Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] Error 3259 κι όχι μόνο

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 09:44

Το τελευταιο 3μηνο αντιμετωπιζω ενα αρκετα σπαστικο προβλημα με το itunes. Και αφορα τις αναβαθμισεις των εφαρμογων. Που σε καποιες περιπτωσεις γινονται φυσιολογικα,αλλα καποιες αλλες δε γίνονται ποτε και παραμενουν στην ουρα για κατεβασμα (ακομα κι αν εχω διαγραψει την εφαρμογη ή εχω ηδη αναβαθμισει την εφαρμογη) Καθε φορα τις αφαιρω με delete αλλα παλι εμφανιζονται ολο και αυξανομενες καθε φορα που παω να κανω ενα φρεσκο Update. Με αποτελεσμα να προτιμω να κανω αναβαθμισεις απο το ipod touch κατευθειαν μεσω wifi. Εχω ξε-τσεκαρει τα simultaneous downloads, εχω παιξει με τις ρυθμισεις του firewall, εχω κατεβασει τελευταια εκδοση του Itunes και δουλεια δε γινεται. Υπαρχει καποια ιδεα; Σας ευχαριστω πολυ

ΥΓ. Επισυναπτω screenshot απο την κατασταση.....

Συνημμένα αρχεία

• Συνημμένο αρχείο  3259.jpg   218.63KB   27 λήψεις

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 20/07/2010 - 09:47

Ολα αυτά τα κατεβάζεις μαζί; :blink:
Δοκίμασες να κάνεις απλά resume σε αυτά που δεν κατεβαίνουν;
Μου το κάνει και μένα κάποιες φορές, ειδικά σε μεγάλες εφαρμογες (Navigon ας πούμε),θεωρώ ότι είναι θέμα σύνδεσης.
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#3   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 20/07/2010 - 09:52

Και σε μένα έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα κατά καιρούς. Η λύση ήταν να πατάω ένα ένα το "download updates". Μάλλον πρόβλημα του server της Apple είναι παρά δικό σου. Δοκίμασε να κάνεις ένα uninstall το iTunes και να προσπαθήσεις ξανά μπας και, αν και εμένα δεν με είχε βοηθήσει τότε απ'ότι θυμάμαι...

#4   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:21

Resume κανω κι αλλοτε λειτουργει αλλοτε οχι, αυτες οι εφαρμογες ειναι αν δειτε διπλες καταχωρησεις και καποιες που τις εχω διαγραψει κι αυτο συνεχιζει να κρατα τις καταχωρησεις για αναβαθμισεις....... Δηλαδη οσο εκανα το λαθος να επιλεγω download all free updates...ο αριθμος των (προβληματικων) αναβαθμισεων αυξανε. Ειχα κανει και Uninstall μια φορα το itunes και ξαναεμφανιστηκε. Ηλπιζα να λυθει το προβλημα με νεοτερες εκδοσεις του προγραμματος...αλλα ματαια....

#5   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:27

Φοβάμαι ότι εχει βλάβη στην βιβλιοθήκη του iTunes σου και ίσως πρέπει να φτιάξεις μια από την αρχή.
δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό για εσένα άλλα αν αποφασίσεις να το κάνεις είναι Uninstall itunes delete all the folders itunes from your computer>restart μετά εγκατάσταση και μεταφορά των εφαρμογών σου από το iPhone.

#6   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:44

Το σκεφτομουν να το κανω....με βοηθεια ενος αλλου υπολογιστη και μεταφεροντας εκει ο,τι εχω και μετα ξανα μεταφορα στον κανονικο υπολογιστη. Ειναι βεβαια ταλαιπωρια αλλα δε γινεται αλλιως μου φαινεται...

#7   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:47

Το σκεφτομουν να το κανω....με βοηθεια ενος αλλου υπολογιστη και μεταφεροντας εκει ο,τι εχω και μετα ξανα μεταφορα στον κανονικο υπολογιστη. Ειναι βεβαια ταλαιπωρια αλλα δε γινεται αλλιως μου φαινεται...

Ταλαιπωρία ναι..
Αλλά πρόσεχε στην μεταφορά γιατί αν μεταφέρεις και την βιβλιοθήκη θα μεταφέρεις κ το πρόβλημα :)

#8   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1248 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:50

Κατσε λιγο, τι ειναι το προβλημα να το μεταφερει ? Απλα αμα σε νοιαζουν οι επαφες γραψτες καπου κανε μια μεταφορα των τραγουδιων,εικονων,βιντεο και restore > set as new device και εισαι ενταξει !!

#9   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:55

Κατσε λιγο, τι ειναι το προβλημα να το μεταφερει ? Απλα αμα σε νοιαζουν οι επαφες γραψτες καπου κανε μια μεταφορα των τραγουδιων,εικονων,βιντεο και restore > set as new device και εισαι ενταξει !!

βρε Λεωνιδακο με τον ενθουσιασμό σου ! για χαλασμένη βιβλιοθήκη μιλάμε όχι για επαφές.διάβαζε όλα τα ποστς... :blink:

#10   Leonidas25

Leonidas25

iPH Contributor

• 1248 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 11:58

Το διαβασα !!! Απλα παρε ολα τα τραγουδια,βιντεο,podcast,εφαρμογες βαλτα σε ενα φακελο, κανε unistall τα iTunes,ξαναβαλτα,περασε τα πραγματα στον φακελο και εισαι ετοιμη !!

#11   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 12:01

Το διαβασα !!! Απλα παρε ολα τα τραγουδια,βιντεο,podcast,εφαρμογες βαλτα σε ενα φακελο, κανε unistall τα iTunes,ξαναβαλτα,περασε τα πραγματα στον φακελο και εισαι ετοιμη !!

χααχαχαχ Το μπλέντερ σε χαμηλή ταχύτητα μην πέσει η μαρέγκα.. Είσαι ΘΕΟΣ !!

#12   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2010 - 14:21

Και σε ποιο φακελο βρισκονται οι εφαρμογες; Γιατι οντως αυτο μοιαζει καλυτερη λυση....ελπιζοντας να διορθωθει βεβαια

#13   Smaug

Smaug

iPH Contributor

• 1771 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:smaug.gr

Δημοσίευση 20/07/2010 - 17:21

evelyna, κοίταξε στον φάκελο music/iTunes/apps στα documents σου.

#14   mikexs

mikexs

iPH Master

• 5698 μηνύματα
  • Twitter:@mikexst
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/07/2010 - 17:42

Ουτε η library εχει σχεση ουτε το itunes. Τσαμπα κοπος το uninstall και τα υπολοιπα. Ειναι θεμα δικτυου εκεινη τη στιγμη.

Απλα πρεπει να πατησεις πανω στο λαθος για resume.

Κοιτα αν εχεις και διπλες, τριπλες, πενταπλες εφαρμογες μεσα στην ιδια στη βιβλιοθηκη σου γιατι φαινεται να εχει γινει μπαχαλο.

Τελευταία επεξεργασία από: mikexs, 20/07/2010 - 17:47

#15   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 00:06

Ουτε η library εχει σχεση ουτε το itunes. Τσαμπα κοπος το uninstall και τα υπολοιπα. Ειναι θεμα δικτυου εκεινη τη στιγμη.

Απλα πρεπει να πατησεις πανω στο λαθος για resume.

Κοιτα αν εχεις και διπλες, τριπλες, πενταπλες εφαρμογες μεσα στην ιδια στη βιβλιοθηκη σου γιατι φαινεται να εχει γινει μπαχαλο.

Οι εφαρμογες ειναι μονα καταχωρημενες,μονο στα Updates υπαρχουν πολλαπλες καταχωρησεις. Το δικτυο μου δε νομιζω να εχει προβλημα γιατι θα ειχε με ολες τις εφαρμογες κι οχι απλα με τις συγκεκριμενες.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες