερικανικο στην τιμη σχεδον του ελληνικου που θα βγει ξεκλειδωτο.η καλυτερη λυση χερι με χερι.
ΥΓ:Nα σου πω ενα περιστατικο που επαθα την προηγουμενη εβδομαδα η ξαδελφη μου εφερε απο texas εαν ipad 3g 32gb και το οποιο το πουλησα μεσα σε μια 1 ωρα με το που εβαλα την αγγελια στο φορουμ.την συσκευασια δεν την ανοιξα ,οπως τις το δωσανε με την ζελατινα το πηρε και το εφερε διοτι πως θα το πουλαγα εαν ανοιγε την ζελατινα οταν εχω γραψει ο τι η συκευη ειναι καινουργια σφραγισμενη?
φιλος που ερχετε την τριτη του ειχα παραγγειλει ipad 3g 64gb το οποιο στην αρχη ειχα πει στο φορουμ τις αγγελιας οτι θα το πουλαγα αλλα αλλαξα γνωμη και θα το κρατουσα.παει στο καταστημα και ειχαν μονο 4 κομματια 64gb 3g τιποτα αλλο.απο τις 5 ιουλιου θα ξαναστοκαριζαν του ειπαν.το αγοραζει κανονικα με την πιστωτικη μου καρτα που του ειχα δωσει και του λεω την επομενη ημερα, ρε αλεξη ανοιξε μια την συσκευασια για να ειμαστε σιγουροι οτι ειμαστε οκ.το ανοιγει και τη βλεπει ? ραγισμενη οθονη απο την μεταφορα.λαγος με 1000 παει στο καταστημα να του το αλλαξουν αλλα δεν υπηρχε τιποτα προς αντικατασταση διοτι ειχαν πουληθει και τα αλλα 3 κομματια.οποτε εγινε επιστροφη χρηματων στην καρτα και ερχετε με αδεια τα χερια.φαντασου να ειχε ερθει εδω τι θα γινοταν ?.εδω που τα λεμε ειναι τετοια η δουλεια του που ανεβοκατεβαινει 2-3 φορες το μηνα αμερικη θα μου το αλλαζε διοτι σιγουρα δεν θα ξεπερνουσε τις 15 μερες απο την ημερονημια αγορας.αλλα εαν δεν μπορουσε δεν θα ετρωγα τρελη ξενερα? το θεμα ειναι μπορεις να μου πεις και απο αγγλια μπορει να το παρω και να παθω το ιδιο.ναι οκ συμφωνο αλλα στην τελικη η αγγλια ολο και καποιος απο γνωστους μπορει να παει και στην τελικη εαν δεν υπαρξει,easyjet με 160ϵ και πας για αλλαγη.με αλλα λογια η αγορες που γινονται απο το εξωτερικο πεζεις παντα με το λοττο ωστε να σου βγει το μηχανημα μια χαρα.και καταληγουμε οτι παρολο αυτα που γνωριζω εγω συνεχιζω και ψωνιζω απο εξωτερικο (ειδη περιμενο ενα iphone 4 απο αμερικη ,και 2 κομματια απο αγγλια).ειναι στην τυχη του καθενος