Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

[Solved] Error 3259 κι όχι μόνο

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 00:09

evelyna, κοίταξε στον φάκελο music/iTunes/apps στα documents σου.

Ευχαριστω πολυ τα βρηκα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 21/07/2010 - 00:16

Ξέρω ότι είναι σπαστικό ξέρω ότι είναι χρονοβόρο κ όχι δημιουργικό.
Ξέρω όμως επισις ότι μετά σε αποζημιώνει στο έπακρο.
Για εμένα είναι θέμα νοικοκυρέματος.πάρτο απόφαση κ καντο.
καντο στο iTunes η αν χρειάζεται σε όλο το Computer σου.

#18   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 00:46

Ξέρω ότι είναι σπαστικό ξέρω ότι είναι χρονοβόρο κ όχι δημιουργικό.
Ξέρω όμως επισις ότι μετά σε αποζημιώνει στο έπακρο.
Για εμένα είναι θέμα νοικοκυρέματος.πάρτο απόφαση κ καντο.
καντο στο iTunes η αν χρειάζεται σε όλο το Computer σου.

Πηρα το φακελο οπως ηταν απο τη μουσικη με τις εφαρμογες και τη βιβλιοθηκη, εκανα απεγκατασταση και ξαναεβαλα το νεο itunes αλλα εμφανιζει το ιδιο σφαλμα....αρα ισως υπαρχει κατι αλλο που να επηρεαζει τη βιβλιοθηκη.......πφφφ

#19   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 01:19

Πηρα το φακελο οπως ηταν απο τη μουσικη με τις εφαρμογες και τη βιβλιοθηκη, εκανα απεγκατασταση και ξαναεβαλα το νεο itunes αλλα εμφανιζει το ιδιο σφαλμα....αρα ισως υπαρχει κατι αλλο που να επηρεαζει τη βιβλιοθηκη.......πφφφ

ναι γιατί μετέφερες το πρόβλημα που για εμένα το έχει η βιβλιοθήκη σου αυτό που σου είπα στο πρώτο ποστ μου. Θέλει καινούρια βιβλιοθήκη. τσάμπα βασανίζεσαι..

#20   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 02:39

ναι γιατί μετέφερες το πρόβλημα που για εμένα το έχει η βιβλιοθήκη σου αυτό που σου είπα στο πρώτο ποστ μου. Θέλει καινούρια βιβλιοθήκη. τσάμπα βασανίζεσαι..

Αρα αν θελω να κρατησω εφαρμογες,τις βαζω σε ενα αλλο υπολογιστη,σβηνω τα παντα στον υπαρχοντα απο Itunes και κανω Transfer Purchases ουσιαστικα δημιουργωντας μια νεα βιβλιοθηκη.σωστα; (ή απλα αφαιρω τα αρχεια "library" απο τον αντιστοιχο φακελο,ουσιαστικα κρατωντας τις εφαρμογες αλλα αφαιρωντας οποιεσδηποτε προτιμησεις μου; )

#21   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 02:49

Αρα αν θελω να κρατησω εφαρμογες,τις βαζω σε ενα αλλο υπολογιστη,σβηνω τα παντα στον υπαρχοντα απο Itunes και κανω Transfer Purchases ουσιαστικα δημιουργωντας μια νεα βιβλιοθηκη.σωστα; (ή απλα αφαιρω τα αρχεια "library" απο τον αντιστοιχο φακελο,ουσιαστικα κρατωντας τις εφαρμογες αλλα αφαιρωντας οποιεσδηποτε προτιμησεις μου; )

Εγω επειδη ειμαι υποχονδριος..
θα εβαζα ολες τις εφαρμογες στο iPhone. θα εσβηνα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ολα οτι εχει σχεση με iTunes k υποφακελους η θα εκανα και ενα φορματακι με την ευκαιρια ;) και μετα στησιμο απο την αρχη το itunes me trnsfer purchases kai ola ayta sta λεω γιατι δειχνει ο υπολογιστης σου να μην εχει κανει format απο την μερα που τον αγορασες και εχει αρχισει να.. μπερδευει. ελπιζω να βοηθησα αν και απο μακρια και αν δεν σου εχει συμβει (γιατι εισαι υποχονδριος το ειπαμε)ειναι λιγο δυσκολο.

#22   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 12:06

Εγω επειδη ειμαι υποχονδριος..
θα εβαζα ολες τις εφαρμογες στο iPhone. θα εσβηνα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ολα οτι εχει σχεση με iTunes k υποφακελους η θα εκανα και ενα φορματακι με την ευκαιρια ;) και μετα στησιμο απο την αρχη το itunes me trnsfer purchases kai ola ayta sta λεω γιατι δειχνει ο υπολογιστης σου να μην εχει κανει format απο την μερα που τον αγορασες και εχει αρχισει να.. μπερδευει. ελπιζω να βοηθησα αν και απο μακρια και αν δεν σου εχει συμβει (γιατι εισαι υποχονδριος το ειπαμε)ειναι λιγο δυσκολο.

Ο υπολογιστης μου,ειναι 9 μηνων κι αναμεσα εχει φαει 3 φορματ,το πιο προσφατο 3 μηνες πριν. Γνωριζω πολυ καλα την εννοια του φορματ και σιγουρα θεωρω οτι ανανεωνεται ολο το συστημα με αυτον τον τροπο. Απλα βλεποντας να μην εχω αλλο προβλημα στο συστημα μου παρα μονο με τα itunes,λογικο ειναι να σκεφτω οτι κατι τρεχει με αυτο σαν προγραμμα κι οχι κατι με τον υπολογιστη μου.
Γνωμη σου και γνωμη μου ειναι οτι το φορματ τα λυνει ολα , αλλα ειχα και μια υστατη ελπιδα :)

#23   moviemaker

moviemaker

-

• 1078 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 14:49

Ο υπολογιστης μου,ειναι 9 μηνων κι αναμεσα εχει φαει 3 φορματ,το πιο προσφατο 3 μηνες πριν. Γνωριζω πολυ καλα την εννοια του φορματ και σιγουρα θεωρω οτι ανανεωνεται ολο το συστημα με αυτον τον τροπο. Απλα βλεποντας να μην εχω αλλο προβλημα στο συστημα μου παρα μονο με τα itunes,λογικο ειναι να σκεφτω οτι κατι τρεχει με αυτο σαν προγραμμα κι οχι κατι με τον υπολογιστη μου.
Γνωμη σου και γνωμη μου ειναι οτι το φορματ τα λυνει ολα , αλλα ειχα και μια υστατη ελπιδα :)

:) :blink:

#24   evelyna

evelyna

iPH newbie

• 11 μηνύματα

Δημοσίευση 21/07/2010 - 16:13

:) :blink:

Προς τι η εκπληξη καλε;;;
Λοιπον το πηγα μεσω Θεσσαλονικης αλλα νομιζω τα καταφερα... Εκανα backup στο laptop μου οπου δεν ειχα προβλημα. Διεγραψα ολο το φακελο με τα καλουδια του itunes στο σταθερο μου υπολογιστη(οπου εντοπιστηκε το προβλημα) και επειτα μετεφερα το φακελο απο το laptop στο σταθερο υπολογιστη και τελος χειροκινητα προσθεσα τα αρχεια .ipa (εφαρμογων που το λαπτοπ πριν δεν ειχε αλλα κρατησα)
Βρηκε να κανει κατι Updates και τα εκανε μια χαρα και μαλιστα παραλληλα,αρα πιστευω οτι το προβλημα λυθηκε.

Ευχαριστω ολους οσοι ανταποκριθηκαν αμεσα στο προβλημα μου και μακριααααα απο εμας!!!!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες