Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 2 ψήφοι

PwnageTool 4.0 - 4.0.1 Released

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
549 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#376   DarkSniper

DarkSniper

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/06/2010 - 20:45

προηγουμενως το ειχες jailbrake με το spirit?

Όχι φίλος. Το Sn0wBreeze μπορεί να κάνει jailbreak σε iPhone 3GS με την παλιά Boot ROM έκδοση (v05.11.07 και κάτω).
Είχα κάνει jailbreak to iPhone μου με το Sn0wbreeze όταν βγήκε η έκδοση v3.1.3 και έτσι δεν αναβαθμίστηκε το Boot ROM του.

Τελευταία επεξεργασία από: DarkSniper, 25/06/2010 - 20:50

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#377   Strantford

Strantford

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:00

Εμείς δλδ με 2G iphone είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε στην έκδοση 3?

#378   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:07

Έλα γιατί με έχετε κουφάνει σήμερα

Το θέμα old bootrom και νέου είναι hardware, δεν υπάρχει "αναβαθμήζεται". Το baseband να μην σας ανεβεί σε unlockable, αν το έχετε φέρει απ'έξω..

Ο musclenerd και όλη η devteam μαζί με ih8sn0w το λένε στα blogs τους μόνο από jailbroken 3.1.x χωρίς Spirit είτε δλδ με redsn0w ή pwnagetool ή blackra1n πατε σε 4.0, αρκεί να είναι με το παλιό bootrom!!

Όσοι ειστε με Spirit μην παίζετε τσάμπα τον κόπο τα restore και τον χρόνο σας. Το ίδιο επίσης και όσοι είναι με νεο bootrom. Επίσης το MC και Non-MC δεν ισχύει για 3GS αλλά για iPodTouch μοντέλα. Εγώ έχω MC αλλά με παλιό bootrom!! Το αναφέρει και η devteam!

So, όσοι με 3G καλή τύχη από 3.1.x jailbroken σε 4.0.. Προτείνεται χωρίς Multitasking γιατί το είδα πριν δυο ώρες στης γυναίκας ζορίζεται άσχημα..

Όσοι αντιμετοπιζουν σφάλμα 1600 δοκιμάστε μετα από Reboot. Αν δεν σε άλλο μηχανάκι θα γίνει.
Όσοι με 160x το ίδιο αλλά μπορεί να είναι θέμα των USB...

ΝΑΙ, οι μπροστινές USB θύρες είναι συχνά πυκνά το πρόβλημα.

Βγάλτε με το Uninstaller το κωλο-Wifi iPhone Sync γιατί δεν θα γίνει ποτέ δουλειά (thanks to iPodTouchPro)

Αν δεν μπορείτε να κατεβείτε διαβάστε προσεκτικά την διαδηκασια του Custom Verification Server για τα σωσμένα σας SHSH Blobs από τον Server του Saurik. Δεν υπάρχει δεν γίνεται, υπάρχει δεν τιρουμε την σωστή σειρά και σωστές ρυθμίσεις!

Εύχομαι σε ολους καλή τύχη και μεγάλη προσοχή μαζί με υπομονή!

Sent using my iPhone

#379   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:15

Μπραβο ρε Somnius.

Τελευταία επεξεργασία από: Paris1986, 25/06/2010 - 21:15

#380   nantonakis

nantonakis

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:19

Πατας διπλο πατημα στο home button σε παει στην μπαρα οπου ειναι ανοιχτες ολες οι εφαρμογες σου και μετα παρατεταμενα πανω σε μια εφαρμογη και μετα το x.Ετσι κλεινουν τελειως.

Ναι,αν το παρεις απο Apple Store και οχι απο καπου αλλου.

Ξαναπερνα την 3.1.2 και κανε jb με το blackra1n και μετα εγκατεστησε το ultrasn0w 0.93 και ετοιμος.

Πρεπει να εχεις iTunes μικροτερο του 9.2 και αν σου βγαλει error 1015 κοιτα 4 post πιο πανω.

Ευχαριστώ αλλά δοκίμασα κάτι άλλο και ποετύχε...πρόσθεσα άλλον χρήστη στον mac και στο resdtore του έβαλα την custom και πέτυχε το jb..απλά έχασα επαφές και δεν ξέρω πως θα τις βρω....

#381   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:26

Τις ειχες αποθηκευσει καπου στον υπολογιστη σου?Εαν ναι ανοιξε το iTunes και κανε συγχρονισμο.

#382   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:34

Μπραβο ρε Somnius.

Έεεμα ρε αδερφέ όπου να πας και να βρεθείς να κατεβασεις το PwnageTool η Snowbreeze το λέει καθαρά σε τι συσκευή μπορείς να τι βάλεις και πως, δλδ. Την έκανα τώρα πρέπει να με σωρεία, "ω" συμφορουμητη... Υπομονή δεν υπάρχει βρε παιδιά με μερικούς από εσάς!! Θέλετε τρελό δάγκωμα!!

Ευχαριστώ αλλά δοκίμασα κάτι άλλο και ποετύχε...πρόσθεσα άλλον χρήστη στον mac και στο resdtore του έβαλα την custom και πέτυχε το jb..απλά έχασα επαφές και δεν ξέρω πως θα τις βρω....

Ωχ, τώρα στα βαριά.. Ίδια η παρακάτω διαδηκασια αλλά αντί για τα SMS πας AddressBook και κανείς τα ίδια ακριβώς!! Απλά γράφω για SMS γιατί το θέλει κι ένα παιδί που θα μπει σε λίγο..

Υπάρχει ένα προγραμα που δυστυχώς μου διαφεύγει το όνομα του, νομίζω iPhone Backup Extractor, που μπορείς να πάρεις μέρος από το εσωτερικό του τελευταίου αποθηκευμενου backup όπως π.χ. οι επαφές να τις πάρεις με το χέρι, το .db και ότι άλλο, και μετά όταν είσαι με το τηλέφωνο jailbroken, μπαίνεις με ssh πας στο /private/var/mobile/Library/SMS/
Κρατάς ένα zip με την εντολή
zip -r SMSnew.zip *
τα νέα SMS κι ας είναι άδεια..
Περνάς μέσα εκεί τα παλιά σου και πατάς την εντολή (όλα ως root πάντα έτσι δεν τι είπα πριν)
unzip SMSbackup.zip
του λες να τα αντικαταστήσει όσα πει και μετά το σοβαρό..
chown -R mobile:mobile *
Και μετά
chmod -R 755 *
Και μετά να τελειώσουμε
killall SpringBoard
Ώστε να πάρει ότι παλιό και να το κάνει τωρινό!!

Διαδηκασια που χρειάζεται υπομονή και σχετική γνώση μάγκες, δεν παίζουμε!

Και όπως θα είστε εκεί αλλαξτε και το pass για τον root & mobile σε κάτι άλλο εκτός του alpine, για να είστε ασφαλείς από jailbroken μαλακιούλες!

Καλή τύχη σε όλους του προβληματισμένους!!

#383   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 21:37

Τις ειχες αποθηκευσει καπου στον υπολογιστη σου?Εαν ναι ανοιξε το iTunes και κανε συγχρονισμο.

Μιας και έχει άλλο user μόνο αν τις είχε κάνει export και import στον νέο... Έτσι γλιτωνει τα παραπάνω που έγραψα ... Αν και οι περισσότεροι κοιτάνε ποσά apps θα κάνουν sync και όχι αν οι επαφές πανε κάπου στο μηχάνημα!!

#384   BASDA

BASDA

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 22:05

κι εγω που ειμαι 3.1.3 με spirit (3GS)....χλωμο ε?

#385   naaaked1

naaaked1

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 22:07

Παιδιά εχω iphone 3gs εκδοση 3.1.3 αγορασμενο απο αγγλια κλειδωμενο στη vodafone. ειναι oldbootroom(αν καταλαβα καλα απο 40 και κατω ειναι old) και με baseband 5.12.1. δεν εχω κανει ποτε jailbreak. Τωρα με το pwnagetool μπορω να κανω jailbreak kai unlock η οχι?

Ευχαριστω.

#386   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12804 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 22:10

Παιδιά εχω iphone 3gs εκδοση 3.1.3 αγορασμενο απο αγγλια κλειδωμενο στη vodafone. ειναι oldbootroom(αν καταλαβα καλα απο 40 και κατω ειναι old) και με baseband 5.12.1. δεν εχω κανει ποτε jailbreak. Τωρα με το pwnagetool μπορω να κανω jailbreak kai unlock η οχι?

Ευχαριστω.

Διαβασε η το πρωτο Post η το νουμερο 384 post.

#387   BASDA

BASDA

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 22:10

Ευχαριστω.

Δε κανει unlock απ'οτι ξερω.

#388   BASDA

BASDA

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 23:01

Κοιταξτε τι επαθα εγω τωρα. κατεβασα το itunes 9.2 εκανα το pc επανεκκινηση και συνδεσα το iphone απλα για να κανω sync και κολλαει ποση ωρα στο backing up.....

Γιατι αυτο???

#389   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα

Δημοσίευση 25/06/2010 - 23:37

κι εγω που ειμαι 3.1.3 με spirit (3GS)....χλωμο ε?

Έχεις κρατήσει τα SHSH Blobs σου από 3.1.2 ή μικροτερη να κατέβεις και να το κάνεις jb με redsn0w/blackra1n/pwnagetool/snowbreeze ??

Διαβασε η το πρωτο Post η το νουμερο 384 post.

Αααγια σου!!!

Δε κανει unlock απ'οτι ξερω.

Διαβασε στο blog της devteam (για link google "devteam blog" γιατί είμαι από το iPhone)

Κοιταξτε τι επαθα εγω τωρα. κατεβασα το itunes 9.2 εκανα το pc επανεκκινηση και συνδεσα το iphone απλα για να κανω sync και κολλαει ποση ωρα στο backing up.....

Γιατι αυτο???

Γιατί μπορεί να είχες να το κανείς καιρό, αστο... Θα τελειώσει κάποτε! Αν δεν βάλτο σε μια πισινή USB τραβά μια επανεκκίνηση υπολογιστή και κινητό και ξαναβάλτο με το χέρι να κάνει backup (δεξί κλικ στολή συσκευή και backup)

#390   BASDA

BASDA

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 26/06/2010 - 00:02

Έχεις κρατήσει τα SHSH Blobs σου από 3.1.2 ή μικροτερη να κατέβεις και να το κάνεις jb με redsn0w/blackra1n/pwnagetool/snowbreeze ??

Ναι τα εχει ο saurik :) πω πω διαδικασια!!!! δηλαδη να παω σε 3.1.2 να το κανω jb με blackrain και μετα νορμαλ update μεσα απο το itune??? to pwnagetool δεν ειναι για μακ? εγω εχω win7!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες