Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

ARTWIZZ Seejacket Silicone iPhone 3G Case


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   yell0wsoldi3r

yell0wsoldi3r

    iPH Honored Advanced Member

  • 1391 μηνύματα
  • Twitter:@zax0s
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 14/04/2009 - 09:18

Είχαμε την τύχη να έχουμε στα χέρια μας την Seejacket Silicone Case της ARTWIZZ και μετά από ένα "test drive" είμαστε σε θέση να σας την παρουσιάσουμε.
Posted Image


Υλικό κατασκευής: Silicone

Διαθέσιμα χρώματα: Black

Extras: 1 x Screen Protector

Πρώτη εντύπωση

Βγάζοντας τη θήκη από τη συσκευασία της παρατηρούμε αμέσως την ποιότητα κατασκευής καθώς και την προσεχτική σχεδίαση της που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις περισσότερες θήκες σιλικόνης που κυκλοφορούν στην αγορά. Η άριστης ποιότητας σιλικόνη μας προϊδεάζει για την υψηλή αντοχή της συγκεκριμένης θήκης.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα screen protector το οποίο τοποθετείται εύκολα στην οθόνη μας με σκοπό την όσο το δυνατόν πληρέστερη προστασία της αγαπημένης μας συσκευής!

Posted Image


Στο πίσω μέρος της θήκης διακρίνουμε το ανάγλυφο λογότυπο της εταιρίας κατασκεύης ,δείγμα και αυτό της λεπτομερής δουλειάς, καθώς και την οπή για την κάμερα της συσκευής μας.

Posted Image


Εφαρμογή στο iPhone 3G

To χρώμα της θήκης (μαύρο) καθώς και ο τρόπος εφαρμογής της στο iPhone 3G την καθιστά ταιριαστή τόσο με τους κατόχους συσκευών μαύρου χρώματος καθώς και με αυτούς που έχουν επιλέξει τις λευκές συσκευές.Για τους τελευταίους βέβαια ίσως η συγκεκριμένη θήκη να αποτελεί μειονέκτημα καθώς καλύπτει απόλυτα τη λευκή "πλάτη" της συσκευής.

Διακρίνουμε τις σχισμές πάνω και κάτω καθώς και στο αριστερό μέρος της θήκης που έχουν σαν αποτέλεσμα να είναι απολύτως προσβάσιμα τα στοιχεία ελέγχου (stero jack, on/off switch, volume control, etc) καθώς και η υποδοχή σύνδεσης του USB καλωδίου. Πρέπει παράλληλα να σημειώσουμε τη δυσκολία που παρουσιάζεται στη χρήση του κουμπιού σίγασης κυρίως κατά την μετάβαση από το "αθόρυβο"στο "με ήχο".

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορούμε να διακρίνουμε τα όσο γράφονται παραπάνω.

Posted Image


Posted Image


Posted Image


Γενική εντύπωση

Μετά από αρκετές ώρες "συμβίωσης" με τη θήκη μας μένουμε αρκετά ευχαριστημένοι από την επιλογή μας.
Εξαιτίας του υλικού και του τρόπου κατασκευής της, οι διαστάσεις του iPhone 3G μεγαλώνουν ανεπαίσθητα και ως εκ τούτου έχουμε ένα άρτιο οπτικά αποτέλεσμα.

Posted Image


Η ποιότητα της, μας δίνει μια υπέροχη αίσθηση αφής κάνοντας τη συσκεύη να είναι σταθερή στο χέρι μας και παράλληλα να "μπαινοβγαίνει" με άνεση στην τσέπη του παντελονιού μας!
Πρέπει βέβαια να είμαστε αρκετά προσεχτικοί σχετικά με το.."περιεχόμενο" της τσέπης μας καθώς αιχμηρά αντικείμενα(κλειδιά,κέρματα) μπορούν να "πληγώσουν" την οθόνη μας αλλά και το φακό της κάμερας του iPhone μας.

Posted Image


Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια πολύ ποιοτική επιλογή στο χώρο των θηκών σιλικόνης και συνάμα πολύ προσιτή οικονομικά.
Μοναδικά μελάνα σημεία που παρατηρήσαμε είναι η δυσκολία που παρουσιάζεται στη χρήση του silence button αλλά και στην έλλειψη προστασίας της οθόνης(μολονότι παρέχεται μαζί με τη θήκη και ένα screen protector).Βέβαια αυτή η έλλειψη προστασίας της οθόνης είναι κοινό γνώρισμα των περισσοτέρων θηκών σιλικόνης.

Posted Image


Σίγουρα πάντως αποτελεί μια επιλογή που αξίζει της προσοχής μας!

Προστασία σώματος: 4.5/5 (πολύ καλά εκτός από τα εκτεθιμένα controls)

Grip: 4.5/5

Προστασία οθόνης: -

Cool Factor: 4.5/5

Extras: 1 x Screen Protector

[Visit ARTWIZZ Seejacket Silicone Case]

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες