PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released
Δημοσίευση 24/06/2010 - 09:44
Λοιπόν, είχα iphone 3gs 16gb, J/B με Blackrain, old bootrom, και 3.1.2. Αφού βαρέθηκα να φτιάξω μόνος μου το custom firmware, βρήκα ένα online και το κατέβασα. Ενώ όλη η διαδικασία πήγαινε μια χαρά, στο Sync διαπίστωσα (έκανα restore from backup), ότι το iphone μου, δεν είναι πλέον J/B. Επιπλέον, η εικόνα που μου δίνει για background, είναι από την 3.1.2. και όχι από την 4.0. Ξέρει κανείς γιατί;
Μάλλον θα μείνω clean για λίγο γιατί κουράστηκα, με τα restore, backup, downgrade κτλ.
Αυτό το γράφω για όλους τους βιαστικούς που τρέχουν να εγκαταστήσουν την 4.0
Φιλικά πάντα.
Ad
Δημοσίευση 24/06/2010 - 09:44
Οσον αφορά τις τελευταίες:
* Το SBSettings δεν δουλεύει ιδιαίτερα καλά. Π.χ. το autolock toggle δεν λειτουργεί, ενω το WiFi toggle δουλεύει κανονικά.
* Overboard - iFile - Terminal δεν...
* iKeyx ενώ ανοίγουν τα settings δεν μπορώ να βάλω τρίτο keyboard (ίσως και να μην θυμάμαι ακριβώς πως γίνεται). Επίσης, το SMS helper δεν δείχνει να συνεργάζεται (δεν βλέπω τον μετρητή χαρακτήρων)
Κάποιος που να έχει το source για το iphone delivery να δοκιμάσω να το βάλω; Περιέργως δεν έγινε restore με το Pkgbackup
Δημοσίευση 24/06/2010 - 09:53
εύχομαι να το κατέχει κάποιος γιατί μου την έχει δώσει.. έχω τραβήξει τα παν'δεινα και έχει φάει πάνω από 15 restore το 3gs μου.. help μάγκες γιατί θα κόψω φλέβα!! #arg
thanx in advance!
I'd like someone to help me out.
My shsh blobs are stored @ saurik server for 3.1.2 & 3.1.3 and i'm on a Mac (but tried on Windows too :S)
I've tried the following
1st) Was at 3.1.2 (fake 3.1.3 with app) jb'ied with resn0w. Put the phone in recovery (not dfu) hit the option button selected the pwnagetool custom ipsw. Started the whole thing. iPhone is stuck at recovery (or 0% completion) and iTunes says Preparing etc. No luck there..
2nd) Tried iOS 4 on it, and went well (on mac & windows) but stock ipsw, no custom one.
3rd) Changed hosts for saurik and went for 3.1.2 so i can jailfree it with redsn0w again. Couldn't complete with the Mac, error 1603 etc. Done it with iTunes 9.1.1 (32bit) on Windows 7. Got error 150x, put it on the Mac, wake it up from recovery with iRecovery (setenv autoboot etc.) got my self a SpringBoard, jailbroke it with redsn0w, all well!
4rd) tried from there to go straight to Pwnaged iOS4 with only option click, same as 1st, did the "whole" thing again to get me down to 3.1.2 and tried with iPhone in recovery mode, still the same..
I've got to wait for a proper resn0w jb on iOS 4 cause, custom, can't put it in, or there is hope? Thank you
Δημοσίευση 24/06/2010 - 10:26
Κατά τ' άλλα, όλα καλά. Jailbrake χωρίς πρόβλημα.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 10:28
Αλλά έχεις 3G .. δεν μας το λες!Έκανα τελικά update στην 4.0 χρησιμοποιώντας το PwnageTool 4.1. ενεργοποιήθηκαν το Multitasking, το Background και ο διακόπτης ενεργοποίησης ποσοστού μπαταρίας τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο στο 3GS. Λειτουργούν όλα αλλά μου φαίνεται ότι το κινητό απλά σέρνεται και μάλλον θα κάνω μια custom ROM με απενεργοποιημένα τα παραπάνω. Ασε που το Multitasking δε δουλεύει σε όλες τις εφαρμογές, οπότε προτιμώ το πρόγραμμα Backgrounder.
Κατά τ' άλλα, όλα καλά. Jailbrake χωρίς πρόβλημα.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 10:33
iphonedelivery.advinux.fr/cydia3GS old bootrom jailbreaked πλέον στην 4.0 χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (αν εξαιρέσουμε τις εφαρμογές από Cydia - τις οποίες ξαναπέρασα χρησιμοποιώντας το Pkgbackup το οποίο όμως συστυχώς δεν επανέφερε όλα τα sources μου).
Οσον αφορά τις τελευταίες:
* Το SBSettings δεν δουλεύει ιδιαίτερα καλά. Π.χ. το autolock toggle δεν λειτουργεί, ενω το WiFi toggle δουλεύει κανονικά.
* Overboard - iFile - Terminal δεν...
* iKeyx ενώ ανοίγουν τα settings δεν μπορώ να βάλω τρίτο keyboard (ίσως και να μην θυμάμαι ακριβώς πως γίνεται). Επίσης, το SMS helper δεν δείχνει να συνεργάζεται (δεν βλέπω τον μετρητή χαρακτήρων)
Κάποιος που να έχει το source για το iphone delivery να δοκιμάσω να το βάλω; Περιέργως δεν έγινε restore με το Pkgbackup
Δημοσίευση 24/06/2010 - 10:33
Γενικά τι επιλογές θα πρέπει να έχουμε για 3G αγορασμένο από Ελλάδα? Θέλω να παίζει το multitasking όπως και τα wallpapers.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 10:41
Αλλά έχεις 3G .. δεν μας το λες!
Ξέχασα να το πω
Απλά το έκανα για δοκιμή και για να το γνωρίζει όποιος άλλος έχει την απορία. Έβαλα και το patch για virtual memory αλλά δε βοήθησε.
Δημοσίευση 24/06/2010 - 10:43
Είναι εύκολο γαμώτο στο 3G δεν βλέπεις εδώ τι έπαθα εγώ..Ξέχασα να το πω
Απλά το έκανα για δοκιμή και για να το γνωρίζει όποιος άλλος έχει την απορία. Έβαλα και το patch για virtual memory αλλά δε βοήθησε.
http://www.iphonehel...post__p__198226
άσε βράστα.. και κανένας ως τώρα δεν ξέρει κάτι..
περιμένω ω σαν τον τρελό το redsn0w για iOS4
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:46
Εγώ έχω ένα 3GS με συνεχές JB's από την 3.0 και είχα σταματήσει στην 3.1.2. Αναβάθμισα κανονικά μέσω Pwnage σε mac στην 4.0. πέρασα όλα τα προγράμματα του cydia και όλα δείχνουν να είναι ΟΚ.
έχω μια ερώτηση για ένα φίλο που έχει ένα 3GS με 3.1.3 την οποία είχε ανεβάσει από 3.1.2 ορίτζιναλ και έκανε JB με spirit. προσπάθησα να το γυρίσω στην 3.1.2 έτσι ώστε να το κάνω JB με PwnageTool και να προχωρήσω στην 4 αλλά μάταια. δεν έχει αποθηκεύσει τα shsh στο cydia παρά μόνο για το 3.1.3. Είναι δυνατόν να το γυρίσω σε οριτζιναλ 3.1.3 και να κάνω JB σε 4? το έχει δοκιμάσει κανείς?
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:47
καλημέρα,
Εγώ έχω ένα 3GS με συνεχές JB's από την 3.0 και είχα σταματήσει στην 3.1.2. Αναβάθμισα κανονικά μέσω Pwnage σε mac στην 4.0. πέρασα όλα τα προγράμματα του cydia και όλα δείχνουν να είναι ΟΚ.
έχω μια ερώτηση για ένα φίλο που έχει ένα 3GS με 3.1.3 την οποία είχε ανεβάσει από 3.1.2 ορίτζιναλ και έκανε JB με spirit. προσπάθησα να το γυρίσω στην 3.1.2 έτσι ώστε να το κάνω JB με PwnageTool και να προχωρήσω στην 4 αλλά μάταια. δεν έχει αποθηκεύσει τα shsh στο cydia παρά μόνο για το 3.1.3. Είναι δυνατόν να το γυρίσω σε οριτζιναλ 3.1.3 και να κάνω JB σε 4? το έχει δοκιμάσει κανείς?
Κανονικά πρέπει να γίνεται αρκεί να είναι με το old bootrom όπως επίσης να έχει γίνει jb με κάποιο άλλο εκτός του spirit, τα λέει και στο http://blog.iphone-d...4/foursome-news
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:48
Αφού έχει κρατίσει SHSH για 3.1.3 μπορεί να γυρίσει απ' ό,τι έκδοση κι αν είναικαλημέρα,
Για jailbreak δεν νομίζω να τα καταφέρει μιας και είχε κάνει jailbreak με Spirit.
Τελευταία επεξεργασία από: hector, 24/06/2010 - 11:49
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:49
Παιδιά σορρυ για το παρακάτω αλλά όπως το έγραψα στο redmontpie να το ρίξω κι εδώ γιατί με έχει κουράσει πολύ το θέμα πάνω από 20 ώρες τώρα και δεν την παλεύω άλλο..
εύχομαι να το κατέχει κάποιος γιατί μου την έχει δώσει.. έχω τραβήξει τα παν'δεινα και έχει φάει πάνω από 15 restore το 3gs μου.. help μάγκες γιατί θα κόψω φλέβα!! #arg
thanx in advance!I'd like someone to help me out.
My shsh blobs are stored @ saurik server for 3.1.2 & 3.1.3 and i'm on a Mac (but tried on Windows too :S)
I've tried the following
1st) Was at 3.1.2 (fake 3.1.3 with app) jb'ied with resn0w. Put the phone in recovery (not dfu) hit the option button selected the pwnagetool custom ipsw. Started the whole thing. iPhone is stuck at recovery (or 0% completion) and iTunes says Preparing etc. No luck there..
2nd) Tried iOS 4 on it, and went well (on mac & windows) but stock ipsw, no custom one.
3rd) Changed hosts for saurik and went for 3.1.2 so i can jailfree it with redsn0w again. Couldn't complete with the Mac, error 1603 etc. Done it with iTunes 9.1.1 (32bit) on Windows 7. Got error 150x, put it on the Mac, wake it up from recovery with iRecovery (setenv autoboot etc.) got my self a SpringBoard, jailbroke it with redsn0w, all well!
4rd) tried from there to go straight to Pwnaged iOS4 with only option click, same as 1st, did the "whole" thing again to get me down to 3.1.2 and tried with iPhone in recovery mode, still the same..
I've got to wait for a proper resn0w jb on iOS 4 cause, custom, can't put it in, or there is hope? Thank you
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:50
Μια απορία γιατί δε βγάζω άκρη. Έχω ένα iPhone 3G αγορασμένο από Αμερική, που το έχω κάνει jailbreak στην 3.0 με redsn0w. Έχει την παλιά bootrom και 04.26.08 baseband.
* Μπορώ να χρησιμοποιήσω το PwnageTool 4.01 για να κάνω jb τη συσκευή μου άφοβα, ή μήπως να χρησιμοποιούσα κατ'ευθείαν το redsn0w? Το έχει δοκιμάσει κανείς;
* Με το tethering της vodafone πως πάμε; Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσουμε κανένα παλιότερο tethering profile?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δημοσίευση 24/06/2010 - 11:51
Αφού είσαι σε 3G υπάρχει το redsn0w για σένα να πας σε custom iOS4Γειά σας παιδιά,
Μια απορία γιατί δε βγάζω άκρη. Έχω ένα iPhone 3G αγορασμένο από Αμερική, που το έχω κάνει jailbreak στην 3.0 με redsn0w. Έχει την παλιά bootrom και 04.26.08 baseband.
* Μπορώ να χρησιμοποιήσω το PwnageTool 4.01 για να κάνω jb τη συσκευή μου άφοβα, ή μήπως να χρησιμοποιούσα κατ'ευθείαν το redsn0w? Το έχει δοκιμάσει κανείς;
* Με το tethering της vodafone πως πάμε; Υπάρχει περίπτωση να εγκαταστήσουμε κανένα παλιότερο tethering profile?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες