Μπραβο ρε Somnius.
Έεεμα ρε αδερφέ όπου να πας και να βρεθείς να κατεβασεις το PwnageTool η Snowbreeze το λέει καθαρά σε τι συσκευή μπορείς να τι βάλεις και πως, δλδ. Την έκανα τώρα πρέπει να με σωρεία, "ω" συμφορουμητη... Υπομονή δεν υπάρχει βρε παιδιά με μερικούς από εσάς!! Θέλετε τρελό δάγκωμα!!
Ευχαριστώ αλλά δοκίμασα κάτι άλλο και ποετύχε...πρόσθεσα άλλον χρήστη στον mac και στο resdtore του έβαλα την custom και πέτυχε το jb..απλά έχασα επαφές και δεν ξέρω πως θα τις βρω....
Ωχ, τώρα στα βαριά.. Ίδια η παρακάτω διαδηκασια αλλά αντί για τα SMS πας AddressBook και κανείς τα ίδια ακριβώς!! Απλά γράφω για SMS γιατί το θέλει κι ένα παιδί που θα μπει σε λίγο..
Υπάρχει ένα προγραμα που δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομα του, νομίζω iPhone Backup Extractor, που μπορείς να πάρεις μέρος από το εσωτερικό του τελευταίου αποθηκευμενου backup όπως π.χ. οι επαφές να τις πάρεις με το χέρι, το .db και ότι άλλο, και μετά όταν είσαι με το τηλέφωνο jailbroken, μπαίνεις με ssh πας στο /private/var/mobile/Library/SMS/
Κρατάς ένα zip με την εντολή
zip -r SMSnew.zip *
τα νέα SMS κι ας είναι άδεια..
Περνάς μέσα εκεί τα παλιά σου και πατάς την εντολή (όλα ως root πάντα έτσι δεν τι είπα πριν)
unzip SMSbackup.zip
του λες να τα αντικαταστήσει όσα πει και μετά το σοβαρό..
chown -R mobile:mobile *
Και μετά
chmod -R 755 *
Και μετά να τελειώσουμε
killall SpringBoard
Ώστε να πάρει ότι παλιό και να το κάνει τωρινό!!
Διαδηκασια που χρειάζεται υπομονή και σχετική γνώση μάγκες, δεν παίζουμε!
Και όπως θα είστε εκεί αλλαξτε και το pass για τον root & mobile σε κάτι άλλο εκτός του alpine, για να είστε ασφαλείς από jailbroken μαλακιούλες!
Καλή τύχη σε όλους του προβληματισμένους!!